arçelikkk şimdi bozmuş ama ikizim sen aldığındA iyidir
bende iyiym diyete başladımçarşamba başladım cuma günü kontrolum olacak inş. kilo vermiş olurum ya:18::18:.Sen ne yaptın canım diyeti pek ihtiyacın yok ama
benim herşeyin arçelik canım .ama 10yılında hepsi..çaycımda 3 yıllık...
bende diyet yapıyorum canım5 kiloya yakın verdim....
sakarlığıma gülüon demi
arçelikkk şimdi bozmuş ama ikizim sen aldığındA iyidir
ne olsun cnm aynı sen nerelerdesin bakim
ya sen çok çabuk verdin cnm yaaa inş bende veririm sen bana yardımcı ol
ciddiii miiiii daha taze gelinsin o zaman cnm senKırdığım Bardaklar Geldi Aklıma İtiraf Etmeyeyim Dedim Ama Zorladın..
3. Su Bardak Takımımı, 3. Çay Bardak Takımını Kullanmaya Baçladığımı Söylemiş miydim ?
Çaktırma Evleneli 1 Sene Oldu
arçelik çok bozdu hç ürünleriyle ilgilenmiyor.Beyaz eşyada bosch iyi oluyor bizim çamaşır makinesi bosch 10seneden fazla oldu ama maşallahı var bulaşık makinesi arçelik 2senesi dolmadan takırdamaya başladı
ya canım ben bu ara bunalımdaydım biraz herşeyden elimi eteğimi çektimbirde bzim internet çok yavaş pcde sorun var girsem bi zevk alamıyorum donup donup kalıyor.Bu hafta abimin yanında olacağım inş. bol bol görüşürz
Kırdığım Bardaklar Geldi Aklıma İtiraf Etmeyeyim Dedim Ama Zorladın..
3. Su Bardak Takımımı, 3. Çay Bardak Takımını Kullanmaya Baçladığımı Söylemiş miydim ?
canım ilk hafta 2 kilo gidiyor zaten.ödem falanda gidiyor...birde bu hafta 1.oldum ben karatay topiğinde...en çok ben verdim...
haftaya memlekete gideceğim gidene kadar fit olmam lazım,ondan acelem...ama bu hafta çok verirmiyim bilmem...spor çok yapamıyorum..biraz hastayım.öksürük var,terleyemiyorum.öksürük artıyor
ben evleneli 10.senem kırdıklarımı yazsam.....3 gün sürer.
Kırdığım Bardaklar Geldi Aklıma İtiraf Etmeyeyim Dedim Ama Zorladın..
3. Su Bardak Takımımı, 3. Çay Bardak Takımını Kullanmaya Başladığımı Söylemiş miydim ?
bende diyet yapıyorum canım5 kiloya yakın verdim....
ciddiii miiiii daha taze gelinsin o zaman cnm senkızım git kocanın koynuna ne arıon gece gece burda
ben evleneli 10.senem kırdıklarımı yazsam.....3 gün sürer.
Yine kendi evinde kırmşsın ben misafrlikte birde güzel çay takımıydı ki gitti:18::18: .Daha o yüzden misafirlikte ev sahbine yardım etmiyorum edemiyorum
ilk hafta 2 kg mi vercem bende yaaaniiiii
Gayet Ciddiyim
Çiçeğim de Burnumda
Ama Kocam İşte..
Burda Olsa Seninle Konuşmam[/B]
vallahi canım o kilonun çokluğuna bağlı 3 verende var,1 verende...ben 2 kilo verdim ilk hafta..ilk hafta 2 kg mi vercem bende yaaaniiiii
sağol canım...allah nice 10 senelere eriştirsin ikizim kocanla evlatlarınla ağzının tadını bozmasın arkadasım inşallah
wawww süper valla bende inş. veririm yaaa
Etme Etme, SEn Eve Gidince Arkandan Konuşuyorlardı..
Ne Biçim Kadın Hiç Yardım Etmiyor, Ayağına Bekliyor Herşeyi..
Karatay diyeti yapıyorsunuz demi.Ben diyetisyene gittim ne kadar verecem bilmiyorum.Ben paso yiyorum birşey almadım.Ya birde nestle nesfit yiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?