semacım ailelerin durumu sizide etkil,yor değilmi ama ezilen kız tarafı oluyor bizde öylede
Bizimkilerde üzüyor ki beni kafamı dinleyemiyorum herşeyi takıyorum kafama
ay kıyamam canım benim...
allah yardımcınolsun ozaman,sabır başkada yapacak birşey yok.
aile:atsan atılmaz,satsan satılmaz.............
Sağol canımSabretmek çok zor sabredeyim derken sağlığından oluyor insan anne baba olmasa neysede uzak kalınmıyor mesafeye koymaya çalışıyorsun karşındaki anlamıyor çok zor insanlarla uğraşmak anne baba evladına destek olup yön göstereceğine tam tersi durumdayız kalp kırmak istemiyorum ama kırmadan olmayacak sanırım
böle şeyleri okudukça evlilikten çok korkuorum yaaaaaa
kendini ezdirme semacım.....eşinde yanındaysa problem yok ozaman.............
facebookla ilgili bi topik gördümde icimde yaraydı bir iki bişey yazdm icimi döktmkızlar ondan kayboldum, şimdi kaçıyorum çocukları uyutmam lazım bi saat sonra ugrarım yine burda olursanız laflarz kızlar hepicinizi öptm iyi geceler
facebookla ilgili bi topik gördümde icimde yaraydı bir iki bişey yazdm icimi döktmkızlar ondan kayboldum, şimdi kaçıyorum çocukları uyutmam lazım bi saat sonra ugrarım yine burda olursanız laflarz kızlar hepicinizi öptm iyi geceler
ahhh cnmmm yaaa bazen canım öle sıkılıo kiiii evlenince de hayat böle güzel devam etmcek mi illa ki başka baska sorumluluklar yüklencek omuzlarımacanım evlilik gerçekten zor....
inşaallah mustakbel eşin şuan sana kendini tanıttığı gibi biridir...en önemlisi bu...
sonra ailelerde çok önemli rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın...umarım eşinin ailesi sana uygundur...yoksa çok ama çok problemler oluyor...
hayat zor sadece evlenince bir çok insana karışıyorsun farklı görüşlerde buda sadece evlilikte değil her yerde karşına çıkabilecek birşey ama evlilik sabır ve sorumluluk gerektiriyor tabi ama eğer anlayışlı insanlarla karışılaşırsan kolay
ezdirmiyorum tatlımda yinede sinirlerim bozuk hiç birşey yapamıyorum çok soğudum herkesten
ahhh cnmmm yaaa bazen canım öle sıkılıo kiiii evlenince de hayat böle güzel devam etmcek mi illa ki başka baska sorumluluklar yüklencek omuzlarıma
annem hep derki semacımmm sen sadece eşinle değil ailesinle de evleneceksinnn aileler çok önemliii bi kaç yıl önce kızardım bende anneme banane onlardan die ben kocamla mutlu olduktan sora diodum hep ama öle değilmiş meğer
iyi geceler nermincim
ahhh cnmmm yaaa bazen canım öle sıkılıo kiiii evlenince de hayat böle güzel devam etmcek mi illa ki başka baska sorumluluklar yüklencek omuzlarıma
annem hep derki semacımmm sen sadece eşinle değil ailesinle de evleneceksinnn aileler çok önemliii bi kaç yıl önce kızardım bende anneme banane onlardan die ben kocamla mutlu olduktan sora diodum hep ama öle değilmiş meğer
korkma julım evlenmezsende sevgiline hasret kalıyorsun
ablam hangi türlü daha mutlu olurum kestiremiorum
evlenince sorumluluklar çoğalıyor...hayat hep laylaylom gitmiyor canım....
evet aileylede evleniyorsun...kolay değil ama...farklı kültürler bayağı zor olabiliyor.......
ablam hangi türlü daha mutlu olurum kestiremiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?