bu arada istanbuldan aburjubur ben 25 yaşındayım sıkılan smile yapmayı bilmdiğimden yapamıorum okul hayatı filan bitti çalışmaca işte ..ölee sizleri tanıyabilirmiim?
bu arada istanbuldan aburjubur ben 25 yaşındayım sıkılan smile yapmayı bilmdiğimden yapamıorum okul hayatı filan bitti çalışmaca işte ..ölee sizleri tanıyabilirmiim?
ben lisedeykenn düştüm burnumun üstüne çatlak demişlerdi o zman elle muayneyle çok akıullı yurdum doktoru ama şişi indi kırık olduuğu ortaya çıktı sonra elleşmedik yine küçük olduum içinzaman içinde oynaya oynaya tik haline geldi o bende kullanım hatasıda war yani şekil bozukluunda aslında öle çok bişi yok ama sonuçta güsel bi burunla yaşamaya alışmışım aynadaki o görüntüye sonra diereine kaç yıl geçti alışamadım baksorun neydi,şaka maka...:26:
tabi ben julia__ kızlar bana culi der genelde23 yaşındayım çalışıorum
abajurummmmm bi avatar ekle kendineee
ben lisedeykenn düştüm burnumun üstüne çatlak demişlerdi o zman elle muayneyle çok akıullı yurdum doktoru ama şişi indi kırık olduuğu ortaya çıktı sonra elleşmedik yine küçük olduum içinzaman içinde oynaya oynaya tik haline geldi o bende kullanım hatasıda war yani şekil bozukluunda aslında öle çok bişi yok ama sonuçta güsel bi burunla yaşamaya alışmışım aynadaki o görüntüye sonra diereine kaç yıl geçti alışamadım bak
işte ben özel olduğum icin julia diyorum genel kategorisine girmenin manası varmı şimdi
ben lisedeykenn düştüm burnumun üstüne çatlak demişlerdi o zman elle muayneyle çok akıullı yurdum doktoru ama şişi indi kırık olduuğu ortaya çıktı sonra elleşmedik yine küçük olduum içinzaman içinde oynaya oynaya tik haline geldi o bende kullanım hatasıda war yani şekil bozukluunda aslında öle çok bişi yok ama sonuçta güsel bi burunla yaşamaya alışmışım aynadaki o görüntüye sonra diereine kaç yıl geçti alışamadım bak
bababababbaabkkkk hem yardım etme hemde alkışlaa :))))
küstümm sanaaaaa
neyseee şuuu sexyyyy avatarının hatrınaaaaa barıştımm :))ama dedim ya bende zorlanıyorum...
bak burası 25 yaş doluuu :))) yaşı 25 ten fazla olanlarr bi adım öne çıksın bakemmmm :))
aman çok saolun maşşalalh herkeste bi akıl akıl akıl gek bana takıl ama kimsede demioki ebe yawrucum smiley ı yazması zor sen gel şurdan şu butonu kullanarak şekilini yap yada awatar fotoları şöle seçioosun aşkolsun yaaaa çok dışlanmış hissettim yokmu bi çömsewer gönüllü site eğitmenimizj .:)
aman çok saolun maşşalalh herkeste bi akıl akıl akıl gek bana takıl ama kimsede demioki ebe yawrucum smiley ı yazması zor sen gel şurdan şu butonu kullanarak şekilini yap yada awatar fotoları şöle seçioosun aşkolsun yaaaa çok dışlanmış hissettim yokmu bi çömsewer gönüllü site eğitmenimizj .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?