- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancı biri dolaşıyo gibi oluyo diyo![]()
ben haftasonu bile görüşemiyorummm![]()
eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaaiyidir canım,daha çocuklar uyumadı,daha ufaklığı uyutacağım.........:84::84::84:
tmm gelim mi msnTamam msn de bi ara söylerim![]()
tabiki..........
Birde onların bana ihtiyaçlları var aslında ,ama sık gitme imkanım yok...........![]()
tabiki..........
Birde onların bana ihtiyaçlları var aslında ,ama sık gitme imkanım yok...........![]()
Benim saçlarımda dümdüz bana böyle alışıkhehe bnm saçlarım normalde de dalgalıııı beni böle beeğendiiii napimmm ama![]()
eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaa
tmm gelim mi msn
ahhhh cnm bnm yaaa annen kaç yaşında cnm![]()
neden canım..........:26:
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........eyvah eyvahhh allahtan yarın hafta sonu cnm yaa
ahhhh cnm bnm yaaa annen kaç yaşında cnm![]()
çocukların okuluda olunca gidemezsin tabi![]()
Yalnız mı yaşıyosun ne güzel
Bayramdan bayrama anca görüşüyoruz
Ben Edirne de onlar (Annem-babam) burdur da geriye kalanlarda ank da
Tekim ben burda
[
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........
evet canım,bayramda belki 1 haftalığına gideriz.........![]()
yalnız mı yaşıyosun ne güzel
Bayramda iyi olur ama eşin çalışır senin:26:
[
canım çok yaşlı değilller babam 62,annem 58... Ama babam 8 aydır bir hastalığa yakalandı.yürüyemiyor,ellerini kullanamıyor.onedenle yardıma ihtiyaçları var........
izin alacak,yalnız gitmem..........![]()
ohhhh ne güzel levo gelir mi yanına
Bayramdan bayrama anca görüşüyoruz
Ben Edirne de onlar (Annem-babam) burdur da geriye kalanlarda ank da
Tekim ben burda
[
evet canım,bayramda belki 1 haftalığına gideriz.........![]()
neden sevmiosun cnm![]()
Bayram pek farketmiyo ki biz de sıradan bi gün heralde ondanAma bu bayramda belki abanta gitcekmişiz
![]()
Yalnız mı yaşıyosun ne güzel![]()
ben bu bayram evdeyim cnm babaanneme gideriz herhalde o daaaa aynı şehirde yaniiii![]()
bayram pek farketmiyo ki biz de sıradan bi gün heralde ondanAma bu bayramda belki abanta gitcekmişiz
![]()