Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Emin ol hiç güzel değil tek başına olunca hiç bişey anlamlı gelmiyo insana yemek yemek dahil
Akşama kadar hiç adam akıllı bişey yemedim aklıma bile gelmedi şimdi ayıp olmasın diye abur cubur attım ağzıma için oyle bulanıyor ki bulantıdan bayılacağım(AMa bayılsam da kimse farkında olmayacağı için onunda anlamı yok:P)...
Yalnız yaşamak oyle bişey işte...
Canın sıkılır yanında kimse olmaz
Ağlamak istersin kafanı koyacak bi omuz bulamazsın
Hasta olursun bakacak kimsen olmaz
...
Böyle devam eder gider işte
....:(

Bazen yalnız yaşamak istiyorum alıp başımı gidiyim kimse bulamasın beni :31:

Emin ol hiç güzel değil tek başına olunca hiç bişey anlamlı gelmiyo insana yemek yemek dahil
Akşama kadar hiç adam akıllı bişey yemedim aklıma bile gelmedi şimdi ayıp olmasın diye abur cubur attım ağzıma için oyle bulanıyor ki bulantıdan bayılacağım(AMa bayılsam da kimse farkında olmayacağı için onunda anlamı yok:P)...
Yalnız yaşamak oyle bişey işte...
Canın sıkılır yanında kimse olmaz
Ağlamak istersin kafanı koyacak bi omuz bulamazsın
Hasta olursun bakacak kimsen olmaz
...
Böyle devam eder gider işte
....:(
ah cnm bnm yaaa üzülme bu kadar :16::16:
Seninki gelse ya bayramda:31:

onun ki askerde ömürcüm :29::29:

bende evlendiğmden beri sevmiyorum..evimde geçirirsem yalnız geçiyor..memlekete gitsek kendi evimizde olmayınca hiç hoş olmuyor.hep misafir gibi...........:59:

Ben de genelde ilk gün anneme gidiyorum sonra evde yalnız oluyorum

ohhhh ne güzel levo gelir mi yanına :23::23:

Levo sağolsun askere gitmeden önce ayda bir uğrardı bi kaç günlüğüne ama ben bayan apartında kaldığım için ve o burada kalamadığı için taş çatlasa 3 gün durur gider(O 3 günün de ben mutlaka birinde akşama kadar işte olurum)... O kadar cık işte

Levo sağolsun askere gitmeden önce ayda bir uğrardı bi kaç günlüğüne ama ben bayan apartında kaldığım için ve o burada kalamadığı için taş çatlasa 3 gün durur gider(O 3 günün de ben mutlaka birinde akşama kadar işte olurum)... O kadar cık işte
yar,n yeriiii başka oluo cnm o varken daha huzurlu uyumuştursun :5::5:
ben de bayramları sevmiyorum
gidecek kimsem yok diye sanırım

önceden kont vardı artık o da yok :23::23:

cemre nasıl yok kız :26::26:

Bazen yalnız yaşamak istiyorum alıp başımı gidiyim kimse bulamasın beni :31:

Belli bi zamanda sonra insan boşluğa düşüyo o kadar alışıyo ki yalnızlığa toplulukta yapamaz oluyo

ah cnm bnm yaaa üzülme bu kadar :16::16:

onun ki askerde ömürcüm :29::29:

Üzülmüyorum alıştım artık millet bişeyleri unutmak için içer ya bende alış verişe vuruyorum kendimi yoksa ben alış veriş manyağı biri değilim(Aksine çok mantıklı biriyimdir her zaman beynim le hareket ederim) hayatıma manasız bi anlam katıyo işte

Mdree allah kavuştursun.........:5:

Teşekkür ederim amin....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
iyi akşamlar abla hoşgeldin :16::16:
Belli bi zamanda sonra insan boşluğa düşüyo o kadar alışıyo ki yalnızlığa toplulukta yapamaz oluyo

Üzülmüyorum alıştım artık millet bişeyleri unutmak için içer ya bende alış verişe vuruyorum kendimi yoksa ben alış veriş manyağı biri değilim(Aksine çok mantıklı biriyimdir her zaman beynim le hareket ederim) hayatıma manasız bi anlam katıyo işte

Teşekkür ederim amin....
ahh cnm yaaaa sen şehir olarak neredesin

Back
X