Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Anladım canm aslında küslük olmaması lazım yani sevgilin 32 yaşında problem çok mu büyükki?

yani cnmmm öncelikle ilk zamanlar babam istemiodu onunla bir ilşki yaşamamı ama sonrasındaaa kabullendiler kabüllenmek zorunda oldu birazda işte o da bunun acısını benden mi çıkarıo anlamıorum kiii yada bana öle geliooo

Evet 22 saat olmuş canm Ha gayret 2 saatin kalmış

Ay evet iki saat kalmis oleeeey

Bu gece uyumayinca artik sabah 7 de dus aldim sonra sabah yuruyusune gittim sonra 9 da kahvalti yaptim fln

Pazar gunumu psikopat gibi geciriyorum

Normal insanlar pazar gunleeri uyur

Dun gece arkadaslarla oturuyoduk sevgilimde vardi

Bi meseleden dolayi arkadasim sen manyak misi dedi

Sevgilim de "evet manyak" dedi "acayip acayip seyler yapiyor" dedi

Ben epinefrin ile kalbimi durdurup 1 dk ölü kalip sonra elektrik sokuyla beni geri getirseler bi obur dunyaya bakip geleyim demistim de, nasil fikir ama ?

Cocuk bile bıktı benim acayipliklerimden heralde

ben 24 erkek arkadaşım 32 yaşında cnmm

32 yasinda adamin biraz olgun davranmasi gerekmez mi :44:

Bu arada videolarimi begenmene sevindim canim

Son düzenleme:
32 yasinda adamin biraz olgun davranmasi gerekmez mi :44:

Bu arada videolarimi begenmene sevindim canim

ne yapacağımı nasıl harekeet edeceğimi bilemiorum artıkkk yorulum cnmmm yıldırmaya mı çalışıo sence beniii

ne yapacağımı nasıl harekeet edeceğimi bilemiorum artıkkk yorulum cnmmm yıldırmaya mı çalışıo sence beniii

Peki evlenmeyi düşünüyor muydunuz?

Yani ne yapmaya çalışıyor bilemem şu an seni daha yeni tanıdım ilişkinizi hiç bilmiyorum

Ama ben 30 yaş grubu erkeklere sinir oluyorum

Defolu oluyolar resmen

Peki evlenmeyi düşünüyor muydunuz?

Yani ne yapmaya çalışıyor bilemem şu an seni daha yeni tanıdım ilişkinizi hiç bilmiyorum

Ama ben 30 yaş grubu erkeklere sinir oluyorum

Defolu oluyolar resmen

evet cnmmmm düşünüoduk tabiiii

hayatınd bnm onu sevdiğim gibi kimse sevmemiştir kimse fadakarlık yapmamıştır ona buna eminim buda ağır geldi belkide ona bilemiorummm

Eğer öyle bişey yapıyorsa henüz olgunlaşamamış denektir :) Az buz değil arada 8 yaş var ama sen daha olgunsun sanırım..

Deli Neden psikopat gibi olsun ne güzel sağlıklı bir pazar geçirmişsin canm :)

Eğer öyle bişey yapıyorsa henüz olgunlaşamamış denektir :) Az buz değil arada 8 yaş var ama sen daha olgunsun sanırım..

bana görede ben olgunummm amaaa o her zmn kendini haklı çıkarmayı başarıo cnm yaaaaa hep ben suçluymuşum gibi oluo sonunda hep özür dileyen ben oluorum buda beniii çok üzüooo

Evet bence de çok sağlıklı 22 saat uyumadığım gerçeği hariç

5-yaa 6 gün oluo cnm yaaaa

Ben sevgilimle 1 gün konuşmazsam çatlarım

Yakın bir zamanda evinin penceresinden girmişliğim vardır ona ulaşmak için

Ben sevgilimle 1 gün konuşmazsam çatlarım

Yakın bir zamanda evinin penceresinden girmişliğim vardır ona ulaşmak için

bnm ki 4. katta oturuo cnm bnm pencereden girme gibi bir şansım malesef yokkk ama çok özlediğim bir gerçekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…