Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Canım yani bi erkekte o kadar uzun yıl beklenmez hani allah korusun bi ayrılık olur bi daha kimse olmaz hayatında ancak o zaman evlenilmez

ömür ben ona bahara kadar zaman verdim bahara kadar taktı taktı yüzüğü takmadı bilmiorum sonucuna katlanır o zaman

ömür ben ona bahara kadar zaman verdim bahara kadar taktı taktı yüzüğü takmadı bilmiorum sonucuna katlanır o zaman

Heralde canım ömür boyu onu bekliycek değilsin ya Neden böyle yapıyo para mı biriktiriyo acaba ya da okuyo mu pek bilgim yok kusura bakma:26:Biz evlenmek için mesela eşimin okulunun bitmesini beklemiştik:26:

Heralde canım ömür boyu onu bekliycek değilsin ya Neden böyle yapıyo para mı biriktiriyo acaba ya da okuyo mu pek bilgim yok kusura bakma:26:Biz evlenmek için mesela eşimin okulunun bitmesini beklemiştik:26:

evet para biriktirio ömür herşeyi kendi emeğimle yapmak istiorum dio

Siz evlenince çıkacak mı acaba abisi:26: Abisi niye kendi evinde oturmuyo:26:Çok mu soru sordum sıkıldıysan söyle

Bizim levent ne iş yapcak bakalım bu gidişle ona ben bakıcam evlenince
rezillik ya yok böyle bişey
Hakimlik sınavını kazandı diye babam vermişti beni adam mulakatdan elendi kaldık oyle

Hakimlik sınavını kazandı diye babam vermişti beni adam mulakatdan elendi kaldık oyle

Vazgeçermi baban acaba

Siz evlenince çıkacak mı acaba abisi:26: Abisi niye kendi evinde oturmuyo:26:Çok mu soru sordum sıkıldıysan söyle

ömür bnmkinin abisi baska bir şehirde öğretmenlik yapıodu babası ordan ev almıştı şimdide tayini çıktı memleketine geldi kira vermesin die bizim eve taşındı şimdi biz evlennce çıkar mı bilmiorum cnm

Heee o zaman siz o evi gözden çıkarın çıkmayabilir:26:

tekrar dener şansını cnm

Yok bea ne vazgeçmesi avukat olcak diye bekliyo da o büro açıp para kazanana kadar bana muhtaç ama
LeVo boş yere çalış demiyo bana

Olsun bugün o senin paranı yer yarın sen onun parasını yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…