Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

selam cemre evi bi süpürdüm topiğe bakayım dedim yazdıklarını okudum. Gerçekten ne kadar sinirlensen azdır konta mı düşmüş abisinin ev kredisi ya da kardeşinin okul masrafı? Zaten siz de bir kredi ödüyorsunuz. Ayrıca kayınvalidenlerin durumu oldukça iyi bırak onlar düşünsünler madem abicik(!) lüks yaşamlarından fedakarlık veremiyor. Biz şöyle bir çözüm bulduk bir ajandamız var her hafta yaptığımız bütün masrafları ona yazıyoruz böylece her ay nereye ne kadar harcama yapıyoruz görmüş oluyoruz. Ekonomi işlerini ele geçir para senden çıksın; erkekler bu işlerde becerikli olamıyorlar malesef.

sirken cnm nasılsın

iyiyim julia teşekkrler hafta sonu malum dün akşam arkadaşlara yemeğe gitmiştik dönüşte de annemlere uğrayınca eve gelip uyumak 2 yi buldu. Haliyle sabah da geç kalktım evde üstten üstten temizlik yaptım şimdi de pc başına geçtim. sen nasılsın?

ay cnm yaaa vallaaa ne desem kiiii bunları yapsa bile senn bilmeye hakkın var sölemesiiii gerekti sanaaaa

bende pirinç salatası yapıorum sirkenim gel de çay demliyelim pazar keyfi yapalım beraber

bende pirinç salatası yapıorum sirkenim gel de çay demliyelim pazar keyfi yapalım beraber

olur bu aralar zaten yemeleri öyle abarttım ki güyaaa diyete başlayacam diye nasıl yapıyorsun o salatayı?

Bu arada dün kitaplık siparişini verdik bugün 6 gibi gelip ölçü alacaklar :) 2 hafta sonra ctesi de montajı olacak umarım her şey yolund gider :S

ben 1 su bardağı pirinci pilav gibi pişiriyorum cnm soraaaa onu bir kaba döküyorum sonraaa içine mısır , dere otu taze soğan , salatalık tursusu koyuyorum sonra da bol limon sıkıp karıştırıorum nefis oluo dene bence

çok sevindimm cnm kitaplık işinn olmasına

ay cnm yaaa vallaaa ne desem kiiii bunları yapsa bile senn bilmeye hakkın var sölemesiiii gerekti sanaaaa

küstük konuşmuyoruz

bişey desem söyleyeceği şeyi tahmin ediyorum, birbirimizi daha da kırmayalım en iyisi.
kesinlikle bana dicek ki herhangi bişeyin eksik mi? ihtiyacın oldu da bir şeyi almadım mı? gerek olmasa bile her istediğini almadım mı? krediyi sana mı ödettim?
tamam haklı ne desem yaptı ne istesem aldı ama ben ona bana söylemediği için kırgınım. bunu asla anlamayacak.
beni zor durumda bırakmadıktan sonra kalanıyla istediğini yapsın kendi geliri ama, o zaman evliliğin ne anlamı kaldı ki.
kaynanam da ayrı problem, kayınpederim müteahit olduğu için her yaptığı binadan kendisine daire ayırmış kaç tane evi var haddi hesabı belli değil
kaynanam hala bir proje için onay imzası verir alır parayı indirir cebe. ben oğlum bile olsa kimseye o okul ücretini ödetmezdim, buna tenezzül etmezdim kendi param olduktan sonra. sanki mezara götürecek.

sirken bizim ajandamız olsa da farketmez, her ay elimize geçen miktar sabit değil
benim enayi kontum kime neler neler verir de benim ruhum duymaz yine. kont saf, ben ondan da saf

cemrecim sonuna kadar haklısın bende olsam senn gibi tepki verirdim

cemrecim sonuna kadar haklısın bende olsam senn gibi tepki verirdim

ah kont ah
öldürcek beni sinirden
sabrımı taşırmak için elinden geleni yapıyor
şeytan diyor çek git uğraşma hiç. geçen kış zaten neredeyse boşanıyorduk
bir daha bir problem olursa hiç düşünmem sana bir şans daha asla vermem dedim barışınca
yüz buldu yine de.
ben eski sümsük karısına benzemiyorum bakalım bunu ne zaman anlayacak kont efendi.

yok kız bunun için boşanılmaz allah korusun

yok kız bunun için boşanılmaz allah korusun

ben boşanırım
ugrasamam, sabırsızım ben tahammülsüzüm, hiç bir şeye katlanamam
bu annem de olsa aynı yani, emreye karşı değil veya sinirden böyle demiyorum ve o bunu biliyor hem de çok iyi biliyor
yaptıklarını bir bilsen juli, bu kadar iyi dayandım zaten

ahh cnm yaaaa bir şans daha verrr kocannn da kıyamamıştır kardeşine

ahh cnm yaaaa bir şans daha verrr kocannn da kıyamamıştır kardeşine

juli kimsenin zor bir durumu yok ki

kaynanamın geliri bizimkinden kat kat yüksek emin ol, kızının okul taksitini gayet rahat öder
kaynıma da ev verdi hem de dubleks bahçeli ev, beğenip oturmadılar, neymiş deniz manzarası yokmuş.
zor durumdaki insana yardım edilir insanlık bunu gerektirir ama onlarınki yüzsüzlük başka bir şey değil.
ben de zor durumda olsalar bişey demem tabiki de versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…