- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Canım lütfen moralini bozma istemek kadar olacağına inanmak da çok önemli duada ...Ben bunca hesapsız menfaatsiz edilen duanın kabul edileceğine inanıyorum...Arkadaslar ben hayirli bir es icin dua istiyorumcok uzuluyorum, yanlizlik cok mutsuz ediyor beni, biriyle kotu bir hikayemde oldu ondan sonra dahada uzuyor beni yanlizlik. Evlenip mutlu guzel bir yuva kurmak istiyorum
insallah canim, dua bolumunde dua etmeye basladiktan sonra eskisi kadar kotu degilim, bundan once surekli agliyordum tutamiyordum kendimide. Biraz duygusal olarak zayiflastim ondan sanirim. Allah hepimize yardim eder insallah, bizi caresiz birakmaz hic bir konudaCanım lütfen moralini bozma istemek kadar olacağına inanmak da çok önemli duada ...Ben bunca hesapsız menfaatsiz edilen duanın kabul edileceğine inanıyorum...
Dualar gerçekten güç veriyor canım..Bir de fetih suresinin ilk ayetini aklına geldikçe tekrarlamaya çalış.İnna fetahna leke fethan mübina.Biz onlara apaçık bir fetih verdik anlamına geliyorinsallah canim, dua bolumunde dua etmeye basladiktan sonra eskisi kadar kotu degilim, bundan once surekli agliyordum tutamiyordum kendimide. Biraz duygusal olarak zayiflastim ondan sanirim. Allah hepimize yardim eder insallah, bizi caresiz birakmaz hic bir konuda
sagol canim paylastigin icin. Allah hepinizden razi olsun. Guzel kalpli insanlarin varligini gormek insani cok mutlu ediyor bu devirde.Dualar gerçekten güç veriyor canım..Bir de fetih suresinin ilk ayetini aklına geldikçe tekrarlamaya çalış.İnna fetahna leke fethan mübina.Biz onlara apaçık bir fetih verdik anlamına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?