Cesaret edip kestirebilmişsin ne güzel.
Ben kendimde o cesareti göremiyorum şuan.
Saç uzunluğum belimi geçti bazen çok bunalıyorum saçlarımdan
Ama elbet bir ara kestireceğim belki bayrama..
Aman ben böyle diyorum diyorum yine kestiremeden geçiriyorum bayramları
Birde çabuk uzayan bir saçım var şu sıralar pek bi dökülüyorlar..
Saç köklerim adeta bana meydan okuyorlar resti çekip bana veda ediyorlar..
Saçlarım feci dökülüyor ...
24 yaşındayım cnmm
ben çok şnslıyım o konuda bnm erkek arkadaşım çok sever benimle alışveriş yapmyı beraber bakarız seçeriz denerizben de 22 yaşındayım
erkek arkadaşım alışverişten nefret ediyoru her avm'ye gidiişimiz olay olay olay
hayır cnmmm neden rahatsız etsin nasıl istersen öle konuşabilirsin bnmle tatlımmmUzunluğundan olduğunu sanmıyorum.
Zaten saçlarıma gerekmedikçe fön vurmuyorum yada maşa yapmıyorum..
Düzleştiricilerden de uzak tutmaya çalışıyorum çünkü bir zaman sonra saçlarımı kırmaktan ziyade söndürüyorlar..
Canlı durmuyor ..
Bakalım önerebileceğiniz güzel mis kokulu düz saçlara uygun bir şampuan var mı hanımlar
Bu arada julia abla demem seni rahatsız eder mi ?
Uzunluğundan olduğunu sanmıyorum.
Zaten saçlarıma gerekmedikçe fön vurmuyorum yada maşa yapmıyorum..
Düzleştiricilerden de uzak tutmaya çalışıyorum çünkü bir zaman sonra saçlarımı kırmaktan ziyade söndürüyorlar..
Canlı durmuyor ..
Bakalım önerebileceğiniz güzel mis kokulu düz saçlara uygun bir şampuan var mı hanımlar
Bu arada julia abla demem seni rahatsız eder mi ?
bana julişşşş diyebilirsin tatlımmmmisimlerinizi sormayı unuttum
valla şampuan olarak loreal kullanıyor herkes genelde o güzel, pembe gliss çok güzel kokuyor, ama wella nın serisi de çok güzel
valla şampuan olarak loreal kullanıyor herkes genelde o güzel, pembe gliss çok güzel kokuyor, ama wella nın serisi de çok güzel
ben çok şnslıyım o konuda bnm erkek arkadaşım çok sever benimle alışveriş yapmyı beraber bakarız seçeriz deneriz
bana julişşşş diyebilirsin tatlımmmm
ayy ne güzelhiç sevmiyor alışverişi, ya da gereksiz alışverişi sevmiyor sanırım amaan hem alışveriş eğlenceli bir şey ama kıyafet almıyorum hiç zaten yeni, kilo verince inşallah
ayy ne güzelhiç sevmiyor alışverişi, ya da gereksiz alışverişi sevmiyor sanırım amaan hem alışveriş eğlenceli bir şey ama kıyafet almıyorum hiç zaten yeni, kilo verince inşallah
Tamam juliş
Az kalsın zeliş yazacaktım son anda parmaklarımı çıtlattım =D
slm kızlar bandlandım demin açıldı10 puan fala diolar ne iş ? bileniniz var mı sınırım kaç puan
slm kızlar bandlandım demin açıldı10 puan fala diolar ne iş ? bileniniz var mı sınırım kaç puan
benimki gerekli olanı alır, çıkar, bitti gitti
ya gerçi ben de adamı watsonsa gratise sokuyorum ben soğuttum onu alışverişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?