okudum atıoom hemen cnm
kızlarr bişi sorucam biraz fikir verirmisiniz.....benim oğlum anaokuluna gidiyor..biz veliler para toplayıp öğretmene altın falan almayı planlıoduk paralarıda sınıf annemiz toplamıştı bugün herkesin parasını geri iade etti..öğretmenimiz asla hediye istemediğini alırsak çok kırılıcağını söylemiş bana bi resim yapmaları yeterli demiş şiir söyleye bilirler falan demiş..bi kaç velide şöyle bişi planlamış...öğretenler günü ile ilgili pano gibi bişi hazırlayıp yanındada bir adet kırmızı gülün uygun olacağını düşünüolar şimdiii bende şölee değişik orjinal bişi hazırlıyayyım diorum :)) sizce nası bşi yapmalıyım fikri olan varmı
kızlarr bişi sorucam biraz fikir verirmisiniz.....benim oğlum anaokuluna gidiyor..biz veliler para toplayıp öğretmene altın falan almayı planlıoduk paralarıda sınıf annemiz toplamıştı bugün herkesin parasını geri iade etti..öğretmenimiz asla hediye istemediğini alırsak çok kırılıcağını söylemiş bana bi resim yapmaları yeterli demiş şiir söyleye bilirler falan demiş..bi kaç velide şöyle bişi planlamış...öğretenler günü ile ilgili pano gibi bişi hazırlayıp yanındada bir adet kırmızı gülün uygun olacağını düşünüolar şimdiii bende şölee değişik orjinal bişi hazırlıyayyım diorum :)) sizce nası bşi yapmalıyım fikri olan varmı
hoşbuldum
uyuyan güzel yaptın sen de bizi blue çoktan çakozladık biz olayı
evet ben çok yetenekliyimdir bu konuda ama inan hiç bişi aklıma gelmiocnmmm yaa böle birden sorunca da bişi gelmio insanın aklına :26::26:
ben öğretmenimize şal örüyorum.....
evet ben çok yetenekliyimdir bu konuda ama inan hiç bişi aklıma gelmio
Öğretmene Altın mı? İlk Defa Duydum..:26:kızlarr bişi sorucam biraz fikir verirmisiniz.....benim oğlum anaokuluna gidiyor..biz veliler para toplayıp öğretmene altın falan almayı planlıoduk paralarıda sınıf annemiz toplamıştı bugün herkesin parasını geri iade etti..öğretmenimiz asla hediye istemediğini alırsak çok kırılıcağını söylemiş bana bi resim yapmaları yeterli demiş şiir söyleye bilirler falan demiş..bi kaç velide şöyle bişi planlamış...öğretenler günü ile ilgili pano gibi bişi hazırlayıp yanındada bir adet kırmızı gülün uygun olacağını düşünüolar şimdiii bende şölee değişik orjinal bişi hazırlıyayyım diorum :)) sizce nası bşi yapmalıyım fikri olan varmı
SErdar Ortaç'tan Başka Önereceğim Bir Şey Yok..tşk.ler cicimmmm iyi olmaya çalışıoruzzzz şölee canımmm güzel sürükleyici bi şarkı dinlemek istiyor ama bulamıorum fikri olan varmı şöle halil sezainin paramparça kıvamında olursa iyi olur :)))
kukişimmmm h.g cnm
Hoşbulduk Bebeğim..
okudum atıoom hemen cnm
Valla Bebeğim Bende 25 Yaşımdayım..
Hiç Duymadım
Ohh Ne Güzel Memleket..hmmm demek sana hiç denk gelmemiş..bizim yan sınıf 30 mlyon toplamış kişi başı yani 20 kişi olsa düşünn kaç para yapıo...öğretmen yşadı.....
makaraaacımm hangi mesajı şikayet edion bakimmmmm
bu avatarına bayıldımmmm
teşekkürler şeker1 saattir arıyorum hep sizin yüzünüzden muhabbetten geri kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?