Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yagmur ben kayseriden katılıyorum her yeni mezun gibi bende işsizim günlerim ewde oturup sıkılmakla geçiyor pazartesi sendromunu pek bilmiyorum oyüzden:)) sonracıma ne anlatsamki daha sewglm yok en sonuncusu pek bi sahtekar çıktı onun hüsranını hayal kırıklıgnı atmaya çalşyrm bi taraftan yaş 25 oldu gerçekten aşık olup ewlenmek istyyrm:))böle işte

umarımmm herşey gönlünce olur cnmmm bende 5 yıllıkkk ilişkimden ayrılalı 3 ay olduuu yeni yeni atlattıorumm bende gerçekten zor anlıorummm senii ama hayat devam edioooo bir zaman sonra anlıosun bunu zatennn

seninde herşey gönlünce olsun kuzum ben zaten sewerek başlamadım 3-4 ay filan sürdü belki sewerim dedim eskiden tanıdıgm efendi die bildgm bi insandı tuhaf takıntılı we yalancı biri çıktı çok şaşırdım ben çok farklı hayal etmştim kendini.. buaralar hep ewdeyim sürekli aklıma geliyor haksızlkları yalanları bi işe girseydim yada üni dewam etseydi bişşeylerle ugraşmak kafa dagtmak lazım sende canını sıkma bi ilşknin süresi uzaynca 5 yıl filan olmuyo tatlım ya uzatmcaksın .. bana görücü usulü ççok mantıklı geliyo geçmşni filan bilmiyosun heemen 1 yıl içinde nişan düügün :)

yaaa biz mecburdukkk bnm kii geçen sene mayısta döndü askerden askerden gelmeden de evlenemezdikkk kiii cnmmm daha ikimizde 24 yaşındayız ama mutlu olcammmm bennnn ona inanıorummm artıkk olumsuz şeyler düşünmüyorummmmm aslaaaaa

askerden dönünce zaten degişirler erkekler aman tatlım boşwer iyiyiz biz böyle çok iyi olcaz bizz mutluyuuuzzz omzumzdan yük kalktı hafifledikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…