beğendin demi aklı tek amac buydu zaten beğendiysen hadi dağılalım görev bittiaman çok saolun maşşalalh herkeste bi akıl akıl akıl gek bana takıl ama kimsede demioki ebe yawrucum smiley ı yazması zor sen gel şurdan şu butonu kullanarak şekilini yap yada awatar fotoları şöle seçioosun aşkolsun yaaaa çok dışlanmış hissettim yokmu bi çömsewer gönüllü site eğitmenimizj .:)
gideyim ozaman
bide vuruyor ablaya.yaww ne vuruonnn yawwwwwww
annneeeeeeeeeeeeeee bana vurduuuuuuuuuuu
gitmeeee gitmeeeeeee
gitme kız nereye
bide vuruyor ablaya.
ama bu bana yaşlı diyor,2 gündür.
bide vuruyor ablaya.
aaa kavgada söylenmezzzyaw o bu değilde ben sinirimi yenmem icin ne yapcam acayip sinirliyimm yaaa bugünnn
bide vuruyor ablaya.
üzmeeeeee ablammm beniiii yawww takılıorumm sadeceee :))))
istersenn bi daha dememmmmm
aaa kavgada söylenmezzzyaw o bu değilde ben sinirimi yenmem icin ne yapcam acayip sinirliyimm yaaa bugünnn
kantaron ve melisa otunu karıştır çy yap iç sakinleşirsin :))aaa kavgada söylenmezzzyaw o bu değilde ben sinirimi yenmem icin ne yapcam acayip sinirliyimm yaaa bugünnn
kristal senn ne kadar lokum bir anne olduğunu görmemiş demek cnmm
aynennnn öleeee kafadaa rahat koca uyuyo çocuk uyuyo :)) nargilemi yeni söndürdümmmmm ohhh gell keyfimm gellsohbet koyu kimsenn yatmaya niyeti yok
yatıoz muevet ya hadi yatalım
aynennnn öleeee kafadaa rahat koca uyuyo çocuk uyuyo :)) nargilemi yeni söndürdümmmmm ohhh gell keyfimm gell
yatıoz mu
ne nargileci hatunsun sen be
canım yaa mahkeme günü yaklaşıyor kaynanayı görcem direk yüzüne kusasım var bide davayı kazanma telaşıııı hakimin kucağına yığılıp kalsam etkileyici olur mu acabadeğil mi ama..
neden canım ya..:26:
çığlık at
öyleyimm valla :)) 7 çeşit tütün aldık geçen gün :) aslında içmicektimde eşim yak içelim dedi ama uyuya kaldı mecbur yanmışken içmiyimmi yanee boşa gitmesin dimi yazık günahh:))yatıoz mu
ne nargileci hatunsun sen be
canım yaa mahkeme günü yaklaşıyor kaynanayı görcem direk yüzüne kusasım var bide davayı kazanma telaşıııı hakimin kucağına yığılıp kalsam etkileyici olur mu acaba
sonrada babama yok babacım o pencere cok alcak beni ötekinden at düşmenin hakkını veriyim derim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?