sen git benimkini bana yolla
memnuniyetle giderim vallahiii
haha ondan ne şüphe o nedenle teklif ettimdi zaten
biri ordu diyince içim bi tuhaf oluo zaten
bende 27 yaşındayım tatlım 6 yıllık evliyim 2 küçük oglum var Allah kavuştursun bu arada27 yaşındayım nişanlıyım nişanlımla birlikte yaşıoruz 1,5 yıldır..işi gereği 1 haftadır evde değil yalnızım çok sıkkınım ...çalışmıyorum iş bakıyorum yarışmacı arkadaşlara selamlar başarılar
olur vallanerminimmm cv sini bıraksın bu biber dolması demi kız
bende 27 yaşındayım tatlım 6 yıllık evliyim 2 küçük oglum var Allah kavuştursun bu arada
olur vallaazcık tanıyım istiyorum napıyım o kadar laflıyoruz dimi ama julim oda senden ama gözler yollarda
ahhh ahhh aşk çok güzel bişiiio duyguyu biliorum bende benimkinin adını gördüğümde duyduğumda fena oluyorum:78::78::78:
bende 27 yaşındayım tatlım 6 yıllık evliyim 2 küçük oglum var Allah kavuştursun bu arada
olur vallaazcık tanıyım istiyorum napıyım o kadar laflıyoruz dimi ama julim oda senden ama gözler yollarda
herkesler nerdeeee gittiniz mi kızlar
herkesler nerdeeee gittiniz mi kızlar
amin canım darısı başınızaallah bağışlasın bizede nasip etsin..yaaaa ne cv si iş ne bahsedin kandırmayında
sen bi ara resminide koy kuşum , konuştgm kişinin bi süre sonra kendisini de görmek isterimahhh ahhh aşk çok güzel bişiii
tabiki nermincimmmm tanışmak tanıyarak sohbet etmek çok güzel bişi
amin canım darısı başınızaşaka yaptık canım , ben çok detaylı sordum ya sana julide bağladı konuyu
sen bi ara resminide koy kuşum , konuştgm kişinin bi süre sonra kendisini de görmek isterim, bak sen beni gördün
nermin ben ikizi gördüm cnm seni görmedim kiii
dur kız bende koyuyorum resmimi
tmm hadi avatara koyalımmm
koydm profilime bakabilirsin canım
bende koydum cnmmm seni gördüm maşalalhın var vallaaa çok güzel hatunsun nermincimmm
culim seni gördüm ben ama nermini göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?