selam ladym nasılsın
selam ladym nasılsın
julım çok sevindim seviyorsan suyuna gideceksin onsuz olamıyorsan hep yanında istiyorsan değiştirmeye çalışmayıp elindekilerle mutlu olmayı bileceksin
bende öğüt verir gibi konuştum kusura bakma
yani kabullenipppp suyuna gitcez öle mi ablamevli olanlara sor hepsinin ayrı sorunu var ne kadar zor adam olursa olsun sevdikleri için eşlerinin yanındalar düzen böyle kurulmuş hata sadece kişileri değiştirmeye .çalışmakla başlıyor
İyiyim biraz sıkılıyorum o kadar :97:
Siz nasılsınız
yani kabullenipppp suyuna gitcez öle mi ablam
ankaradasın demi kız
julım en iyisini tabi sen bilirsin ama durumlar böyle
Evet julim ankaradayım
Yurt çok sıkıcı insanlarını hiç sevemedim hepsi bi suratsız dibimden geçiolar selam vermiolar
Ben de çok insanlarla kaynaşan bi insan değilim biraz soğuğum ondan mı acaba diyorum ama okulda böyle değil şimdiden bisürü arkadaşım oldu
Ama yurtta olmuo nedense
Odam tek kişilik sıkılıyorum
Aşağı indim tv için kumanda masadaydı biri geldi izlediğim şeyi sormadan kapattı sanki ben orda yokmuşum gibi
Çıktım geldim netten izliyorum ne izleyeceksem
Bugün alışverişe gittim kapalıydı hava ama soğuk değildiladym üzülme hepsi geçer ankara soğukmu
ah cnm yaaaaa kıyamama ben sana bir süre sora alışırsın ama arkdas edin kendine böle olmaz
Bugün alışverişe gittim kapalıydı hava ama soğuk değildi
Akşama doğru da yağmur başladı
Daha ilk haftadan kimseyle kötü de olmak istemiyorum ben de bilirdim bu ne saygısızlık insan oturuo burda demeyi ama muattap olmadım geldim odama
Ya odaya tv alacağım ya da netten izleyeceğim inmem bidaha aşağıya
Dün saolsunlar bikaç ark.geldi yurda onlarla çıktım biraz gece de evlerinde kaldım
Okuldan da bikaç arkadaş olmasa çekilmez yani bu yurt
aman boşver sende bizle takılırsın sıkılınca kuzum
Öyle yapıyorum julicim
Sık sık uğramaya çalışıyorum dersler başlayınca daha seyrek geleceğim sanırım :97:
gel gel cnm özletme çok kendini tmm mıbnm kuzenlerim de ankarada okuo sen hangi ünidesin
Hacettepe'deyim ben
Kuzenlerin hangi üni.deler
ikisi de ankara üni de cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?