Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ay kıyamam canım benim...
allah yardımcınolsun ozaman,sabır başkada yapacak birşey yok.
aile:atsan atılmaz,satsan satılmaz.............

Sağol canım Sabretmek çok zor sabredeyim derken sağlığından oluyor insan anne baba olmasa neysede uzak kalınmıyor mesafeye koymaya çalışıyorsun karşındaki anlamıyorçok zor insanlarla uğraşmak anne baba evladına destek olup yön göstereceğine tam tersi durumdayız kalp kırmak istemiyorum ama kırmadan olmayacak sanırım

böle şeyleri okudukça evlilikten çok korkuorum yaaaaaa

kendini ezdirme semacım.....eşinde yanındaysa problem yok ozaman.............

canım evlilik gerçekten zor....
inşaallah mustakbel eşin şuan sana kendini tanıttığı gibi biridir...en önemlisi bu...
sonra ailelerde çok önemli rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın...umarım eşinin ailesi sana uygundur...yoksa çok ama çok problemler oluyor...

hayat zor sadece evlenince bir çok insana karışıyorsun farklı görüşlerde buda sadece evlilikte değil her yerde karşına çıkabilecek birşey ama evlilik sabır ve sorumluluk gerektiriyor tabi ama eğer anlayışlı insanlarla karışılaşırsan kolay

kendini ezdirme semacım.....eşinde yanındaysa problem yok ozaman.............

ezdirmiyorum tatlımda yinede sinirlerim bozuk hiç birşey yapamıyorum çok soğudum herkesten

facebookla ilgili bi topik gördümde icimde yaraydı bir iki bişey yazdm icimi döktm kızlar ondan kayboldum, şimdi kaçıyorum çocukları uyutmam lazım bi saat sonra ugrarım yine burda olursanız laflarz kızlar hepicinizi öptm iyi geceler

iyi geceler canım senin neyin var canım

iyigeceler canım.............

ahhh cnmmm yaaa bazen canım öle sıkılıo kiiii evlenince de hayat böle güzel devam etmcek mi illa ki başka baska sorumluluklar yüklencek omuzlarıma

annem hep derki semacımmm sen sadece eşinle değil ailesinle de evleneceksinnn aileler çok önemliii bi kaç yıl önce kızardım bende anneme banane onlardan die ben kocamla mutlu olduktan sora diodum hep ama öle değilmiş meğer

iyi geceler nermincim

Ah canım keşke öyle olsa ben eşimle çok iyi anlaşıyorum mutluyumda beniz huzursuz eden ailesi Şahsen bana yapılan birşey yok ama altkatımda oturuyolar çocuktan beterler

evlenince sorumluluklar çoğalıyor...hayat hep laylaylom gitmiyor canım....
evet aileylede evleniyorsun...kolay değil ama...farklı kültürler bayağı zor olabiliyor.......

evlenince sorumluluklar çoğalıyor...hayat hep laylaylom gitmiyor canım....
evet aileylede evleniyorsun...kolay değil ama...farklı kültürler bayağı zor olabiliyor.......

cnm biz aynı memleketli sayılırız biz samsun onlar ordu ama şöle bir durum var ben bursada büyüdüm onlar orduda :26:

ablam hangi türlü daha mutlu olurum kestiremiorum

İmtihan dünyası canım sorunsuz bir hayat olamaz bazen kendimi Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli etmeye çalışıyorum ama öyle sinirlerim yıpranıyor ki hiç telkinleyemiyorum kendimi herkesin derdi başka kimisi parasızlık çeker kimi hiç para sıkıntısı çekmez huzuru yok kimin anne babası kötü kimis evlattan dertli kimisi kocadan böyle gidiyor işte hayat sanırım biz hatayı bu hayattan çok fazla birşey bekleyerek yapıyoruzYalan dünya için ne kadar hırpalanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…