Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sakarlığıma gülüon demi

Kırdığım Bardaklar Geldi Aklıma İtiraf Etmeyeyim Dedim Ama Zorladın..
3. Su Bardak Takımımı, 3. Çay Bardak Takımını Kullanmaya Başladığımı Söylemiş miydim ?

Çaktırma Evleneli 1 Sene Oldu

Son düzenleme:
arçelikkk şimdi bozmuş ama ikizim sen aldığındA iyidir

ne olsun cnm aynı sen nerelerdesin bakim

arçelik çok bozdu hç ürünleriyle ilgilenmiyor.Beyaz eşyada bosch iyi oluyor bizim çamaşır makinesi bosch 10seneden fazla oldu ama maşallahı var bulaşık makinesi arçelik 2senesi dolmadan takırdamaya başladı

ya canım ben bu ara bunalımdaydım biraz herşeyden elimi eteğimi çektim birde bzim internet çok yavaş pcde sorun var girsem bi zevk alamıyorum donup donup kalıyor.Bu hafta abimin yanında olacağım inş. bol bol görüşürz

ya sen çok çabuk verdin cnm yaaa inş bende veririm sen bana yardımcı ol

canım ilk hafta 2 kilo gidiyor zaten.ödem falanda gidiyor...birde bu hafta 1.oldum ben karatay topiğinde...en çok ben verdim...
haftaya memlekete gideceğim gidene kadar fit olmam lazım,ondan acelem...ama bu hafta çok verirmiyim bilmem...spor çok yapamıyorum..biraz hastayım.öksürük var,terleyemiyorum.öksürük artıyor

ciddiii miiiii daha taze gelinsin o zaman cnm sen kızım git kocanın koynuna ne arıon gece gece burda

cnm sen kaç yaşında idin bnm makinam 10 senelik yazmışsında

ben evleneli 10.senem kırdıklarımı yazsam.....3 gün sürer.

ilk hafta 2 kg mi vercem bende yaaaniiiii

Yine kendi evinde kırmşsın ben misafrlikte birde güzel çay takımıydı ki gitti:18::18: .Daha o yüzden misafirlikte ev sahbine yardım etmiyorum edemiyorum

ciddiii miiiii daha taze gelinsin o zaman cnm sen kızım git kocanın koynuna ne arıon gece gece burda

Gayet Ciddiyim
Çiçeğim de Burnumda
Ama Kocam İşte..
Burda Olsa Seninle Konuşmam

ben evleneli 10.senem kırdıklarımı yazsam.....3 gün sürer.
Sen Kırmadıklarını Yazmakla Yetin Bu Gece İkizcim
Yine kendi evinde kırmşsın ben misafrlikte birde güzel çay takımıydı ki gitti:18::18: .Daha o yüzden misafirlikte ev sahbine yardım etmiyorum edemiyorum
Etme Etme, SEn Eve Gidince Arkandan Konuşuyorlardı..
Ne Biçim Kadın Hiç Yardım Etmiyor, Ayağına Bekliyor Herşeyi..

ilk hafta 2 kg mi vercem bende yaaaniiiii
vallahi canım o kilonun çokluğuna bağlı 3 verende var,1 verende...ben 2 kilo verdim ilk hafta...bakalım senden kaç kilo gidecek...
allah nice 10 senelere eriştirsin ikizim kocanla evlatlarınla ağzının tadını bozmasın arkadasım inşallah
sağol canım...

wawww süper valla bende inş. veririm yaaa

inşaallah..senin kaç kilo vermen lazım...:26:

Etme Etme, SEn Eve Gidince Arkandan Konuşuyorlardı..
Ne Biçim Kadın Hiç Yardım Etmiyor, Ayağına Bekliyor Herşeyi..

benim geçmişim karanlik .Eğer yardım edersem eminim ki pek menmun kalmazlar .Daha çok kırılmayacak şeylere yardım ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…