Her türlü yoruma açığım

Kadınlar olarak hep bi mutsuzluk peşindeyiz,
Allahım derdine bak :)
Ne istiyorsunuz kuzum siz yok yardımcı olmuyor,yok canım cicim demiyor off bi kendinize gelin yaa
nedense hep kocan kötü onun sus uzatma dediğini kaç kere yazmışsın bir de tartışırken kendi söylediklerini yaz bakalımda ona göre bir yargıya varalım
yapmayın kardeşim fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerle aranızı bozup ileride tamiri olmayacak sorunlarla uğraşmayın.
Böyle devam ederseniz eşiniz işten gelir yemeğini yer sonra ya kahveye ya cafeye gider gece de gelir yatar uyur adamın evini otele çevirmeyin

Cocugunuz kac yasinda? Kimi insan hassas oluyor. Biz istfra ettigimizde babam odadan kacarmiş. Bebekken bile. Cunku yaninda biri istifra etse o da eder:) biraz buyudugumuzde annem yoken kendi kusmugumu kendim temizledigimi bilirim:))
Ikincisi basta yapmadiysa sonra da yapmiyorlar. Benimkine anasi kiz cocugunun altini babasi degismez dedi. O gun bugundur yapmaz. Kusura bakma cocugun kizi erkegi olmaz , isim varsa degiseceksin dedim. Ellerim bulasikli falansa anca o zaman degistirir. Benim esim ciddi yorgun geliyor o zamanlar ses etmiyorum tatil gunleri ona kitliyorum. Cocuk seni ozluyor, sonra bu cocuk bana niye gelmiyor opmuyor deme sen ilgilenmezsen o da sana gelmez gordun mu diyorum ve ise yariyor:)) Biraz buyuse de beraber gezsek tozsak hayalinde oluyir babalar genelde.

Yapıyor çünkü haftasonu balık alıyoruz genelde onla ilgilenmeyi seviyor. Bebeğimiz emeklediği için yerde altında kalın örtü var. Bebeğin daha 1 kere bile altını değiştirmedi. Bazen de toplantı oluyor çok erken geliyor.
Ben iki çocuk annesiyim benim de eşim hiç bez değiştirmez, tiksinir bakamaz bile beze. Bunu her erkek yapmaz beklemeyin boşuna

Konu hakkında değilde çocuk hakkında yorumum var kavganızı yanlız yapın ben bakmam sen bak ben sinirliyim sen bak çay dolduracagım sen bak gibi yorumlar aylık bile olsa çocuk için istenmiyorum psikolojisi yaratır bu konuda dikkat edin derim

Ben iki çocuk annesiyim benim de eşim hiç bez değiştirmez, tiksinir bakamaz bile beze. Bunu her erkek yapmaz beklemeyin boşuna
Cogunluk yapmiyor fakat annenin gorevini ustlenen erkekler de var. Icinden gelme durumu sanirim. Calistigim kurumda bir arkadas var cocuk hep babayla dururdu. Annenin tayini cikti, yeni ile yerlesirken cocuk 1 ay babayla kalmis. Cocuk kendi istemis. Bebekken alt temizligi uykusu vs hep bendeydi diyor adam. Iki sene once yilin annesi odulunu bu adama verdik kurumca :)))

Cogunluk yapmiyor fakat annenin gorevini ustlenen erkekler de var. Icinden gelme durumu sanirim. Calistigim kurumda bir arkadas var cocuk hep babayla dururdu. Annenin tayini cikti, yeni ile yerlesirken cocuk 1 ay babayla kalmis. Cocuk kendi istemis. Bebekken alt temizligi uykusu vs hep bendeydi diyor adam. Iki sene once yilin annesi odulunu bu adama verdik kurumca :)))
Ne güzel karısı şanslıymış demek ki. Ben çocuk bakımı konusunda eşime hiç güvenemem malesef, tehlikeleri benim kadar görüp dikkat etmez umursamaz

Kızlar Merhaba, ben bebeğimden dolayı izindeyim. Eşim akşam 6 gibi geliyor. Geldiğinde yemek yiyor 5-10 dk çocukla oynuyor ve yatıyor.1-2-ya da 3 saat uyuyor sonra ben çay yapıyorum uyandırıyorum. Köşe minderi gibi hiç bir sorunumuzu konuşamıyoruz. Bişe dediğimde sus uzatma diyor hep. Mesela bu akşam yine aynı durum oldu. Çocuğu kucağına al da çay getireyim ayağıma dolanmasın dedim çok az eğilip çocuğu almak yerine bana ver diyor. Yanı vereyim sıkıntı yok da azıcık arkasını kaldırsın bi zahmet bu ilk değiş genel olarak durum böyle (hafta sonları yemeğimizi yapar). Ben de bu akşam bu duruma patladım. Zaten gün içinde çocuk zır zır ağladı hep. Eğilip alsan falan diye o da dedi sen benim rahat etmemi istemiyorsun. Dedim isterim ama sen de beni rahat ettir. Sonra uzatma sus dedi yine saçma sapan bi duruma eski konular karıştı. Büyüdü olay. Ben yatacak az çocuğa bak dedim ben bilgisayardan film izleyecek diyor. Gittim yattım çocuğu peşimden getirmiş uykusu geldi diye uykusu geldiyse uyut benim sakinleşmem lazım dedim.Yarım saat dinlenip bez değiştirmeye gittim sürekli kaçıyor az oyala dedim oyalamadı. TV izliyor çocuk duruyor diyor.Ben de yere vurdum bana yardım edeceksin diye çocuğun yanında düzgün davran diye üzerime yürüdü.Ben de susamıyorum bişe olunca yani susarım da mesela bana tamam canım falan bişe desin sus uzatma ne bana da bş el atın. Geçen ben tuvaletteydim bebek kusmuş. Eşimin az önünde hiç müdahale etmeden beni beklemiş. Geldiğimde dedim neden müdahale etmedindaha az önce sildim halıyı sen bana hiç acımıyon mu dediği tek şey uzatma bişeyi. Psikolojim mi bozuk anlamadım ki
Büyütülecek mevzu deil canım asılır ...benm konularımı oku tekrar düşün .. keşke benm de tek sorunum bu olsaydı ...saygıyla

Back
X