Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

maşaallah,sende erken annelerdensin.....benim oğlum 16 aylık ama tv izlemiyor,biraz izlese bende memnun olacağım...
süpersin canım..benim eşimde yapıyor bazen,hatta ye diye ısrar ediyor...

iyidir canım,uğraş dur işte.....sen nasılsın...

bendende al o kadarrr valla :))
şimdi poğaça tarifi arıyordum cuma günü yerlimalı yapıcakmışız:))
bana poğaça, kuruyemiş, ve meyve karıştırmak için büyük borcam düşmüş:))

bildiğiiz yapımı basit bi tarif varmı

maşaallah,sende erken annelerdensin.....benim oğlum 16 aylık ama tv izlemiyor,biraz izlese bende memnun olacağım...
süpersin canım..benim eşimde yapıyor bazen,hatta ye diye ısrar ediyor...
önce ye diye ısrar ediyolar sonrada afiyetle bizi yiyolar hehee
bana kalsa daha erken anne olucaktım ama mukadderat napalım....

ahhhh şekerimmm teveccüğünüzzzzzz:)))))

nbrr kısss sendedemi pepe sevdası var

bende pepe anti patisi var güzelim ama oğlumda gün geçtikçe artan bi pepee merakı var....

kolay gelsin canımbengenelde börek türü yaparım .poğaçada açmalı yaparım.....kolay :44:mayalı poğaça tariflerine bak intte:44:

maşaallah kız daha ne olsun......2.yi nezaman yapacaksın...
2, yapıyoruz ama olmuyo maalesef zaten 1. de 3 senede zor tutturmuştuk biz yine aynı şeyler tekrarlanıyo maalesef.....en iyisi senin gibi bi taşla iki kuş vurucam bu ne bee uğraş uğraş bi sonuç yok

Son düzenleme:
2, yapıyoruz ama olmuyo maalesef zaten 1. de 3 senede zor tutturmuştuk biz yine aynı şeyler tekrarlanıyo maalesef.....en iyisi senin gibi bi taşla iki kuş vurucam bu ne bee uğraş uğraş bi sonuç yok

hayırlısı olsun canım,olur yaşın daha genç..acele etme,biraz daha büyümüş olur...

diplomalı hizmetçiyim canım hem çalışır hem de evde kölelik yapıyorum full time:)

değil mi ama ev hanımları üzülmesin valla bence nolcak diploma var ama tuvalet fırçalamaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…