Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

nayırrrince ince işlemek ve işletmekle meşgulüm şu anda
amman kimseler duymasın
ammann kimseler bilmesin sonra düşerim dillereeeben senin senin beni unutmanı sevdim ikizim...

ya ben seni bildimde yinede juli bana mesaj atsın....sazan olmayayım sonra,izin verirsen....

iyidir sen nasılsın...
Bende İyiyim, Ufaklıklar Nasıl
:104:

hoş geldin niye geldin sen kimsin:44:
Ben Kimim İsmim Görünmüyor mu ?
Diğer Topikten Bak Ben Seni Hemen Tanıdım..

aaaaa senin tanımını yapmamıştım :)) ama neyseee sendende bahsetmiş olayım :))

hoşgeldinn bebemmmm nasılsın bakemmmmm

Seni Gördüm Çok İyi Oldum..
Sen NAsılsın Şekerim..

ne şekersinizz hepinizzzzzzz:))) ayy kendimden mi bahsettim neee istemeyerek :)))
ehehehe tşk ederiz

[video=youtube;f-Fy9_nB27c]http://www.youtube.com/watch?v=f-Fy9_nB27c[/video]
mamacım h.g cnm
Yivrularımm Ben Geldim
NAsılsınız Özledim Sizi Yahu
kukişimmmm h.g cnm
juli okudunmu at bakem....

okudum atıoom hemen cnm

kızlarr bişi sorucam biraz fikir verirmisiniz.....benim oğlum anaokuluna gidiyor..biz veliler para toplayıp öğretmene altın falan almayı planlıoduk paralarıda sınıf annemiz toplamıştı bugün herkesin parasını geri iade etti..öğretmenimiz asla hediye istemediğini alırsak çok kırılıcağını söylemiş bana bi resim yapmaları yeterli demiş şiir söyleye bilirler falan demiş..bi kaç velide şöyle bişi planlamış...öğretenler günü ile ilgili pano gibi bişi hazırlayıp yanındada bir adet kırmızı gülün uygun olacağını düşünüolar şimdiii bende şölee değişik orjinal bişi hazırlıyayyım diorum :)) sizce nası bşi yapmalıyım fikri olan varmı

Bende İyiyim, Ufaklıklar Nasıl

Ben Kimim İsmim Görünmüyor mu ?
Diğer Topikten Bak Ben Seni Hemen Tanıdım..

Seni Gördüm Çok İyi Oldum..
Sen NAsılsın Şekerim..
tşk.ler cicimmmm iyi olmaya çalışıoruzzzz şölee canımmm güzel sürükleyici bi şarkı dinlemek istiyor ama bulamıorum fikri olan varmı şöle halil sezainin paramparça kıvamında olursa iyi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…