Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ama julım ben iğneden korkmuyorum sonraki işlemler kötü

mdreee tşk canım dişçi işte herkes o koltuktan korkar sanırım

ama julım ben iğneden korkmuyorum sonraki işlemler kötü

mdreee tşk canım dişçi işte herkes o koltuktan korkar sanırım

Sana bişey anlatıyım da ne kadar şanslı olduğunu anla ablacım misal bana en son dişçi de morfin işlemedi uyuşmadı toplam da 3 iğne yedim anca etki etti :s Doktor bile hayret etti

İğneden korkmuyosun nede olsa sonrakileri hissetmiceksin bile ben hissettim de morfinin ne nimet olduğunu o zaman anladım

ya olurmu dolgu yapılırken morfinde olsa o sesler beni mahvedşyor birde yirmilik dişim çok zor alınmıştı dikişli filandı o korku yetti bana

ya olurmu dolgu yapılırken morfinde olsa o sesler beni mahvedşyor birde yirmilik dişim çok zor alınmıştı dikişli filandı o korku yetti bana

Korkunun ecele faydası yokki

Bende tırsıyorum ama mecbur cesaretimi toplayıp paşa paşa gidiyorum hem de hep tek başıma naz yapacak bi allahın kulu olmuyo

Bak yine aklıma geldi ben bu yalnızlıktan ne zaman kurtulacam bilmem

Hoşbulduk canım

nasılsın ömür yaaa bi iş yaptım sinirlendim kendime ben ünlü bir markanın ürünlerini satıorum yaaa ödemesini kapıdaa ödeme yapıodum gittim yanlışlıkla eft-havaleye bastımmm ve ödemeyi nasıl yapcam bilmiorum şimdiiiii

İyiyim canım aaaa nolcak şimdi yokmu bi banka hesap numarası şimdilik oraya yatırsan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…