Gayet Ciddiyim
Çiçeğim de Burnumda
Ama Kocam İşte..
Burda Olsa Seninle Konuşmam
Sen Kırmadıklarını Yazmakla Yetin Bu Gece İkizcim
Etme Etme, SEn Eve Gidince Arkandan Konuşuyorlardı..
Ne Biçim Kadın Hiç Yardım Etmiyor, Ayağına Bekliyor Herşeyi..
Karatay diyeti yapıyorsunuz demi.Ben diyetisyene gittim ne kadar verecem bilmiyorum.Ben paso yiyorum birşey almadım.Ya birde nestle nesfit yiyor musunuz
vallahi canım o kilonun çokluğuna bağlı 3 verende var,1 verende...ben 2 kilo verdim ilk hafta...bakalım senden kaç kilo gidecek...
sağol canım...
inşaallah..senin kaç kilo vermen lazım...:26:
daha başlamadım kısmetse yarın cnm
hemen satış yani
benim geçmişim karanlik.Eğer yardım edersem eminim ki pek menmun kalmazlar .Daha çok kırılmayacak şeylere yardım ediyorum.
10-15 kilo versem süper olacak ya of
Diyet topiği oldu burası.İyi ya destek oluruz birbirimize
yok bizim diyette katkı maddeli gıdalar,diyet ürünleri yasak...sağlıklı herşeyi yiyoruz sadece....
Aynen Öyle
Vurma Kafama Bak Gribim Başım Ağrıyor, Uçarım Burdan Juliii
[/B]
oooooooooo seninde bayağı varmış...ama ver canım kurtul şu yağlardan...
:13::13::13::13::13::13:
yemeyin zatenAllahım birde byük boy aldım yicem diye .Ben onu akşam 21:00de falan yemem lazım ama yemiyorum.Benim demir b12 potasyum eksikliği var anemide var.Ben beyaz ekmek yiyorum hergün bir yumurta 2bardak süt bol bol maydonoz yiyorum
akşam dokuzdamıyeme canım 20:00den sonra birşey... .o saatten önce ne yersen ye...
Sanaaa Yivruuuum
off nasıl vericem aslında 3aylık bir işim var ama bilmiyorum.Şekeride çıkardım hiç şeker kullanmıyorum çayda kahvede alan zayıflarım ya yani zayıflarım inş.
az birşeydi zaten ama onun yerne elme yicem.Karabela gibi bacım kokusu burnumdan gitmiyor
canım ben bir aydır hiç şeker kullanmıyorum..1 toz tanesi kadar bile girmedi şu bedene...
zaten çay ve kahvede 4 yıldır kullanmıyorum ben..
furcan mı nen bana yoğsam hem sen satıcısın
canım ben bir aydır hiç şeker kullanmıyorum..1 toz tanesi kadar bile girmedi şu bedene...
zaten çay ve kahvede 4 yıldır kullanmıyorum ben..
elmada yeme insülinin yükselir...hiçbirşey yeme bacım gel beni dinle..
bende içmiyorum canım zaten güzel olmuyor şekersiz bıraktım artık içmeyecem. Yemiyorum bende o zaman yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?