Canım yani bi erkekte o kadar uzun yıl beklenmez hani allah korusun bi ayrılık olur bi daha kimse olmaz hayatında ancak o zaman evlenilmez
ömür ben ona bahara kadar zaman verdim bahara kadar taktı taktı yüzüğü takmadı bilmiorum sonucuna katlanır o zaman
Heralde canım ömür boyu onu bekliycek değilsin yaNeden böyle yapıyo para mı biriktiriyo acaba ya da okuyo mu pek bilgim yok kusura bakma:26:Biz evlenmek için mesela eşimin okulunun bitmesini beklemiştik:26:
Ne iş yapıyo tatlım ??evet para biriktirio ömür herşeyi kendi emeğimle yapmak istiorum dio
evet para biriktirio ömür herşeyi kendi emeğimle yapmak istiorum dio
cnm babası ile amcası ortak çalışıooo bnm ki de babasının işini yapıo beyaz eşye ve mobilya mağazaları varNe iş yapıyo tatlım ??
Evi var mı julicim
cnm babası ile amcası ortak çalışıooo bnm ki de babasının işini yapıo beyaz eşye ve mobilya mağazaları var
ömür bnm ki 3 kardeş 3üne de ev vermiş babasııı ama şuan bnmkinin evinde abisi oturuo
Bizim levent ne iş yapcak bakalım bu gidişle ona ben bakıcam evlenince
rezillik ya yok böyle bişey
Hakimlik sınavını kazandı diye babam vermişti beni adam mulakatdan elendi kaldık oyle
Siz evlenince çıkacak mı acaba abisi:26: Abisi niye kendi evinde oturmuyo:26:Çok mu soru sordum sıkıldıysan söyle
ömür bnmkinin abisi baska bir şehirde öğretmenlik yapıodu babası ordan ev almıştı şimdide tayini çıktı memleketine geldi kira vermesin die bizim eve taşındı şimdi biz evlennce çıkar mı bilmiorum cnm
Bizim levent ne iş yapcak bakalım bu gidişle ona ben bakıcam evlenince
rezillik ya yok böyle bişey
Hakimlik sınavını kazandı diye babam vermişti beni adam mulakatdan elendi kaldık oyle
Vazgeçermi baban acaba
Heee o zaman siz o evi gözden çıkarın çıkmayabilir:26:
tekrar dener şansını cnm
Yok bea ne vazgeçmesi avukat olcak diye bekliyo da o büro açıp para kazanana kadar bana muhtaç ama
LeVo boş yere çalış demiyo bana
aaaaaaaa deme öleee yaaa öle anlattı ki o evi bana kendi evim gibi benimsedim ama ben
Heee o zaman siz o evi gözden çıkarın çıkmayabilir:26:
Olsun bugün o senin paranı yer yarın sen onun parasını yersin
o zaman askerliği bitirsin bakalım önceDenedi tatlım her seferinde mulakatda eleniyo
Bende yeter bea daha ne kadar beklicem dedimo da askere gitti
Siz yeterki evlenin canım o kadar takılma ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?