cemrecikkkk nasılsın bebişim neler yaptın neler yaşadın çok özledimmmmm
selammmm nasılsınız julımmmm nerdesin artık iyimisin canım
merhaba julicim nasılsınbeni özledin mi? ben sizi çok özledim :26:
culinin hayatında çok şeyler değişti cnm
sende neler var kuzum?
bende de öyle :26: çok da yalnız kaldım bilgisayarım da bozuktu size de yazamadım
çok yandı canım, umarım senin canın yanmamıştır
sende neler var kuzum?
bende de öyle :26: çok da yalnız kaldım bilgisayarım da bozuktu size de yazamadım
çok yandı canım, umarım senin canın yanmamıştır
cemrecik toparlandınmı neler yaşadın canım
x[Bcemre msn gel de anlatayım sana cnm [/B]
geldim julim ama yoksun :26:
arkadaşlar bi akıl verin ben 2buçuk aydır biriyle görüşüyorum bi akrabamız vasıtasıyla tanıştık yaş olarak benden büyük olgunluğada önem veriyorum sırf bu yüzden görüşmeyi kabul ettim ..neyse bikaçkere görüştük derken ben alıştım ısındım buna.ama adam okadar rahatki anlatamam bu zamana kadar ne sesini yükselttiğini duydum nede sinirlendiğini gördüm..bunlar çok iyi diyebilirsinz ama adamın sakinliği verem edecek cinsten ...bana karşıda ilgisiz, sevmediğini düşünüp bitirmek istedim ama seviyorum diyor anlam veremiyorum bir insan hem seviyorum diyipte hem de neden gün içinde aramaz..gün içinde 2den fazla armaz bazen hiç aramadığıda olur yanındayken sorun yok herşey iyi ama ne zaman beni eve bıraksa ayrılsak adam değişiyor.zaten canım cicim gibi kelimeler yok mesajlaşmıyoruz sadece aramalar onlarda kısıtlı olunca bunun sevgisinden emn olamıyorum..bu hareketlernn sebebini sorduğumda birbrmze bağlanmayalım diye böyle davranıyorum diyor ama haziranda istemeye gelmk istyen birinn bu düşüncesi çok saçma değil mi? artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım onun ilgisizliği karşısında ne yapmalıyım sizce çnkü çok yoruldum...
cemre cnm msn deim ama
kesin olarak ayrıldık, ama son kez yanından ayrılırken içimden bi parça kopup gitti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?