iyiyim canım,çocuklar yakında uyudu,eşimden pc bana anca düştü...
iyidir bugün dışardaydık,alışveriş yaptık;bayağı yorulduk...........
selam verdim ya okumuosun
Neler aldınız ciciler mi
evet canım bayram alışverişi...aslında daha var bayrama ama haftaiçi çıkamıyoruz...birde havalar daha soğursa ufaklıkla çıkamayız...kendime tunik ve birde gömlek aldım...
pantolonlarımı geçen almıştım.o yüzden almadım..birde kilo veriyorumya...daha sonra alırım..yeni aldım ama biraz daha verirsem giyemeyeceğim...bayağı genişlediler...
Yeni kreasyon yaparsın kendine
İkizcim çıkmak zorundayım eşim geliyo görüşürüz iyi geceler
iyi geceler canlarımben geldim
hoşgeldin canım..........
nasılsın kuşumnapıyo kuzular uyumuşlardır ben daha küçügü yeni uyutuyorum bugün işim bitmedi hiç,
hoşgeldin cnm dün gece ben baya erken yattım saat 12 bile yoktu belki güya hafta sonu idi oturacaktım ama bütün haftanın yorgunluğu buna izin vermedi yaaaaaaiyi geceler canlarımben geldim
nermincim sen çalışıyormuydun cnmnasılsın kuşumnapıyo kuzular uyumuşlardır ben daha küçügü yeni uyutuyorum bugün işim bitmedi hiç,
günaydın gününüzaydın olsun şekerler mutlu pazarlar herkese
Günaydın iyi pazarlar
iyi pazarlar............
hoşgeldin cnm dün gece ben baya erken yattım saat 12 bile yoktu belki güya hafta sonu idi oturacaktım ama bütün haftanın yorgunluğu buna izin vermedi yaaaaaa
nermincim sen çalışıyormuydun cnm
sevgi ablam , ikiizim , ömürcüm hepinizi iiii pazarlar kızlar napıosunuz
Misafirlerim vardı canım kız kıza kaynattık bugün
Sen ne yaptın
bende dışarda idim cnm kızlarlaaa kankamın 3 ay sora düğünü var plan yaptık biraz ayakkabısının altına bnm de adımı yazacak
Kurşun kalemle yazsınBen evlenirken kuzenimin adını tükenmez kalemle yazdım silinmedi kız 35 yaşında hala bekar beni suçluyo
ay inanmıorum yaaaa ben 35e kadar evde evlenemeden kalsam kafayı yerim herhalde çok üzülürüm
Yok canım niye kafayı yiyceksin :26:Yenir mi gerçekten
35 yaşımda hala bnm kini beklio olursam ben zaten artık evlenmem evlilik defteri benim için kapanmış olur ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?