Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Hoşbuldummm
İyi olur aslında dışarıya çıkacaktık ailecek komşu teyze geldi sağolsun.. Genelde bütün pazar günleri gelir sabote eder gezmelerimizi..

açmasaydın keşke kapıyı cnmmm yaa kötü olmuşşş yaş kaç bu aradaa

Malesef açmış bulunduk bir kere annem kaynana derdi çekmedi ama bu kadın sanki o boşluğu dolduruyor
26 yaşındayım canım..

ay kıyamam yaaaa bende erkek arkdasımla çıkcaktım ama konuşmuoruzzz o yüzden çıkamadımmm yani anlayacağın ikimizde dertliyiz bugünnn .

Aleyküm selam canım hoşgeldin napıyosun bakalım ?

Napim canım vakit öldürüyorum resmen.. Canım dışarı çıkmak istiyor komşu teyze gidince çıkarız sanırım..
Sen neler yapıyorsun herşey yolunda mı?

ay kıyamam yaaaa bende erkek arkdasımla çıkcaktım ama konuşmuoruzzz o yüzden çıkamadımmm yani anlayacağın ikimizde dertliyiz bugünnn .

Hadi ya pazar gününe denk getirmeseydiniz bari küslüğü

sorm cnmmmm yaaaaa oldu artık yapcak bişi yok sinemaya gideriz demiştik bu hfta sonu ama olmadı malesef
Özel msj attım canım

gördüm cnm bkıorummm

He canım nolsun yolunda her şey :)

Belli olmaz senin işlerin ondan sordum :)

sorm cnmmmm yaaaaa oldu artık yapcak bişi yok sinemaya gideriz demiştik bu hfta sonu ama olmadı malesef

Hangi filme gidecektiniz canım? Bende sinemayı çok seviyorum ama annem sevmiyor babamında vakti olmuyor.. Zaten annemi bırakıp gitmek içimize sinmiyor o yüzden sinemaya çok nadir gider oldum

Hangi filme gidecektiniz canım? Bende sinemayı çok seviyorum ama annem sevmiyor babamında vakti olmuyor.. Zaten annemi bırakıp gitmek içimize sinmiyor o yüzden sinemaya çok nadir gider oldum [/QUOTE]

geçen hafta evim sensine gitmiştik bu haftada dağ filmine gitcektik ama olmadı cnmm yaaa

Anzer cok guldurdum beni

Aslinda gece uyumadim daha uyumadim yani var yine bende bi cilginlik

Ondan Onceki gun 24 saat uyudum sonra dedim ki bu sefer de 24 saat uyumayacagim

Uyumuyorum o yuzden

Anzer cok guldurdum beni

Uyumuyorum o yuzden

müzik dinle cnmmm beni müzik çok dinlendiriyorr

Hangi filme gidecektiniz canım? Bende sinemayı çok seviyorum ama annem sevmiyor babamında vakti olmuyor.. Zaten annemi bırakıp gitmek içimize sinmiyor o yüzden sinemaya çok nadir gider oldum

geçen hafta evim sensine gitmiştik bu haftada dağ filmine gitcektik ama olmadı cnmm yaaa [/QUOTE]

Ahah o filme ben de gitmek istiyorum

Milliyetci duygularim kabarsin

geçen hafta evim sensine gitmiştik bu haftada dağ filmine gitcektik ama olmadı cnmm yaaa [/QUOTE]

Hımm gidersiniz ya yeni geldi zaten o film daha..

Anzer cok guldurdum beni

Uyumuyorum o yuzden

Bak işte illa ki birşey çıkıyor senden
Dayanabilecek misin kaçıncı saattesin şimdi

geçen hafta evim sensine gitmiştik bu haftada dağ filmine gitcektik ama olmadı cnmm yaaa

Ahah o filme ben de gitmek istiyorum

Milliyetci duygularim kabarsin [/QUOTE]
aynen cnm severim bende öle filmleriiii

barışırsak giderizzz ama biraz zor bizim iş biraz karışık malesef cnmmm

[/QUOTE]

surekli lendi piyano kayitlarimi dinliyorum zaten

çok başarılısın cnm çok beğendimmmm

Dun saat 18 de uyanmistim o zamandan beri uyumadim 22 saat olmus sanirim?

Kafam beynim durdu hesaplayamadim sen hesaplasana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…