Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

tatlım hürremin saçındanmı istiyon:26::26::26::26::26::26:

Julicim o mesajının bi kısmını silermisin tatlım

evet evet işte bunun biraz daha sanki sarı katılmış olanı içine..evet o zaman oluyo az açığı..seni yordum ama nasıl yapabilirm bunu..

cnm bunun adı kızıl kahve kolestonda bu renk olması lazım bi bak istersen

O beni kaçırmadı

Sen de tatlısın

Bize mi gelcenHaber ver bari önceden

Yok deme denemeye değer olmazsa bas tekmeyi
yok vermesın haber falan sen sımdı herseyı toplar kaldırırsin ezıyet olmasn sana, bende gelıcem ama sürpriz yaphcm

ayy ben evlenip boşanmaktan çok korkuyorum:18::18: daha evlenmedim sevgilim bile yok ama korkuyorum
öyle bısey yasamazsn umarım canım, güzel seyler önünüzde azcık ince eleyın yeterkı

fedakarlığı kadınlar yaptığı için çok yıpranıyorlar erkeklere sorarsanız onlarda bizlerden şikayetçi daha ne isterler bilmem
nankörlerde ondan abla

ben 27 yasndaym cnm, bırı 4 bırı 2.5 yasında 2 oglum var calısmıyorum evdeym 6 yıllıkta evlıym

deme öle yaa aşksızda olmaskii tabi şansda lazım umarım şanslı kesimden oluruz

zorluğunu göze alcass artıkk
Rabbım hayırlı güzel yazılar yazsın tüm bekarlara

gelmiolar eeet cnm sen de buraya gel biz her gece buraalardayız yengeçimmm

inş cnmmm ben evlennce toplanır bana gelirsiniz ben orduyaaa gelin gitcem

haber veririm şaka kız korkma hemen
ben rızeye gıdınce dönerken ugrıcam sana kusum

yok balım çok açık karamel yani tatlı bi kahve ..hani türk kahvesinin üstünde açık renk çok açık bir köpüğü olurya o renk işte demek istediğim..

küllü sarı o zaman :26::26::26::26::26::26:

kızlar ben kaçar bijiyorsunuz erken kalkıyorum çok uykum geldi ömür hani seninde uykun vardı

iyi geceler sevgicim

evet evet işte bunun biraz daha sanki sarı katılmış olanı içine..evet o zaman oluyo az açığı..seni yordum ama nasıl yapabilirm bunu..
yok yorulmadım cnm senin istediğin rengi bulalım yeter kiii
Julicim o mesajının bi kısmını silermisin tatlım
oldu mu ömürcüm
konuya yabancı kaldım :2:
neden
kızlar ben kaçar bijiyorsunuz erken kalkıyorum çok uykum geldi ömür hani seninde uykun vardı

peki ablacım ii geceler allah rahatlık versin

Olmaz zahmet kaldırcam resimleri

Teşekkür ederim julicim

Benim adam çıkmamı istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…