bunun kahverengisi daha yoğun olanı bu kadar bakırlık olmayacak karamel deyip duruyolarya bir sürü çeşiti var onun aslında şeker karamel rengi varya asıl istediğim o..ama neyle neyi karıştırcam bilmiyorum..teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için
alırız o zamanBizim eve girmek için pasaport gerekiyo biliyosun dimi
Gelirimmmm
hımmm şöle bi düşünimmm böle bişi olabilir miii
Eki Görüntüle 282678
bu nasıl cnmmmrica ederim ne demek
tatlım hürremin saçındanmı istiyon:26::26::26::26::26::26:
evet evet işte bunun biraz daha sanki sarı katılmış olanı içine..evet o zaman oluyo az açığı..seni yordum ama nasıl yapabilirm bunu..
kızlar ben kaçar bijiyorsunuz erken kalkıyorum çok uykum geldi ömür hani seninde uykun vardı
Abla hünkarım ne zaman yatalım derse o zaman yatarım ben
O beni kaçırmadı
Sen de tatlısın
yok vermesın haber falan sen sımdı herseyı toplar kaldırırsin ezıyet olmasn sana, bende gelıcem ama sürpriz yaphcmBize mi gelcenHaber ver bari önceden
Yok deme denemeye değer olmazsa bas tekmeyi
öyle bısey yasamazsn umarım canım, güzel seyler önünüzde azcık ince eleyın yeterkıayy ben evlenip boşanmaktan çok korkuyorum:18::18: daha evlenmedim sevgilim bile yok ama korkuyorum
nankörlerde ondan ablafedakarlığı kadınlar yaptığı için çok yıpranıyorlar erkeklere sorarsanız onlarda bizlerden şikayetçi daha ne isterler bilmem
ben 27 yasndaym cnm, bırı 4 bırı 2.5 yasında 2 oglum var calısmıyorum evdeym 6 yıllıkta evlıymhoşgeldin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol
sende kendinden bahsedermisin biraz
hızlı julim benim Allah gönlüne göre versin kuzum
evet canım geç oldu ama güç olmadı
sen dünya tatlısısın tızım söylememize gerek bile yok
Rabbım hayırlı güzel yazılar yazsın tüm bekarlarademe öle yaa aşksızda olmaskiitabi şansda lazım umarım şanslı kesimden oluruz
zorluğunu göze alcass artıkk
ben rızeye gıdınce dönerken ugrıcam sana kusumgelmiolar eeet cnm sen de buraya gel biz her gece buraalardayız yengeçimmm
inş cnmmm ben evlennce toplanır bana gelirsiniz ben orduyaaa gelin gitcem
haber veririm şaka kız korkma hemen
cnm bunun adı kızıl kahve kolestonda bu renk olması lazım bi bak istersen
anladım o zaman uykun açıldı yani neyse ben yatayım bari öptüm kızlar
yok balım çok açık karamel yani tatlı bi kahve ..hani türk kahvesinin üstünde açık renk çok açık bir köpüğü olurya o renk işte demek istediğim..
kızlar ben kaçar bijiyorsunuz erken kalkıyorum çok uykum geldi ömür hani seninde uykun vardı
yok yorulmadım cnm senin istediğin rengi bulalım yeter kiiievet evet işte bunun biraz daha sanki sarı katılmış olanı içine..evet o zaman oluyo az açığı..seni yordum ama nasıl yapabilirm bunu..
oldu mu ömürcümJulicim o mesajının bi kısmını silermisin tatlım
konuya yabancı kaldım :2:
yok vermesın haber falan sen sımdı herseyı toplar kaldırırsin ezıyet olmasn sana, bende gelıcem ama sürpriz yaphcm
öyle bısey yasamazsn umarım canım, güzel seyler önünüzde azcık ince eleyın yeterkı
nankörlerde ondan abla
ben 27 yasndaym cnm, bırı 4 bırı 2.5 yasında 2 oglum var calısmıyorum evdeym 6 yıllıkta evlıym
Rabbım hayırlı güzel yazılar yazsın tüm bekarlara
ben rızeye gıdınce dönerken ugrıcam sana kusum
ben 27 yasndaym cnm, bırı 4 bırı 2.5 yasında 2 oglum var calısmıyorum evdeym 6 yıllıkta evlıym
yok yorulmadım cnm senin istediğin rengi bulalım yeter kiii
oldu mu ömürcüm
neden
peki ablacım ii geceler allah rahatlık versin
iyı. Geceler ablacımanladım o zaman uykun açıldı yani neyse ben yatayım bari öptüm kızlar
sen bilırsin kuşum ben yorulma diye demiştimOlmaz zahmet kaldırcam resimleri
sagol canımcım, Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsinAllah çocuklarını çok bağışlasın canım evliliğinde de bir ömğr boyu mutluluklar canım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?