Kız millet senelerce uğraşıo dur baakalım daha yolun başındasın elbet olur bebeğin doktor kesin bebeğin olmaz dedi mi sana
ewet taptaze çıtır
yok hayatım benim öle yumurtalıklarla falan ilgili değil....denemedik zaten bebek falan daha önce iyileşmem lazım şeeyyyy beynimde tümör çıktıda 5 ay önce
süper cnm seneyeee bu zamanlar belkide bende evli olacağım
inş.canım hayırlıısı olsun kız bak diğer geğiye gelsene burda kimse kalmadı..forum takibe bak görürsün ben bi yandanda ordayım gel hadi orda muhabet tavan
biliorum orayı cnmmm yok ben çıkıorummm cnm baska zaman inşallah gene beklerim cnm görüşürz
merabayın garular merabayın juli ikiz anası ablamiyidir şeker,senden nehaber...
merabayın garular merabayın juli ikiz anası ablam
iyidir ablacım senden günlük pepe kontenjanımız doldu beynimde pepee şarkıları çalıyo kafam ambalaj oldu resmen yaaaaaaaahoşgeldin garu nehaber.....
iyidir ablacım senden günlük pepe kontenjanımız doldu beynimde pepee şarkıları çalıyo kafam ambalaj oldu resmen yaaaaaaaa
ayıp ettin aba çok şükür 2.5 yaşında göğe taş atan fırlama bi oğluşum var yaaaaa......sende çocuk varmıydı..yoksa sen mi izliyon pepeyi...
diyet nasıl gidiyor..
miyaba genç olan ve kendini her daim genç hisseden olduğu değil hissettiği yaşta olan bayanlarselamm genç ve yaşlı bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?