Allaha şükür bir derdim yok şu anlık fakat düşündüğüm bir çok şey var ..
Günlük sıkıntılarımdan biri sanırım ..
Nasılsınız ?
ben de sıkılıyorum geyik yapmaya laflamaya geldim buraya :18:
spora başladım bugün hadi hayırlısı
plea senin neyin var :44:
ben de sıkılıyorum geyik yapmaya laflamaya geldim buraya :18:
spora başladım bugün hadi hayırlısı
plea senin neyin var :44:
bady shop demenden anlamam lazımdı zatenn
haydi hayırlısıııı bende hergün yaparım sporumu cnmmmm koşu bantım var hergün 1 saat aksatmadan koşmaya çalışıorummm
gerçi arada kaçırıorum ama olur o kadar demiiiihem çalışıp hem spor zorluo bünyeyiii
Hayırlısı olsun bende haftalardır niyetleniyorum ama bir türlü başlayamadım..
Yağlarımın ester bağları kopacak yakında :)
Şaka bir yana bende şu sıralar kendimi beğenmeme gibi bir durum var neden böyle hissettiğimi bende bilmiyorum
Sıkıntıdan olsa gerek
Şaka bir yana bende şu sıralar kendimi beğenmeme gibi bir durum var neden böyle hissettiğimi bende bilmiyorum
Sıkıntıdan olsa gerek
haydi hayırlısıııı bende hergün yaparım sporumu cnmmmm koşu bantım var hergün 1 saat aksatmadan koşmaya çalışıorummm
gerçi arada kaçırıorum ama olur o kadar demiiiihem çalışıp hem spor zorluo bünyeyiii
Sıkıntıdan olsa gerek
sizi hemen kuaför koltuğuna alalım o zaman baştn yaratalımm
uykuda spor bence de güzellll ama uykudan kalkıncaaa kendimi daha bi şişmiş hissediorum ama benUykuda güzel spor :)
ayy o koşu bandı süper bir şey yaailk kez bugün kullandım onu, indikten sonra yerler kayıyor gibi oldu sarhoş gibi oldum
1 saat yürümek yeter mi diyorsun? bugün ilk günüm diye 20 30 dk falan yürüdüm başka aletlere takıldım falan ama ertesi gün 1 saat yürüyeyim ben de
ben de çalışsam keşke yaason sınıfım ünivde, artık maaş alıp hepsini kozmetiğe yatırmak istiyorum
aynen bak saçlarda değişim yap iyi gelir, ben de 2 3 hafta sonra kızıl olacağım inşallah :18: saçlarım yanmaz umarım :18:
Bunu kendime bende teklif ettim ama geçiçi bir sıkıntım olduğundan dolayı kendimde değişiklik yapmaya gidemedim
Ben yine bilgisayarımın koltuğunda oturmaya mahkum bıraktım kendimi
uykuda spor bence de güzellll ama uykudan kalkıncaaa kendimi daha bi şişmiş hissediorum ama ben
cnm ilk gün 10 dk bile yeter birden zorlamam kendini yoksaaaa ertesi gün tuvalete bile oturamazsın benden sölemesi
ben pek makyaj yapmam makyajsız kadının daha doğal daha hpş olduğuna inananlardanımmm
o zman bizimle idare edeeceksinnnnn
cnm ilk gün 10 dk bile yeter birden zorlamam kendini yoksaaaa ertesi gün tuvalete bile oturamazsın benden sölemesi
ben pek makyaj yapmam makyajsız kadının daha doğal daha hpş olduğuna inananlardanımmm
Kıyamam ki ben pırasamın dallarına
Olur julia
İki kişinin muhabbetine dahil oldum benide aranıza aldığınız için teşekkürler hanımlar :)
evet ben de korktum bacaklarım ağrır diye o yüzden çok zorlamadım 1 2 saat yürürdüm aslında hıh
amaan ben de makyaj yapmam öyle, işte bi eyeliner bi allık falan
valla ben kıydımomuzlarda kestirdim nasıl rahat ettim ya, ama yine uzadı, yine kestireceğim :)
evet ben de korktum bacaklarım ağrır diye o yüzden çok zorlamadım 1 2 saat yürürdüm aslında hıh
amaan ben de makyaj yapmam öyle, işte bi eyeliner bi allık falan
valla ben kıydımomuzlarda kestirdim nasıl rahat ettim ya, ama yine uzadı, yine kestireceğim :)
neden almaylım cnmmm herzaman beklerizzzyaş kaç bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?