Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ama biliyosun ki ben de bi ufaklıkerkenden uykum geliyo

ama biliyosun ki ben de bi ufaklıkerkenden uykum geliyo

evet sende bizim bebeğimizsin...herşeyine dikkat ediyoruz..yemene içmene,uykuna..ama sanki biraz uykunu bozduk:78:.önce bu saatte kadar oturmuyordun.....
Nasıl bakıyoruz sana değilmi............

ne olsun ikizim temizlik yaptm bugün yoruldum, çocuklar zor oluyo yemek arası uyku arası derken temizlik bölünüyo sürekli, bi agız tadıyla temizlik bile yapamıyorum ya sen nasılsın canım neler yaptın?

evet sende bizim bebeğimizsin...herşeyine dikkat ediyoruz..yemene içmene,uykuna..ama sanki biraz uykunu bozduk:78:.önce bu saatte kadar oturmuyordun.....
Öyle oldu valla tam bebek oldumOturamıyodum çünkü hamileydim ya uyku yapıyodu Şimdi de uyumakta güçlük çekiyorum ilacımıda içmiyorum artık

ne olsun ikizim temizlik yaptm bugün yoruldum, çocuklar zor oluyo yemek arası uyku arası derken temizlik bölünüyo sürekli, bi agız tadıyla temizlik bile yapamıyorum ya Sen nasılsın canım neler yaptın?

haklısın canım bende aynı dertten müzdaribim..benim ufaklık iş yapmama izin vermiyor..:95:..zorla yapıyorum..veyahut babamız evdeyken yapıyorum...:97:
Neolsun canım okullu olduk,koşuşturuyorum..ufaklıkta olunca işim çok oluyor,pek kkya fırsat bulamıyorum artık.........

evet canım adet sonrası ve adete 1 hafta 10 gün kala...bence mutlaka yap,çok faydasını görürsün...benimki bu ay hiç acımadı....

tamam bir acırsa sorarım sana Ben çok sıkıntı çekiyorum bu konuda canım işkence gibi birde kalın ve köklüler

zor dönemler canım, inşallah büyüdüklerinde rahat edicez, gerçi o zamanda dertleride büyücek:18::18:

bende tam juli yi soracaktım..nerde bu kız..........
Altta gözüküyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…