sanırım ben biraz geç evlendim kızlar ama hiç pişman değilim
vallaaa bnm ben 23 yaşındayım erkek arkadaşımla 4.5 senedir çıkıorz sence yeterince tanımışmıdırız birbirimiziTeşekkürler Julia,
ben şimdiye kadar erken evlenip çok mutlu olan görmedim. Benim çevremde yok en azından:)
bence insan kendini tanımadan evlenmemeli. Bedava kölelik.(bazen)
kızlar valla her telden yazmışınız o yüzden direk dalmış gibi oluyorum ama bi konuda yardım istiyorum..deliricem bi allahın kulu bilmiyo koaförlere anlatamıyorum yada anlamıyorlar..şimdi hani bu sene kızların özelliklede uzun saçlı olanlarda bir renk modaydı..nasıl desem taba rengini düşünün sanki kahve rengini açmışlar gibi taba renginin hafif koyusu yanığı yane..bu saçı nasıl elde ederim saç rengim şu an karamel kahve gibi..ama o renge bayılıyorum
Yok canım aynı evi paylaşmadığın sürece iyi tanıyamıyosunvallaaa bnm ben 23 yaşındayım erkek arkadaşımla 4.5 senedir çıkıorz sence yeterince tanımışmıdırız birbirimizi
Eki Görüntüle 282675
böyle bir saç rengimi cnm
kıskandımmm heee
merhaba kızlaaar
ben geldiiim
konu neee (pek meraklıyımdır da )
İnşallah olur bebişin canımRabbim gönlüne göre versin
bence de 30 çok yaaa ben 30 a kadar çocuk işini de bitirmeyi düşünüorum
Aaaaaa bak ne güzel geç evlenmiş işteBen 18 yaşında evlendim
noluoooo burdaaaaa
ben tatlı değilmiyim
kızlar aslında aşk meşk boşşeyler evlilik sadece şans şanslıysan mutluluğu buluyorsun ama değilsen bir belaya çatıyorsun ama arada vasat yaşayanlarda oluyor
vallaaa bnm ben 23 yaşındayım erkek arkadaşımla 4.5 senedir çıkıorz sence yeterince tanımışmıdırız birbirimizi
Eki Görüntüle 282675
böyle bir saç rengimi cnm
kızlar aslında aşk meşk boşşeyler evlilik sadece şans şanslıysan mutluluğu buluyorsun ama değilsen bir belaya çatıyorsun ama arada vasat yaşayanlarda oluyor
hamarat hatun hadi inşallah senden mürvet haberleri bekliyorum artık julim
korkmanız iyi, bizim yaptıgmz hataları yapmazsınız canım,evlilik güzel ama zor
gelmiolar eeet cnm sen de buraya gel biz her gece buraalardayız yengeçimmmEvett culi ya aynen özler oldum o sohbetleri ben bakıyom belki gelirler topiğe diye ama kimse olmuyo
inş cnmmm ben evlennce toplanır bana gelirsiniz ben orduyaaa gelin gitcemhamarat hatun hadi inşallah senden mürvet haberleri bekliyorum artık julim
korkmanız iyi, bizim yaptıgmz hataları yapmazsınız canım,evlilik güzel ama zor
Bize mi gelcenHaber ver bari önceden
Yok deme denemeye değer olmazsa bas tekmeyi
kıskanma kusuuummm sende çok tatlusun
gelmiolar eeet cnm sen de buraya gel biz her gece buraalardayız yengeçimmm
inş cnmmm ben evlennce toplanır bana gelirsiniz ben orduyaaa gelin gitcem
haber veririm şaka kız korkma hemen
hoşgeldin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol
sende kendinden bahsedermisin biraz
hızlı julim benim Allah gönlüne göre versin kuzum
evet canım geç oldu ama güç olmadı
sen dünya tatlısısın tızım söylememize gerek bile yok
önemli olanda bu zaten canım
Yok canım aynı evi paylaşmadığın sürece iyi tanıyamıyosun
gelmiolar eeet cnm sen de buraya gel biz her gece buraalardayız yengeçimmm
hızlı julim benim Allah gönlüne göre versin kuzum
sen dünya tatlısısın tızım söylememize gerek bile yok
amin cnmmmay dünya tatlısı mı deme öle utanırım ben yaaaaaa
hımmm şöle bi düşünimmm böle bişi olabilir miiibunun kahverengisi daha yoğun olanı bu kadar bakırlık olmayacak karamel deyip duruyolarya bir sürü çeşiti var onun aslında şeker karamel rengi varya asıl istediğim o..ama neyle neyi karıştırcam bilmiyorum..teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için
evet canım kesinlikle
sana aynen katılıyorum ömürcüm bi insanı ne kadar tanırsan tanı onunla aynı evi paylaşmadıkça gerçekten tanımış olmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?