Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

çok haklısın canım..ama rabbim sağlık versin daha büyük dert vermesin.bunada şükür....

bence şu günlerininde tadını çıkar....ama umarım eşin ve ailesi hakettiğin değeri sana verirler........

vermezlerse cidden çok üzülür çok incinirim çünkü ben kimse için kötü düğünmem ve ayrıca içimde en ufacık bir art niyet yoktur

vermezlerse cidden çok üzülür çok incinirim çünkü ben kimse için kötü düğünmem ve ayrıca içimde en ufacık bir art niyet yoktur

ahhhhhhhhhhhh canım benim ahhhhhhhh sen ne yaparsan yap,anlayış önemli..anlayışsız olunca ağzınla kuş tusan yaranamazsın..................

çok haklısın canım..ama rabbim sağlık versin daha büyük dert vermesin.bunada şükür....

Amin canım.

En baştan mesafeni koyarsan daha sağlıklı ilişkiniz olur canım sevgili ve nişanlılık dönemlerinde çok sık gitme mesela ailesine içli dışlı olmamaya özen göster saygılı ol sıcak ol ama mesafeli olur ağırdan sat kendiniBen en baştan çok sıcak yaklaştım içlerine fazla girdim mesafeli olursan daha farklı olur

aynen canım katılıyorum.mesafe herzaman süper oluyor...

ahhhhhhhhhhhh canım benim ahhhhhhhh sen ne yaparsan yap,anlayış önemli..anlayışsız olunca ağzınla kuş tusan yaranamazsın..................

Aynen o kadar yardımcı olmaya çalışıyorum kayınvalideme tek istediğim şey her gün bana çıkıp dedikodu yapmaması dertleriyle beni sıkmaması çok şey istiyorum ki O yaptığım iyilikler görülmüyor surat yaptığım görülüyor

hadi gelde takma cnmmm bazen öle sinir oluorum kiii bnmkineeee amaaa soradan da bi bakıorum ortada bişiii yok ama ikimizde kırılmış dökülmüşüz bunu o da yapıo bende sora diorum değermiydi böle yıpranmayaa ne bilim cnm yaaa evlilik zor iş vesselam iş olsun die evlenmemk gerek hiç bi zaman seviyormuyum hem de deli gibi

Olur öyle şeyler zamanında çok döküldük bizde hallettik çok şükür inşallah sizde halledersiniz canım

iyi geceler kızlar ben kaçtım.sabah erken kalkacağım.........
gidiomusun ikizim ne güzel dertleşioduk gerçi ben anlatıodum siz dinliodunuz
Olur öyle şeyler zamanında çok döküldük bizde hallettik çok şükür inşallah sizde halledersiniz canım

amin inşallahhh semacım bu mesafe değil mi zaten bunca şeyi yaşatan bize

sema keşke sadece aşlesi orduda olsa ama malesef bnm ki de orduda

hıı anladım canım o zaman sorunlarınızın çok olması normal tabii uzak olunca kıskançlıkta çok olur doğal olarak evlenince bu tür sorunlar kalkar herhalde bizde uzakken sorunlu olurduk çok

hıı anladım canım o zaman sorunlarınızın çok olması normal tabii uzak olunca kıskançlıkta çok olur doğal olarak evlenince bu tür sorunlar kalkar herhalde bizde uzakken sorunlu olurduk çok

sonumuz iyi olur inşallah cnm ne diyimmmm bi yanım eksik gibi zaten her zaman onun eksikliğini sıcaklığını hep içimde hissediorum ona belli etmesem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…