Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu arada istanbuldan aburjubur ben 25 yaşındayım sıkılan smile yapmayı bilmdiğimden yapamıorum okul hayatı filan bitti çalışmaca işte ..ölee sizleri tanıyabilirmiim?

bu gün smiley yazdıran Allah yarında yaptırır üzülme smiley die yazması yapmasından zor zaten

bu arada istanbuldan aburjubur ben 25 yaşındayım sıkılan smile yapmayı bilmdiğimden yapamıorum okul hayatı filan bitti çalışmaca işte ..ölee sizleri tanıyabilirmiim?

tabi ben julia__ kızlar bana culi der genelde 23 yaşındayım çalışıorum

sorun neydi,şaka maka...:26:
ben lisedeykenn düştüm burnumun üstüne çatlak demişlerdi o zman elle muayneyle çok akıullı yurdum doktoru ama şişi indi kırık olduuğu ortaya çıktı sonra elleşmedik yine küçük olduum içinzaman içinde oynaya oynaya tik haline geldi o bende kullanım hatasıda war yani şekil bozukluunda aslında öle çok bişi yok ama sonuçta güsel bi burunla yaşamaya alışmışım aynadaki o görüntüye sonra diereine kaç yıl geçti alışamadım bak

yaptır canım burun estetik bile sayılmıyor artık,sağlık problemi çünkü ..herkes yaptırıyor..geçmiş olsun...

gecmişş olsun... Kullanım hatasıda iyiyimiş yani

bak burası 25 yaş doluuu :))) yaşı 25 ten fazla olanlarr bi adım öne çıksın bakemmmm :))

Son düzenleme:
aman çok saolun maşşalalh herkeste bi akıl akıl akıl gek bana takıl ama kimsede demioki ebe yawrucum smiley ı yazması zor sen gel şurdan şu butonu kullanarak şekilini yap yada awatar fotoları şöle seçioosun aşkolsun yaaaa çok dışlanmış hissettim yokmu bi çömsewer gönüllü site eğitmenimizj .:)

al şekerim istediğin avatar olsunnnn hemide hareketliiii

Eki Görüntüle 291542 Eki Görüntüle 291544 Eki Görüntüle 291545 Eki Görüntüle 291546

smileyler mesaj yazdığımız sayfanın altında..ama senin daha görünmüyorda olabilir....
avatar içinde üst sağ köşede kontrol paneli var oraya tıkla ordan solda avatar değiştir var onu tıkla ve seç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…