Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bende 27 yaşındayım tatlım 6 yıllık evliyim 2 küçük oglum var Allah kavuştursun bu arada
nerminimmm cv sini bıraksın bu biber dolması demi kız
olur valla azcık tanıyım istiyorum napıyım o kadar laflıyoruz dimi ama julim oda senden ama gözler yollarda

bende 27 yaşındayım tatlım 6 yıllık evliyim 2 küçük oglum var Allah kavuştursun bu arada

olur valla azcık tanıyım istiyorum napıyım o kadar laflıyoruz dimi ama julim oda senden ama gözler yollarda

allah bağışlasın bizede nasip etsin..yaaaa ne cv si iş ne bahsedin kandırmayında

o duyguyu biliorum bende benimkinin adını gördüğümde duyduğumda fena oluyorum:78::78::78:
ahhh ahhh aşk çok güzel bişiii

tabiki nermincimmmm tanışmak tanıyarak sohbet etmek çok güzel bişi

allah bağışlasın bizede nasip etsin..yaaaa ne cv si iş ne bahsedin kandırmayında
amin canım darısı başınıza şaka yaptık canım , ben çok detaylı sordum ya sana julide bağladı konuyu

ahhh ahhh aşk çok güzel bişiii

tabiki nermincimmmm tanışmak tanıyarak sohbet etmek çok güzel bişi
sen bi ara resminide koy kuşum , konuştgm kişinin bi süre sonra kendisini de görmek isterim, bak sen beni gördün

tmm cnmmm dur avatrıma koyim hemen kaldırayım sora tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…