yaaa tüylü yeleklerden baktımm ama büyük geldi bana yaa çok üzüldümonca zaman bunlaı mı adın kız te allağm ya kız ben bi sürü şey alırdım o süreçte
ama güzeller hayırlı olsun cicim
Güle güle kullan juli
ekledim yaaa ilgilenmionuz bnmle
yaaa tüylü yeleklerden baktımm ama büyük geldi bana yaa çok üzüldümbir tane de çizme ısmarladımmm gelince eklicem onuda
beğendin mi nenben onu sen ekledikten önce söylemiştim iyi oku
ay benim çizmeyide gösteririm size babam almıştı bayramda hediye olarak
e haksızda sayılmazlar canım, kim dolma sevmezkihadi sende ye beni o olsun herkese bişi oluo beni görünce
yaaa tüylü yeleklerden baktımm ama büyük geldi bana yaa çok üzüldümbir tane de çizme ısmarladımmm gelince eklicem onuda
sağol ömür beğendin mi nen ben azıcık koşum sade takılmam pek
beğendin mi nen
hani nerde bakim göremiom çabık ekle
e haksızda sayılmazlar canım, kim dolma sevmezki
teşekkür ederşm nermincime haksızda sayılmazlar canım, kim dolma sevmezki
güle güle kullan şekerimhepsi çok hoş
biliorum takmaycağını aama süslü ol azıcık kız kocan süslü süslü görsün seniBeğendim güzel ama ben takmam hiç öyle şeyler
dene dene denebeğendim şekerim... ay nasıl ekliiim foto makinası benimkinin yanında yanımda çekebileceğim bişi yok ama web camera ile deneye bilirim =))
evet ben herkese hitap ediom eheheh
sen kaç yaşındasn canım, evlimisn bekarmısn ben ilk kez karşılaştm seninle,anlatsana kendini biraz
sen kaç yaşındasn canım, evlimisn bekarmısn ben ilk kez karşılaştm seninle,anlatsana kendini biraz
teşekkür ederşm nermincim
biliorum takmaycağını aama süslü ol azıcık kız kocan süslü süslü görsün seni
dene dene dene
nerminimmm cv sini bıraksın bu biber dolması demi kız
27 yaşındayım nişanlıyım nişanlımla birlikte yaşıoruz 1,5 yıldır..işi gereği 1 haftadır evde değil yalnızım çok sıkkınım ...çalışmıyorum iş bakıyorum yarışmacı arkadaşlara selamlar başarılar
Süslü olmak takmak takıştırmak değil kiMakyaj yaparım yeter
ne iş kızaaaaaaaaam ne dion:26:
dolmanın nişanlısı bnm 2. memlekim sayılan aşkımın memleketindeeee ikizde yollarını gözlüoruz demi dolmam
valla ya bitsede gelseeeeeeee ordulardan fatsalardan
sen gelse dion bende orduya gitsem diommmm senn ki gelsin ben gidim olur mu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?