Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ya juli baksana ben mi abartıyorum

sürekli yemeyeceğimiz yemekler yapıp bir sürü şeyi ziyan edip sonra bir de yemedik diye surat asmak (anneler yaparsa bir kere yenir iki kere yenir ama neden sürekli beğenmediğimiz şeyleri yiyelim ki istediğimizi yeme imkanımız varken? )
karnım tokken bunu bile bile yemek hazırlayıp yemedim diye söylenmek
evden çıkmama 10 dakka kala kahvaltı hazırlamaya başlayıp yemedim diye kızmak ve küsmek. masa hazır değildiki ben çıkarken bu olay bu sabah oldu
şimdi geldim bana küsmüş kırılmış konuşmuyor

çok mu zor yemeği acısız sossuz baharatsız yapmak? kendin öyle seviyosan kendine yap diyorum ama koca tencere yemek yapıyor her gün ve biz ondan hiç bir şekilde iş veya yemek yapmasını talep etmiyoruz
sonuçta çocuk var acı yemiyor, eşimin midesine dokunuyor, ben de sırf yemek ziyan olmasın diye yemeye çalışıyorum
bi bayan vardı temizlik ve yemek için gelen, annem alınıyor o gelirse, çağramıyoruz.

geçen gün ceviz aldım ayıklanmış hani iri iri parça oluyor ya (yarım ceviz şeklinde)
tatlılara koyarız diye hepsini ezmiş bir kilo cevizin. ya tatlı yapıyorsan tabiki ez ve koy ama yapmıyorsan neden bunu yapıyorsun ki?
halbuki ben o cevizleri çantama koyuyordum okulda yiyordum
yanında da kuru kayısı koyuyordum, almış onları da komposto yapmış, tabiki kimse içmiyor, kendisi de dahil. olduğu gibi döktüm gecen gün bozulduğu için.
1 kere olsa laf etmem 2 kere olsa 3 kere olsa neyse. canı sağolsun kayısı ve ceviz yüzünden annemi mi kırıcam?
ama sürekli böyle. sürekli bir şeyler onun yüzünden ziyan oluyor ve çöpe dökülüyor. ve sürekli olduk olmadık şeyden problem yaratıyor

kaynanamla otursam bu kadar problemim olmazdı sanırım.

cnm size bişiler yapabildiğini göstermeye çalışıo bence annem mazur gör alttan al benceee annen sonuçta

cnm size bişiler yapabildiğini göstermeye çalışıo bence annem mazur gör alttan al benceee annen sonuçta

iyi de neden böyle bişeye gerek duyuyor ki?
tamam annem sonucta ama biz de onun çocuklarıyız di mi? hayatı bize bu kadar zehir etmesin
kahvaltı hazır değildi (zaten kahvaltı etmiyorum hazır olsa da) ve vapuru kaçırmamam gerekiyordu, okula gidiyorum sonucta, gezmeye değil ki. neden bekleyip yememişim?

daha demin 3 tencere yemeği döktüm yine. her gün aynı bu olay, içim acıyor vallahi. bunun bence hiç mazur görülecek bir yanı yok.
kendisine isterse 10 çeşit yapsın ama biz yemiyoruz ki. ve zevkimizden yememek değil yani, ben küçücük çocuğa acı yemeği nasıl yedireyim mesela?

annem istemediği için bizim yardımcımız da gelmiyor
her akşam ya kuru makarna yiyoruz ya da tost.
bunu göre göre hala yapıyor.

Neden sizde kalıyo cemrecim özel değilse tabi

o zaman bunu güzel bir dille sölesen cemrecim kırmadan cnm

o zaman bunu güzel bir dille sölesen cemrecim kırmadan cnm

e juli ben de gidip direk kavga etmeye çalışmıyorum herhalde
anne bak ziyan oluyor kız çok küçük yiyemez acı, emreye de dokunuyor, acı biber katmasan olmaz mı? diyorum, akşam geliyorum yine acı yemek.

ama tuhaf geliyor yani kendisi de 3 tane çocuk büyütmüş insan, her şeyi gectim evde çocuk varken şu acı yemek yapma olayını aklım almıyor. inadına yapıyormuş gibi geliyor

demin diyorum ki ama anne ders başlıyor 9da, o vapuru kaçırırsam bir daha gitme şansım yok (bizim buraya günde tek vapur ugruyor)
nasıl bekleseydim ki kahvaltıyı? sen de bunu biliyorsun zaten.

diyor ki bana, sen beklemek istesen beklerdin. ama gitmeyi tercih ettin.

ne diyeyim ki ben şimdi?

vallla cnm ne diyim sizin bileceğiniz iş o zaman gideceği bir yer varsaaa gidemez mi annen

çekememiş kadın napsınnn olan cemreye olmuş ama

ben artık kendime dert etmiyorum ama eşim çok arada kalıyor, mesela şimdi biz küsüz annemle, o rahat edemiyor barışalım diye ugrasıyor
ben evde olmasam sırf ayıp olmasın diye o yemekten yer, anneme diyemez çünkü, sonra bütün gece mide ağrısından kıvranır durur.
asıl olan ona oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…