Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

dökülmesinin seebebi boyunun çok uzun olmasından da kaynaklanıo olabilir cnmmm

ben de 22 yaşındayım
erkek arkadaşım alışverişten nefret ediyoru her avm'ye gidiişimiz olay olay olay

24 yaşındayım cnmm

Uzunluğundan olduğunu sanmıyorum.

Zaten saçlarıma gerekmedikçe fön vurmuyorum yada maşa yapmıyorum..

Düzleştiricilerden de uzak tutmaya çalışıyorum çünkü bir zaman sonra saçlarımı kırmaktan ziyade söndürüyorlar..

Canlı durmuyor ..

Bakalım önerebileceğiniz güzel mis kokulu düz saçlara uygun bir şampuan var mı hanımlar

Bu arada julia abla demem seni rahatsız eder mi ?

ben de 22 yaşındayım
erkek arkadaşım alışverişten nefret ediyoru her avm'ye gidiişimiz olay olay olay
ben çok şnslıyım o konuda bnm erkek arkadaşım çok sever benimle alışveriş yapmyı beraber bakarız seçeriz deneriz
hayır cnmmm neden rahatsız etsin nasıl istersen öle konuşabilirsin bnmle tatlımmm

valla şampuan olarak loreal kullanıyor herkes genelde o güzel, pembe gliss çok güzel kokuyor, ama wella nın serisi de çok güzel

ben çok şnslıyım o konuda bnm erkek arkadaşım çok sever benimle alışveriş yapmyı beraber bakarız seçeriz deneriz

ayy ne güzel hiç sevmiyor alışverişi, ya da gereksiz alışverişi sevmiyor sanırım amaan hem alışveriş eğlenceli bir şey ama kıyafet almıyorum hiç zaten yeni, kilo verince inşallah

ayy ne güzel hiç sevmiyor alışverişi, ya da gereksiz alışverişi sevmiyor sanırım amaan hem alışveriş eğlenceli bir şey ama kıyafet almıyorum hiç zaten yeni, kilo verince inşallah

Alışveriş yapmayı bende sevmiyorum..

Gözümü kestirdiğimi alıyorum öyle saatlerce mağaza mağaza dolaşmak beni çok yoruyor..

Sözlüm de sevmez alışveriş yapmayı..

Bu konuda bir sıkıntı çekmedik Allah'a şükür

lmasakta bakmayıdaaa sevioruz biz daha dorusu gezmeyi sevioruzzz

slm kızlar bandlandım demin açıldı 10 puan fala diolar ne iş ? bileniniz var mı sınırım kaç puan

benimki gerekli olanı alır, çıkar, bitti gitti
ya gerçi ben de adamı watsonsa gratise sokuyorum ben soğuttum onu alışverişten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…