Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Kız millet senelerce uğraşıo dur baakalım daha yolun başındasın elbet olur bebeğin doktor kesin bebeğin olmaz dedi mi sana

yok hayatım benim öle yumurtalıklarla falan ilgili değil....denemedik zaten bebek falan daha önce iyileşmem lazım şeeyyyy beynimde tümör çıktıda 5 ay önce

yok hayatım benim öle yumurtalıklarla falan ilgili değil....denemedik zaten bebek falan daha önce iyileşmem lazım şeeyyyy beynimde tümör çıktıda 5 ay önce

ay cnm geçmiş olsun yaaaa umarım en kısa zamanda iyileşirsin

inş.canım hayırlıısı olsun kız bak diğer geğiye gelsene burda kimse kalmadı..forum takibe bak görürsün ben bi yandanda ordayım gel hadi orda muhabet tavan

biliorum orayı cnmmm yok ben çıkıorummm cnm baska zaman inşallah gene beklerim cnm görüşürz

sende çocuk varmıydı..yoksa sen mi izliyon pepeyi...
diyet nasıl gidiyor..
ayıp ettin aba çok şükür 2.5 yaşında göğe taş atan fırlama bi oğluşum var yaaaaa......
başlarda çok seviyodum pepee yide şimdi gına geldi artık yaaa........
diyette fena değil misafirim olmadığı günler hariç amabide eşimin eve elinde tatlı ve çikolatayla geldiği günleri saymazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…