- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
hoşbulduk canım..nehaber.............
özellikle rengi çok güzellll bak evlenesim geldi gene yaaaa
Bİ aksilik çıkmazsa yarın başlayayım diorum bu diyette hiç mii meyva yok cnm yaaa
iyi yapmışsın cnm ne marka aldın
Bende Rengine Bayıldım, Rengi Farklı Olsa Elbiseyi Beğenir miydim? Tartışılır..
İyiyim Canım Benim Sen Nasılsın..
Ufaklıklar Nasıl..
ohh maşallah burda sohbet başlamışhbr veren yok yakaladım sizi
[video=youtube;su4ty89QLyM]http://www.youtube.com/watch?v=su4ty89QLyM[/video]
ALLAHIM SANA GELİORUM ŞU KIZA BAKIN
Evet, Güzel Olur..ben de böle bir renk giyebilirim kınamdaa
Ohhh Maşallah..iyiyim canım sağol....
kızlar okula gidiyorlar..ufaklıkta evi altına üstüne getiriyor...iyiler çok şükür..
bosch aldık 1.400 verdik verirken için acıdı bir an staj paramın yarısı gitti :2:
ömürüm topiğindeydin yaaa cnm ondan ses çıkarmadım
bende bütün beyaz eşyalarımı franke silverline yada bosch alcam cnm gerçi ben gri alcam
bende öle yapim cnmmm ama gecelerde uzadı vallaaa yemeden nasıl durcaztamam canım....meyve sabah yemek daha iyi oluyor oda1-2 tane....ben bazen akşam yemeğinden sonra veyahut öğlen yiyorum...oda öğlen karnım açıkıp,birşey yemek isteyince azmiktarda...akşamda az yemek yerse veerken yersem biraz yiyorum.....meyvedeki şekerde tehlikeli kilo yapıyor...önemli olan 20:00dan sonra hiçbirşey yememek canım...sadece su ,çay.....
kız ben allahım sana geliorum derken kızın hareketlerine demiştimmmm ben nişanlımın etrafında böle deli gibi oynarken utanırım berengi güzel..ama modeli çok bayağı bence...
Evet, Güzel Olur..
Benim Elbisemde Çok Güzeldi..
Bak Eski Anılarımı Hatırlattın
Ohhh Maşallah..
bende bütün beyaz eşyalarımı franke silverline yada bosch alcam cnm gerçi ben gri alcam
ne resmi nermincimmmmben nedense resmi göremiyorum kuşum:26:
Benimkilerin Hepsi Bosch ve Gri
bende öle yapim cnmmm ama gecelerde uzadı vallaaa yemeden nasıl durcaz
kız ben allahım sana geliorum derken kızın hareketlerine demiştimmmm ben nişanlımın etrafında böle deli gibi oynarken utanırım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?