- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
Kızlar Merhaba, ben bebeğimden dolayı izindeyim. Eşim akşam 6 gibi geliyor. Geldiğinde yemek yiyor 5-10 dk çocukla oynuyor ve yatıyor.1-2-ya da 3 saat uyuyor sonra ben çay yapıyorum uyandırıyorum. Köşe minderi gibi hiç bir sorunumuzu konuşamıyoruz. Bişe dediğimde sus uzatma diyor hep. Mesela bu akşam yine aynı durum oldu. Çocuğu kucağına al da çay getireyim ayağıma dolanmasın dedim çok az eğilip çocuğu almak yerine bana ver diyor. Yanı vereyim sıkıntı yok da azıcık arkasını kaldırsın bi zahmet bu ilk değiş genel olarak durum böyle (hafta sonları yemeğimizi yapar). Ben de bu akşam bu duruma patladım. Zaten gün içinde çocuk zır zır ağladı hep. Eğilip alsan falan diye o da dedi sen benim rahat etmemi istemiyorsun. Dedim isterim ama sen de beni rahat ettir. Sonra uzatma sus dedi yine saçma sapan bi duruma eski konular karıştı. Büyüdü olay. Ben yatacak az çocuğa bak dedim ben bilgisayardan film izleyecek diyor. Gittim yattım çocuğu peşimden getirmiş uykusu geldi diye uykusu geldiyse uyut benim sakinleşmem lazım dedim.Yarım saat dinlenip bez değiştirmeye gittim sürekli kaçıyor az oyala dedim oyalamadı. TV izliyor çocuk duruyor diyor.Ben de yere vurdum bana yardım edeceksin diye çocuğun yanında düzgün davran diye üzerime yürüdü.Ben de susamıyorum bişe olunca yani susarım da mesela bana tamam canım falan bişe desin sus uzatma ne bana da bş el atın. Geçen ben tuvaletteydim bebek kusmuş. Eşimin az önünde hiç müdahale etmeden beni beklemiş. Geldiğimde dedim neden müdahale etmedindaha az önce sildim halıyı sen bana hiç acımıyon mu dediği tek şey uzatma bişeyi. Psikolojim mi bozuk anlamadım ki
Son düzenleme: