- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Canim sanirim mesajin gozumden kacti kusura bakma.bana hala bi cevap veren olmamış
Canim liste kapali şu an ekleyemiyoruz kusura bakmamerhaba, listeye eklenebiliyor muyuz?
canım bir önce ki sayfanızda ekliydim ve orada hafta sonu nete giremeyeceğimi mümkünse yeni listeye beni de eklermisiniz diye bir gönderim yapmıştım. o na istinaden de listeye alınmadıysam birşey diyemiyeceğim. neyse.. çok teşekkürler.Canim sanirim mesajin gozumden kacti kusura bakma.
Eğer listeye eklenmekle ilgili yazdiysan listemiz kapali canim ekleme yapamiyoruz
Canim liste kapali şu an ekleyemiyoruz kusura bakma
Canim diger sayfada devam etmeyecegimi belirttim.sayfayi takip edebilecek birinin devralmasini rica ettim ama ilgilenen olmadi.diger sayfa ile burayi birbirine bağli dusunmeyin lütfen.canım bir önce ki sayfanızda ekliydim ve orada hafta sonu nete giremeyeceğimi mümkünse yeni listeye beni de eklermisiniz diye bir gönderim yapmıştım. o na istinaden de listeye alınmadıysam birşey diyemiyeceğim. neyse.. çok teşekkürler.
tamam canım.. teşekkürler.. hayırlı olsun yeni sayfanız.Canim diger sayfada devam etmeyecegimi belirttim.sayfayi takip edebilecek birinin devralmasini rica ettim ama ilgilenen olmadi.diger sayfa ile burayi birbirine bağli dusunmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?