napim cnmm yaa saat 18:30 a kadar işte idim sora da kk klasiktir bnm günlerimmmm ve aşkkkkımm tabi
merhaba cnm nasılsınn
ohhh yaaa mis gibi benim aşkkkkımmmm yokbende tüm gün kuaförlere girip çıktım bide bizim burda dağ yanıyo tam manzaraya kalıyo içim acıyo of ormanlar gidiyo
ohhh yaaa mis gibi benim aşkkkkımmmm yokbende tüm gün kuaförlere girip çıktım bide bizim burda dağ yanıyo tam manzaraya kalıyo içim acıyo of ormanlar gidiyo
benim varda ne oluo benden 18 saat uzaktaaa o kadar çok özlüorum kiiisizin orası neresi
nasılsınnn cnmmm
benim varda ne oluo benden 18 saat uzaktaaa o kadar çok özlüorum kiiisizin orası neresi
bursa canım uludağın eteklerinde yangın çıkmış bizde tam manzarayı falan görüyoruz ama bugün kıpkırmızı bi dağ görüyoruzzçok sinirim bozuldu 40 hektar yanmış ya halada yanıyo çoook uzakmış canım ya inş en kısa zamanda kavuşursunuz
iyidir canım ya sınavlardan hiç uğrayamadım
ama sınavlar bitti
bu aralarda 10 parmak çalışılorum yazın kpss ye gircem
merhaba canım
nasılsın?
bursa canım uludağın eteklerinde yangın çıkmış bizde tam manzarayı falan görüyoruz ama bugün kıpkırmızı bi dağ görüyoruzzçok sinirim bozuldu 40 hektar yanmış ya halada yanıyo çoook uzakmış canım ya inş en kısa zamanda kavuşursunuz
bende bursadayım cnmmm evet çok uzağız ama bu yaz kavuşuoruz artık
iyiyim canım ya yuvarlanıp gidiyorum :)sen nasılsın
aynen hiç değişiklik yok
saçlarımı kestirdim bugünbiraz değişiklik için şimdide kaynak istiyorum up uzun olsun dengesiz miyim neyim anlamadım ayoll
ben 2 senedir kestirmiyorum bunalıma girdim acaba kestirsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?