Yabancı biri dolaşıyo gibi oluyo diyo
ben haftasonu bile görüşemiyorummm
eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaaiyidir canım,daha çocuklar uyumadı,daha ufaklığı uyutacağım.........:84::84::84:
tmm gelim mi msnTamam msn de bi ara söylerim
tabiki..........
Birde onların bana ihtiyaçlları var aslında ,ama sık gitme imkanım yok...........
tabiki..........
Birde onların bana ihtiyaçlları var aslında ,ama sık gitme imkanım yok...........
Benim saçlarımda dümdüz bana böyle alışıkhehe bnm saçlarım normalde de dalgalıııı beni böle beeğendiiii napimmm ama
eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaa
tmm gelim mi msn
ahhhh cnm bnm yaaa annen kaç yaşında cnm
neden canım..........:26:
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaa
ahhhh cnm bnm yaaa annen kaç yaşında cnm
çocukların okuluda olunca gidemezsin tabi
Yalnız mı yaşıyosun ne güzel
Bayramdan bayrama anca görüşüyoruz
Ben Edirne de onlar (Annem-babam) burdur da geriye kalanlarda ank da
Tekim ben burda
[
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........
evet canım,bayramda belki 1 haftalığına gideriz.........
yalnız mı yaşıyosun ne güzel
Bayramda iyi olur ama eşin çalışır senin:26:
[
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........
izin alacak,yalnız gitmem..........
ohhhh ne güzel levo gelir mi yanına
Bayramdan bayrama anca görüşüyoruz
Ben Edirne de onlar (Annem-babam) burdur da geriye kalanlarda ank da
Tekim ben burda
[
evet canım,bayramda belki 1 haftalığına gideriz.........
neden sevmiosun cnm
Bayram pek farketmiyo ki biz de sıradan bi gün heralde ondanAma bu bayramda belki abanta gitcekmişiz
Yalnız mı yaşıyosun ne güzel
ben bu bayram evdeyim cnm babaanneme gideriz herhalde o daaaa aynı şehirde yaniiii
bayram pek farketmiyo ki biz de sıradan bi gün heralde ondanAma bu bayramda belki abanta gitcekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?