cnm biz aynı memleketli sayılırız biz samsun onlar ordu ama şöle bir durum var ben bursada büyüdüm onlar orduda :26:
İmtihan dünyası canım sorunsuz bir hayat olamaz bazen kendimi Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli etmeye çalışıyorum ama öyle sinirlerim yıpranıyor ki hiç telkinleyemiyorum kendimi herkesin derdi başka kimisi parasızlık çeker kimi hiç para sıkıntısı çekmez huzuru yok kimin anne babası kötü kimis evlattan dertli kimisi kocadan böyle gidiyor işte hayat sanırım biz hatayı bu hayattan çok fazla birşey bekleyerek yapıyoruzYalan dünya için ne kadar hırpalanıyoruz
bence şu günlerininde tadını çıkar....ama umarım eşin ve ailesi hakettiğin değeri sana verirler........
vermezlerse cidden çok üzülür çok incinirim çünkü ben kimse için kötü düğünmem ve ayrıca içimde en ufacık bir art niyet yoktur
çok haklısın canım..ama rabbim sağlık versin daha büyük dert vermesin.bunada şükür....
vermezlerse cidden çok üzülür çok incinirim çünkü ben kimse için kötü düğünmem ve ayrıca içimde en ufacık bir art niyet yoktur
En baştan mesafeni koyarsan daha sağlıklı ilişkiniz olur canım sevgili ve nişanlılık dönemlerinde çok sık gitme mesela ailesine içli dışlı olmamaya özen göster saygılı ol sıcak ol ama mesafeli olur ağırdan sat kendiniBen en baştan çok sıcak yaklaştım içlerine fazla girdim mesafeli olursan daha farklı olur
ahhhhhhhhhhhh canım benim ahhhhhhhh sen ne yaparsan yap,anlayış önemli..anlayışsız olunca ağzınla kuş tusan yaranamazsın..................
İmtihan dünyası canım sorunsuz bir hayat olamaz bazen kendimi Allah sevdiği kuluna dert verirmiş diye teselli etmeye çalışıyorum ama öyle sinirlerim yıpranıyor ki hiç telkinleyemiyorum kendimi herkesin derdi başka kimisi parasızlık çeker kimi hiç para sıkıntısı çekmez huzuru yok kimin anne babası kötü kimis evlattan dertli kimisi kocadan böyle gidiyor işte hayat sanırım biz hatayı bu hayattan çok fazla birşey bekleyerek yapıyoruzYalan dünya için ne kadar hırpalanıyoruz
hadi gelde takma cnmmm bazen öle sinir oluorum kiii bnmkineeee amaaa soradan da bi bakıorum ortada bişiii yok ama ikimizde kırılmış dökülmüşüz bunu o da yapıo bende sora diorum değermiydi böle yıpranmayaa ne bilim cnm yaaa evlilik zor iş vesselam iş olsun die evlenmemk gerek hiç bi zaman seviyormuyum hem de deli gibi
iyi geceler kızlar ben kaçtım.sabah erken kalkacağım.........
canım benim aynı şehirde bile olsa kültürler,yaşam şekilleri farklı olabiliyor..bunada alışmak zor oluyor... [/QUOTE]
ee tabi çoğu şey değişikkk ama hep anlayışlı olmaya çalışıorum hem ailesine hem bnmkine vallaa bnm gibi gelin bulmuşlar başlarında gezdirmeleri gerek
bnmkinde de o anlayış yok anlayış yok derken kızdığı anda parlar ama hani derler yaaa saman alevi gibi die 10 dk da geçer AMA Kırıldıktan sorada bunun bi kıymeti olmuo o da ayrı bir mevzuahhhhhhhhhhhh canım benim ahhhhhhhh sen ne yaparsan yap,anlayış önemli..anlayışsız olunca ağzınla kuş tusan yaranamazsın..................
Amin canım.
En baştan mesafeni koyarsan daha sağlıklı ilişkiniz olur canım sevgili ve nişanlılık dönemlerinde çok sık gitme mesela ailesine içli dışlı olmamaya özen göster saygılı ol sıcak ol ama mesafeli olur ağırdan sat kendiniBen en baştan çok sıcak yaklaştım içlerine fazla girdim mesafeli olursan daha farklı olur
sema bnm onlara gitmeme imkan yok zaten ben bursadayım onlar orduda
gidiomusun ikizim ne güzel dertleşioduk gerçi ben anlatıodum siz dinliodunuziyi geceler kızlar ben kaçtım.sabah erken kalkacağım.........
Olur öyle şeyler zamanında çok döküldük bizde hallettik çok şükür inşallah sizde halledersiniz canım
canım benim aynı şehirde bile olsa kültürler,yaşam şekilleri farklı olabiliyor..bunada alışmak zor oluyor... [/QUOTE]
ee tabi çoğu şey değişikkk ama hep anlayışlı olmaya çalışıorum hem ailesine hem bnmkine vallaa bnm gibi gelin bulmuşlar başlarında gezdirmeleri gerek
bnmkinde de o anlayış yok anlayış yok derken kızdığı anda parlar ama hani derler yaaa saman alevi gibi die 10 dk da geçer AMA Kırıldıktan sorada bunun bi kıymeti olmuo o da ayrı bir mevzu
sema bnm onlara gitmeme imkan yok zaten ben bursadayım onlar orduda
Tamam o zaman süpermiş
gidiomusun ikizim ne güzel dertleşioduk gerçi ben anlatıodum siz dinliodunuz
amin inşallahhh semacım bu mesafe değil mi zaten bunca şeyi yaşatan bize
semacım süper mi gerçekten sence de
Bana göre güzel birşey ailesinin uzakta olması :26:dibdibe soğuyor insan
Canım Bursada değil mi seninki:26:
sema keşke sadece aşlesi orduda olsa ama malesef bnm ki de orduda
hıı anladım canım o zaman sorunlarınızın çok olması normal tabii uzak olunca kıskançlıkta çok olur doğal olarak evlenince bu tür sorunlar kalkar herhalde bizde uzakken sorunlu olurduk çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?