Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne vuruon nen, yoğunuk 2 tane afacan iş bitmio, bende özledim valla julim akşam kaç defa ugradım yoktm

gene de bi insan yazardı gelince okurdum ben iii olduğunu bilirsim ben gündüzleri işte olduğum için giremşorum cnm net var ama zzaman olmuo

gene de bi insan yazardı gelince okurdum ben iii olduğunu bilirsim ben gündüzleri işte olduğum için giremşorum cnm net var ama zzaman olmuo

sen yoktun ya kuşum yazmak gelmedi içimden, çalısırken buraya vakit ayırmak zor haklısın canım, kocam kızıyo şuan b..... çıkardın artık yeter dedi şuan ay

sen yoktun ya kuşum yazmak gelmedi içimden, çalısırken buraya vakit ayırmak zor haklısın canım, kocam kızıyo şuan b..... çıkardın artık yeter dedi şuan ay

tmm o zaman cnm hadi yatalım sanada kocişin kızmasın kuzum

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu pazarlar

Son düzenleme:
ayy kızlar bayram temizliğiniz bittimi ben otomatiğe bağladım galiba çok yorgunum ve bitmedi hala
ve aynı zamanda gripte oldum :2::2::2: offff

çalışıyorum ve bugün kıytırık bir bayram temizliği yaptım kendimi çok yormadan

oh ne güzel julim, aldıgın cicileri sonra göster bana ama
ben geldim cnm 3 tane pantolon ve 1 tabe de tunik aldım ama gene de enerjimi boşaltamadım yaaa hala alasım vardı
selaaaam kızlar

nie kimse yok yeeaaaa
ben geldim
ayy kızlar bayram temizliğiniz bittimi ben otomatiğe bağladım galiba çok yorgunum ve bitmedi hala
ve aynı zamanda gripte oldum :2::2::2: offff
ranacım aramıza hoşgeldin
çalışıyorum ve bugün kıytırık bir bayram temizliği yaptım kendimi çok yormadan

cnm sende aramıza hoşgeldin

hoşbulduk jüli bir ara dedim nerde bu bayanlar

çok pis alışveriş yapasım vardı cnm yaptım yaptım ama doymadım hala yapasım var yaaaaaaaa :84::84:

ama bnm bu alışveriş aşkıma be kredi kartı dayanır ne nakit paraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…