nehaber...........
hoşbulduk canım....
Evet canım aynen öyle...bak ben 25 İNDE yaptım..13 ÜNDEtekrar var,ama bende alacak tüy yok....diğer tarihte adete geliyor neyapacağım bilmem...
ama ufaklık yeni uyudu........
Buraya mı geldin ben seni msn de bekliyodum
heee tamam o zaman bitanemKocam gelmeden yatıyım diyorum nermincim
hadi ya bende o tarihlerde yapayım adetten sonraya denk gelicek dimi nasıl yapıcam ya çok acıyor
heee tamam o zaman bitanembişey dıyemiyorum hemen yat o zaman kaçta gelicekki
ama biliyosun ki ben de bi ufaklıkerkenden uykum geliyo
nehaber...........
hoşbulduk canım....
Evet canım aynen öyle...bak ben 25 İNDE yaptım..13 ÜNDEtekrar var,ama bende alacak tüy yok....diğer tarihte adete geliyor neyapacağım bilmem...
ama ufaklık yeni uyudu........
gelir 1 saate kadar heralde:26:
Öyle oldu valla tam bebek oldumevet sende bizim bebeğimizsin...herşeyine dikkat ediyoruz..yemene içmene,uykuna. .ama sanki biraz uykunu bozduk :78: .önce bu saatte kadar oturmuyordun.....
Nasıl bakıyoruz sana değilmi............
Gelir 1 saate kadar heralde:26:
ne olsun ikizim temizlik yaptm bugün yoruldum, çocuklar zor oluyo yemek arası uyku arası derken temizlik bölünüyo sürekli, bi agız tadıyla temizlik bile yapamıyorum yaSen nasılsın canım neler yaptın?
aslında bende çok kalamıcam heran gelebilir benimkide, iyi senin daha varmış sen garantiye al yarım saat sonra uyu kuşum:26:
ay geldi yaaaaaa yakalandım
Ben kaçtım iyi geceler
Ay geldi yaaaaaa yakalandım
Ben kaçtım iyi geceler
topik sahibesi julim, nerdesin ya, :82::82::82::82::82:
evet canım adet sonrası ve adete 1 hafta 10 gün kala...bence mutlaka yap,çok faydasını görürsün...benimki bu ay hiç acımadı....
evet sende bizim bebeğimizsin...herşeyine dikkat ediyoruz..yemene içmene,uykuna. .ama sanki biraz uykunu bozduk :78: .önce bu saatte kadar oturmuyordun.....
Nasıl bakıyoruz sana değilmi............
topik sahibesi julim, neRdesin ya, :82::82::82::82::82:
zor dönemler canım, inşallah büyüdüklerinde rahat edicez, gerçi o zamanda dertleride büyücek:18::18:haklısın canım bende aynı dertten müzdaribim..benim ufaklık iş yapmama izin vermiyor..:95:..zorla yapıyorum..veyahut babamız evdeyken yapıyorum...:97:
Neolsun canım okullu olduk,koşuşturuyorum..ufaklıkta olunca işim çok oluyor,pek kkya fırsat bulamıyorum artık.........
Altta gözüküyo amabende tam juli yi soracaktım..nerde bu kız..........
geldim cnm başım ağrıoda bi ağrı kesici aldım :85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?