- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
aynı duyguları yaşıyorum şuanda.ağlayarak okudum.nasip değilse elimizden bişey gelmez.
ılk defa böle oldum
ılk defa bu kadar agır geldı
bna
bugun tuhaf duygular ıcındeyım
bılıyorum benım gıbı cok kısı var burda
yarın bayram
kucagıma melegımlen gırmek ısterdım
yada gobısımın ıcınde onun var oldugunu hıssederek
elınden tutarak bayramlık almaya gıden cocukların aılelerı
torunuma kıyafet almaya gıdıyorum dıyenlerın seslerı
cok gozume vede kulagıma carpar oldu bu bayramda..
bır baska bayrama kaldı butun umıtlerım
belkı bzıde bu yazdıklarımıza ılerde gulerız...
gozyaslarıma hakım olamıyorum.....
butun anneler vede anne adayları rabbım een kısa zamnda bizede tattırsın
hepınızın bayramı mubarek olsun ınşşşşşşş
yok canım ben aha transefr falan olmadım bayramdan sonra ılk denememe gıdıcem
aslında daha yolun basndayım ama sonuna gelmıs kadar yorgunum
22 yasındayım
erkek ınferlıtesı sorunumuz 1 yıl olacak bebek ısteyelı
ınsan ıster ıstemez kotu oluyor
ıster 1 yıl ıster 10 yıl beklesede
1 gunu bın yıl sankı
İnşallah canım allahım tüm isteyenlerin dileğini kabul etsin.Kucaklarımızı boş bırakmasın. Bende dediğim giib bu bayramda bebişim göbişim içinde nokta gibi. Ama ben onu hissediyorum. Sen üzme canım kendini. en yakın zamanda allahım sanada bi bebiş verir. Kalbini ferah tut hayatım.
o zaman abartıyorsun diyorum sana.daha yolun çok başındasın ve bu kadar negatifsin.moralle başalr bu iş.tıp çok ilerledi hepimizde var erkek infertilitesi.üzülme böyle başlanmaz tedaviye.pozitif ol.sil şu mesajı da.gören defalarca denemişsin ve olmamış zanneder.daha 1 yıldır deniyormuşsunuz.insanlar yıllarca deniyor canım.hiç üzülme.dua et bol bol.pozitif ol.yoksa en baştan kaybetmiş say kendini..
üzülme canım allah ne zaman geliceğini bilir sen dua et emin ol bebişin göbişine konucak
inş canım
bugun transeferın olmustu deılmı senın
bende yıllardır bu eksikliği ta yüreğime kadar hissediyorum evimiz bomboş diyorum yarım aile gibiyiz hep biz birilerini görmeye gidiyoruz ama çocuğumuz olsa bizide görmeye gelirler en azından bebeği merak edip gelenler olur
sende zor günler yaşıyorsundur eminim ama düşün ki 22 yaşındasın benden tam 13 yaş küçük bu fark o kadar önemli ki hem daha ilk denemen olacak umutla başla herşeye olacağına inanıyorum benim gibi defalarca denememişsin
her denemede umutlar daha da azalıyor ve inan ki hepimiz aynı özlemi çeksekte umutlarımız aynı değil yıllar geçince yaş geçince umut bile kalmıyor nerdeyse
dileğim önümüzdeki bayramlara evlatlarımızla girmek
Evet canım bugün transferim oldu benim. Bizim iki taraflı infertilite. Eşimin sperm azlığı ve canlılığı çok az.Benimde sağ yumurtam tıkalı. yumurtalar toplandığının ertesi günü aradım 8 taneden 1 tanesi oluşmuş. Oda allahtan gelen bişi. Ben 4 yıldır bekliyorum. Canım daha yolun başındasın.Ama biliyorumki seninde en yakın zamanda bebişini göbişine koyucaklar. Ümidini kaybetme umutsuzluğa kapılma. Ve asla olumsuz düşünme canım.
bende yıllardır bu eksikliği ta yüreğime kadar hissediyorum evimiz bomboş diyorum yarım aile gibiyiz hep biz birilerini görmeye gidiyoruz ama çocuğumuz olsa bizide görmeye gelirler en azından bebeği merak edip gelenler olur
sende zor günler yaşıyorsundur eminim ama düşün ki 22 yaşındasın benden tam 13 yaş küçük bu fark o kadar önemli ki hem daha ilk denemen olacak umutla başla herşeye olacağına inanıyorum benim gibi defalarca denememişsin
her denemede umutlar daha da azalıyor ve inan ki hepimiz aynı özlemi çeksekte umutlarımız aynı değil yıllar geçince yaş geçince umut bile kalmıyor nerdeyse
dileğim önümüzdeki bayramlara evlatlarımızla girmek
iyi akşamlar arkadaşlar gerçekten çok zor bişey esracım bencede yolun baaşındasın daha şimdiden böyle kendini kapip koyverme nice arkadaşlar var buralarda senelerce uğraşan hem yaş avantajında var ne güzel inşallah bidahaki bayrama umutlar napalım canım RABBİM istemedikten sonra olmuyo işte bende bi düşük yaşadım aylar önce olmasaydı şimdi bebeğim 2 aylık olucaktı cicilerini giyip dedesinden bahşiş bile alıcaktı belki hayali bunları düşünmek bile beni çok üzüyo ama napalım kısmet hayırlısı ne zamansa RABBİM bize o zaman nasip edicek inşallah biraz sabır ve mücadeleye devam
canım daha deneme yapmadan lutfen bu kadar uzgun olma.yoksa sonrasına nasıl katlanırsın... ınsallah ılk denemende basarılı olursunda bu dusunduklerını gulerek hatırlarsın vede ınsallah gelecek bayram karnında bebegınle bayram gezmelerıne gogsunu yererek gıdersın...daha baslamadan boyle kırılgan olursan (Allah korusun ınsallah almazsın) negatıf sonuca dayanamazsın. ben soyledıgın seye katılmıyorum cunku surec uzadıkca negatıf sonucu aldıkca ınsanın kolu kanadı daha fazla kırılıyor ılkınde negatıf sonucu alınca ya dıgerlerıde aynı olur mu paranoyası baslıyo ben denemem negatıf olmadan cok fazla takmazdım ama sımdı yas korkusu basladı tvde bıle dızılerde reklamlarda yada sokakta bebek gorsem aglıyorum uzuluyorum. hamıle kadın gorsem bos olan gobegımı ellıyorum kalbım kırılarak daha neler neler tam bı dram...dusunuyorum ben daha ılkınde boyleyse ya dıgerlerı 2-3-4-5...negatıf alanların psıkolojısı kım bılır nasıldır dusunmek bıle ıstemıyorum Allah sabır versın dayanması cooook zordur emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?