he yaaa çok şeker demiJuli avatarınıda sevdim 'justin in selena sı '
korkma abla iğne yapıo hiç acımıonasılsınız kızlar bende bugün acı içindeyim dişim çok fena dolgu dişim kırılmış kök oynuyor sanırım doktora gitmek istemiyorum çok tırsıyorum öle işte
napcaz kızzz biz böleAl benden de o kadar
nasılsınız kızlar bende bugün acı içindeyim dişim çok fena dolgu dişim kırılmış kök oynuyor sanırım doktora gitmek istemiyorum çok tırsıyorum öle işte
ama julım ben iğneden korkmuyorum sonraki işlemler kötü
mdreee tşk canım dişçi işte herkes o koltuktan korkar sanırım
ama julım ben iğneden korkmuyorum sonraki işlemler kötü
mdreee tşk canım dişçi işte herkes o koltuktan korkar sanırım
ya olurmu dolgu yapılırken morfinde olsa o sesler beni mahvedşyor birde yirmilik dişim çok zor alınmıştı dikişli filandı o korku yetti bana
Hoşbulduk canım
ya olurmu dolgu yapılırken morfinde olsa o sesler beni mahvedşyor birde yirmilik dişim çok zor alınmıştı dikişli filandı o korku yetti bana
nasılsın ömür yaaa bi iş yaptım sinirlendim kendime ben ünlü bir markanın ürünlerini satıorum yaaa ödemesini kapıdaa ödeme yapıodum gittim yanlışlıkla eft-havaleye bastımmm ve ödemeyi nasıl yapcam bilmiorum şimdiiiii
İyiyim canım aaaa nolcak şimdi yokmu bi banka hesap numarası şimdilik oraya yatırsan:26:
bilmiorum kiii cnm yarın öğrencem artık ama çok fazla işletim ücreti alırlar mı acaba
Bu konuda pek fikrim yok canım:26:
olan oldu cnm artık naapalım bi şekilde halletcem
sen napıosun cnmm
İyiyim canım osmanı seyrediyorum eşim uyuyo
beeeen geldimmmmmm
juliiiiiiiim napıyon kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?