sirken cnm nasılsın
yok canım özel değil de kendime gelemiyorum anlatmak için
şimdi bizim kredi borcumuz var, aylık 5000den fazla ona ödüyoruz
eşimin kızı özel okula gidiyor, yemek, servis, piyano dersi, şu bu derken baya pahalıya patlıyor
kaynımın kızı da aynı şekilde.
kaynım almanyadan gecen yıl geldi türkiyeye, maddi durumu da kötü değil ama pek parlak değil
bir süre kaynanamda kaldılar sonra ev yaptırdılar evlerine gectiler. evlerinde yardımcıları var, ne tür lüks ararsan var.
bir de benim görümcem var, daha 20 yaşında bile değil, özel üniversitede o da.
bugün öğrendim ki, kaynımın kızının ve görümcemin okul ücretini eşim ödüyormuş, dahası kaynımın evi için kredi çekmiş
çok şükür bana hiç sıkıntı çektirmiyor ama inanılmaz derecede sinir oldum. herkes ayağını yorganına göre uzatsın kaynım bir apartman dairesinde yaşayabilirdi, yaşayamazmış beyefendi.
kaynanamın maddi durumu zaten gayet yerinde, kızının okul taksitini ödeyebilir, ama o da benim eşime kalıyor.
kime ne veriyorsa versin, bari benim haberim olsaydı. ama ben aylardır bu para nereye gidiyor bu kadar çok harcıyor olamayız diye düşünüp duruyorum. bişey alırken elim zor gidiyor geçen ay yine o kadar para nereye gitti dikkatli olmalıyım diye düşünüyorum ve hep kendimi sucladım. sonra asla ve asla o kadar çok harcamadığımızı farkettim, artık eşimden şüphelenmeye bile başlamıştım başka başka şeyler bile geldi aklıma.
ah bir gelsin ahh neler yapıcam ben ona.
ben bir sürü evi olmasına rağmen kaynanamın evinde oturmak istemedim bile, bunca yıl çalıştılar yaptılar, kiraya versinler istedikleri gibi yesinler içsinler diye. herkes benim kadar saf olmuyormuş demek ki, eşime kızdıgım kadar kendime de kızıyorum
iyiyim julia teşekkrler hafta sonu malum dün akşam arkadaşlara yemeğe gitmiştik dönüşte de annemlere uğrayınca eve gelip uyumak 2 yi buldu. Haliyle sabah da geç kalktım evde üstten üstten temizlik yaptım şimdi de pc başına geçtim. sen nasılsın?
bende pirinç salatası yapıorum sirkenim gel de çay demliyelim pazar keyfi yapalım beraber
olur bu aralar zaten yemeleri öyle abarttım ki güyaaa diyete başlayacam diyenasıl yapıyorsun o salatayı?
Bu arada dün kitaplık siparişini verdik bugün 6 gibi gelip ölçü alacaklar :) 2 hafta sonra ctesi de montajı olacak umarım her şey yolund gider :S
selam cemre evi bi süpürdüm topiğe bakayım dedim yazdıklarını okudum. Gerçekten ne kadar sinirlensen azdır konta mı düşmüş abisinin ev kredisi ya da kardeşinin okul masrafı? Zaten siz de bir kredi ödüyorsunuz. Ayrıca kayınvalidenlerin durumu oldukça iyi bırak onlar düşünsünler madem abicik(!) lüks yaşamlarından fedakarlık veremiyor. Biz şöyle bir çözüm bulduk bir ajandamız var her hafta yaptığımız bütün masrafları ona yazıyoruz böylece her ay nereye ne kadar harcama yapıyoruz görmüş oluyoruz. Ekonomi işlerini ele geçir para senden çıksın; erkekler bu işlerde becerikli olamıyorlar malesef.
ay cnm yaaa vallaaa ne desem kiiii bunları yapsa bile senn bilmeye hakkın var sölemesiiii gerekti sanaaaa
küstük konuşmuyoruz
bişey desem söyleyeceği şeyi tahmin ediyorum, birbirimizi daha da kırmayalım en iyisi.
kesinlikle bana dicek ki herhangi bişeyin eksik mi? ihtiyacın oldu da bir şeyi almadım mı? gerek olmasa bile her istediğini almadım mı? krediyi sana mı ödettim?
tamam haklı ne desem yaptı ne istesem aldı ama ben ona bana söylemediği için kırgınım. bunu asla anlamayacak.
beni zor durumda bırakmadıktan sonra kalanıyla istediğini yapsın kendi geliri ama, o zaman evliliğin ne anlamı kaldı ki.
kaynanam da ayrı problem, kayınpederim müteahit olduğu için her yaptığı binadan kendisine daire ayırmış kaç tane evi var haddi hesabı belli değil
kaynanam hala bir proje için onay imzası verir alır parayı indirir cebe. ben oğlum bile olsa kimseye o okul ücretini ödetmezdim, buna tenezzül etmezdim kendi param olduktan sonra. sanki mezara götürecek.
sirken bizim ajandamız olsa da farketmez, her ay elimize geçen miktar sabit değil
benim enayi kontum kime neler neler verir de benim ruhum duymaz yine. kont saf, ben ondan da saf
cemrecim sonuna kadar haklısın bende olsam senn gibi tepki verirdim
ah kont ah
öldürcek beni sinirden
sabrımı taşırmak için elinden geleni yapıyor
şeytan diyor çek git uğraşma hiç. geçen kış zaten neredeyse boşanıyorduk
bir daha bir problem olursa hiç düşünmem sana bir şans daha asla vermem dedim barışınca
yüz buldu yine de.
ben eski sümsük karısına benzemiyorum bakalım bunu ne zaman anlayacak kont efendi.
yok kız bunun için boşanılmaz allah korusun
ben boşanırım
ugrasamam, sabırsızım ben tahammülsüzüm, hiç bir şeye katlanamam
bu annem de olsa aynı yani, emreye karşı değil veya sinirden böyle demiyorum ve o bunu biliyor hem de çok iyi biliyor
yaptıklarını bir bilsen juli, bu kadar iyi dayandım zaten
juli sen beni sildin mi msnde hiç karşılaşmıyoruz
ahh cnm yaaaa bir şans daha verrr kocannn da kıyamamıştır kardeşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?