Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bndee
ailecek izleriz her hafta nerdeyse..
buz devrinin de yeni serisi çıkıyormuş...çoçuk gibi sevindimm:))

Ya bende madagasgar ı istiyorum 3 ü çıksın sonra alex i yine yekta kopan seslendirsin aşığım o adamın ses tonuna ilk duyuşta aşk(Nİşanlım kafamı kırcak)
Ben de çok şey istiyorum iyice suyunu çıkarttım

zaten animasyonlarda ki dublörler in sesi harika ya..
bnde bayılıyorum
bi ses bi karaktere bu kadarmı yakışır

Şekerler ya benim çok kötü uykum geldii ( Dayanamıyorum biraz daha durursam sızıp kalcam şuracığa
Çok öpüyorum sizi ve izninizle kaçıyorum

tünaydın kızlar

bugün haftanın son günü çok mutluyum

Selam kızlar ne var ne yok geç kaldım gene bu gece ama uyuyup kalmışım

kocamı yanmaz yapışmaz teflon tavayla dövmek istiyorum. (bu lafı da bir derdim var da görmüştüm şimdi uygulamak istiyorum)
öyle sinirliyim ki kızlar ahh ahh

benim eşim kadar enayi insan bulamazsınız dünyada yemin ederim bulamazsınız.
bugün tesadüf eseri bişeyler öğrendim de çok kızdım ona.
görürsem parçalamaktan korkuyorum

hayordır cnm yaaa özel değilse anlat istersen rahatlarsın

hayordır cnm yaaa özel değilse anlat istersen rahatlarsın

yok canım özel değil de kendime gelemiyorum anlatmak için
şimdi bizim kredi borcumuz var, aylık 5000den fazla ona ödüyoruz
eşimin kızı özel okula gidiyor, yemek, servis, piyano dersi, şu bu derken baya pahalıya patlıyor
kaynımın kızı da aynı şekilde.
kaynım almanyadan gecen yıl geldi türkiyeye, maddi durumu da kötü değil ama pek parlak değil
bir süre kaynanamda kaldılar sonra ev yaptırdılar evlerine gectiler. evlerinde yardımcıları var, ne tür lüks ararsan var.
bir de benim görümcem var, daha 20 yaşında bile değil, özel üniversitede o da.
bugün öğrendim ki, kaynımın kızının ve görümcemin okul ücretini eşim ödüyormuş, dahası kaynımın evi için kredi çekmiş

çok şükür bana hiç sıkıntı çektirmiyor ama inanılmaz derecede sinir oldum. herkes ayağını yorganına göre uzatsın kaynım bir apartman dairesinde yaşayabilirdi, yaşayamazmış beyefendi.
kaynanamın maddi durumu zaten gayet yerinde, kızının okul taksitini ödeyebilir, ama o da benim eşime kalıyor.
kime ne veriyorsa versin, bari benim haberim olsaydı. ama ben aylardır bu para nereye gidiyor bu kadar çok harcıyor olamayız diye düşünüp duruyorum. bişey alırken elim zor gidiyor geçen ay yine o kadar para nereye gitti dikkatli olmalıyım diye düşünüyorum ve hep kendimi sucladım. sonra asla ve asla o kadar çok harcamadığımızı farkettim, artık eşimden şüphelenmeye bile başlamıştım başka başka şeyler bile geldi aklıma.

ah bir gelsin ahh neler yapıcam ben ona.
ben bir sürü evi olmasına rağmen kaynanamın evinde oturmak istemedim bile, bunca yıl çalıştılar yaptılar, kiraya versinler istedikleri gibi yesinler içsinler diye. herkes benim kadar saf olmuyormuş demek ki, eşime kızdıgım kadar kendime de kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…