Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

benimkide işte canım...
oda çok uzun sürer ya...

Karatay diyeti yapıyorsunuz demi.Ben diyetisyene gittim ne kadar verecem bilmiyorum.Ben paso yiyorum birşey almadım.Ya birde nestle nesfit yiyor musunuz

yok bizim diyette katkı maddeli gıdalar,diyet ürünleri yasak...sağlıklı herşeyi yiyoruz sadece....

vallahi canım o kilonun çokluğuna bağlı 3 verende var,1 verende...ben 2 kilo verdim ilk hafta...bakalım senden kaç kilo gidecek...

sağol canım...

inşaallah..senin kaç kilo vermen lazım...:26:

10-15 kilo versem süper olacak ya of

daha başlamadım kısmetse yarın cnm

Diyet topiği oldu burası .İyi ya destek oluruz birbirimize

yok bizim diyette katkı maddeli gıdalar,diyet ürünleri yasak...sağlıklı herşeyi yiyoruz sadece....

yemeyin zaten Allahım birde byük boy aldım yicem diye.Ben onu akşam 21:00de falan yemem lazım ama yemiyorum.Benim demir b12 potasyum eksikliği var anemide var.Ben beyaz ekmek yiyorum hergün bir yumurta 2bardak süt bol bol maydonoz yiyorum

oooooooooo seninde bayağı varmış...ama ver canım kurtul şu yağlardan...
:13::13::13::13::13::13:

off nasıl vericem aslında 3aylık bir işim var ama bilmiyorum.Şekeride çıkardım hiç şeker kullanmıyorum çayda kahvede alan zayıflarım ya yani zayıflarım inş.

akşam dokuzdamı yeme canım 20:00den sonra birşey....o saatten önce ne yersen ye...

off nasıl vericem aslında 3aylık bir işim var ama bilmiyorum.Şekeride çıkardım hiç şeker kullanmıyorum çayda kahvede alan zayıflarım ya yani zayıflarım inş.

canım ben bir aydır hiç şeker kullanmıyorum..1 toz tanesi kadar bile girmedi şu bedene...
zaten çay ve kahvede 4 yıldır kullanmıyorum ben..

canım ben bir aydır hiç şeker kullanmıyorum..1 toz tanesi kadar bile girmedi şu bedene...

bende cnmmm bende çay ve kahvede en az 5 senedir içmiorum

elmada yeme insülinin yükselir...hiçbirşey yeme bacım gel beni dinle..

bende içmiyorum canım zaten güzel olmuyor şekersiz bıraktım artık içmeyecem. Yemiyorum bende o zaman yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…