Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

gitme o zaman ömür yaaa boşver biraz daha iyi ol da öle gidersin kız yakın olsak ben seni atardım araba ile kuaföre hemencik

Sağol canım Eşime söylerim artık o götürür biraz daha iyileşmem lazım

dışarı çıktığıma

ay hele de bebeğin küçüksün eminim zor olacağına teyzemin bi kızı var bazen kıyafet bakmaya giderdik kadıncağız kabine girip bişi deneyene kadar anasından emdiği süt burnundan gelirdiiiii sanki anlıo annesin bişiler yaptığını

eğer öle dediyse doktor ciidden kullanma ömürcüm yaaa vardır bi bildiği fazlası da iyi değil mayıstırıo seni bu ilaç

Ama ben mayışmak istiyorumAlışkanlık yapmasın diye fazla kullandırmıyo

Dün gece pek uyuyamadım ama Bi daha kaldırcam benimkini de oturcaz o zaman

vallaaaa viliyiii kaldırırsan otururmusunuz baska bişi mi yaparsınız bilmem orasını tenhada sıkıştırır seni vallahi

vallaaaa viliyiii kaldırırsan otururmusunuz baska bişi mi yaparsınız bilmem orasını tenhada sıkıştırır seni vallahi

Doğru ya o tehlikede var :18:İyi hatırlattın vazgeçtim uyandırınca yanlış anlar şimdi

Doğru ya o tehlikede var :18:İyi hatırlattın vazgeçtim uyandırınca yanlış anlar şimdi

vallaaa direk aklı halvete gider lohusa falan dinlemez 20 gündür adamın iflahı kesilmiştir zaten kudurcak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…