Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

tamam bir acırsa sorarım sana ben çok sıkıntı çekiyorum bu konuda canım işkence gibi birde kalın ve köklüler

tamam sor canım,ama bende aynı sıkıntılar içindeydim..ve bu yöntmle biraz rahatladım..biraz daha zaman geçince dahada iyi olacağını düşünüyorum..............
Ama haklı değilmiyim...........

julım geçmiş olsun neden ağrıdı başın

abla babam cüzdanını kaybetmiş az önce içinde limiti çok yüksek kredi kartları çekler fln vardı sıkıntı yaptım çok üzüldüm ama 5 dk önce tek açtı buluş raahatladım şimdi

tamam sor canım,ama bende aynı sıkıntılar içindeydim..ve bu yöntmle biraz rahatladım..biraz daha zaman geçince dahada iyi olacağını düşünüyorum..............
Ama haklı değilmiyim...........

Hadi ya acımaz demi apla :18::18:Biraz cesaret var çin işkencesi gibi
Hakısın
Gitmseydin daha

ben bugün hic bakmadım tvye abla, diziler kaçtı bu akşam

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, bendede migren var çok fena

sağol nermincimmm migren de çok zor halam da var da ondan biliorum bi tuttu mu bas ağrısı ilaç bile fayda etmio

hadi ya acımaz demi apla :18::18:biraz cesaret var çin işkencesi gibi
Hakısın
Gitmseydin daha

ya canım hemen olurmu bilmem ama denemekte fayda var,umarım kökten kurtuluruz.bir daha hiç acımaz...
Eşin çağırıyor canım............

atletik bir kocan var yaniiii
yok kuşum atletik olmaya çalişan bi kocam var diyelim güya vücut yapmaya degil fit olmaya gidiyomuş spora, beni kandırdigını sanıyo haspam, spora başlamadan anlaşmıstıkta body calısmak yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…