bi kızım olursa 25 inden önce evlendirmicem zaten
Olmaz eşimi tanıyokız ömür emoşa aölesene o da üye olsun burayaa
ah canım dinleseler tamamda benimkilerde dinlemedi beni erkenden evlendiler
aman boşverrişler beni sizden ayıramadı işte, zaten aklım kalmıştı Rabbim reva görmedi
En iyisi 30
aman boşverr
30 çok kızzzzz kartlaşırım o zamana ben
evlenmeden anlamıyo insan evlilik güzel oldugu kadar zorda yaniOlmaz eşimi tanıyo
Benimkilerde evlenmiyim diye yırtındılar ama ben pek meraklı çıktım
merhaba canımMiribaaa kızlar
merhaba hoşgeldinmiraba bayanlar geçen bi slm verim dedimmm
hoşgeldin cnmmm aramızaaa sende katıl bizeee çok eğlenioz biz burdaselam kızlar, yalnız başıma çay içiyorum. Bir yandan da sizi okuyordum. Yazmak istedim:)
umarım dinler bnm kızım daha kızım yok gerçiah canım dinleseler tamamda benimkilerde dinlemedi beni erkenden evlendiler
tanısın boşverOlmaz eşimi tanıyo
Benimkilerde evlenmiyim diye yırtındılar ama ben pek meraklı çıktım
hoşgeldin cnmMiribaaa kızlar
sende selam veerip kaçanlardanmısın yoksaaa kalıp sohbet edenlerdenmisinmiraba bayanlar geçen bi slm verim dedimmm
boşverdim vallaaman boşverr
30 çok kızzzzz kartlaşırım o zamana ben
merhaba saracım, nermin ben. Bende ne var ne yok ütülerim ama bu akşam yapamadm ütüm bozulduben ilk kez gördüm seni bahsetsene kendinden kaç yaşındasın, evlimisn çocuk varmı çalışıyomusun?
boşverdim valla30 çok kızlar 25 ve sonrası iyi, benim şuankı aklım olsa bu yaşımda evlenirdim valla
evlenmeden anlamıyo insan evlilik güzel oldugu kadar zorda yani
merhaba canım
merhaba hoşgeldin
bilemedimki şimdi ne desem yalan olurhoşgeldin cnmmm aramızaaa sende katıl bizeee çok eğlenioz biz burda
umarım dinler bnm kızım daha kızım yok gerçi
tanısın boşver
hoşgeldin cnm
sende selam veerip kaçanlardanmısın yoksaaa kalıp sohbet edenlerdenmisin
boşverdim valla30 çok kızlar 25 ve sonrası iyi, benim şuankı aklım olsa bu yaşımda evlenirdim valla
menun oldum canım.canım buraya yeni yeni takılmaya başladım ama seninle rastlamamıştık.ben çalışıyorum 37 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim çocuğum yok 1,5 yıl önce bi düşük yaşadım şimdi tekrar bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?