- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Herkese ii bayramlar arkadaşlar. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Dilerim kurban bayramında hepimizin karnında bebişlerimiz olur.Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Olumlu düşününkü iyi olsun.
canim benim bizlerde gecirdik bu buruk anlari senin gbhissettik tum hislerin cok normal sadece kalbinden hep inanki bu kotu gunlerin ardindan Rabbim guzel gunler nasip edicek Insallah. zaman zaman bitkin hissedebiliriz ama halimize cok sukur. hep az kaldi de kendine. bebeginle nice bayramlar gecireceksin ilerde Allah'in izniyle.
umutsuzluğa kapılmak kesinlikle yok , birgün mutlaka bizimde bebişlerimiz gelecek sadece bizimkiler birazcık nazlı galiba
test sonucun ne zamn ?
bugun tuhaf duygular ıcındeyım
bılıyorum benım gıbı cok kısı var burda
yarın bayram
kucagıma melegımlen gırmek ısterdım
yada gobısımın ıcınde onun var oldugunu hıssederek
elınden tutarak bayramlık almaya gıden cocukların aılelerı
torunuma kıyafet almaya gıdıyorum dıyenlerın seslerı
cok gozume vede kulagıma carpar oldu bu bayramda..
bır baska bayrama kaldı butun umıtlerım
belkı bzıde bu yazdıklarımıza ılerde gulerız...
gozyaslarıma hakım olamıyorum.....
butun anneler vede anne adayları rabbım een kısa zamnda bizede tattırsın
hepınızın bayramı mubarek olsun ınşşşşşşş
Canım benim testim 20 eylülde. Ama zaman geçmek bilmiyor. Sol kasığımda bazen bi ağrı oluyor ama .Anlamadım neden? Çok korkuyorum bebişim terk edicek beni diye!
esracım seni okadr iyi anlıyorum ki 8 yıldır içimdeki çocuk hasreti aynen bu bayram tavan yaptı.Çünkü ben 30 yaşındayım benden 6 yaş küçük 2 yıllık evli kız kardeşimin 15 gün önce bebegi oldu aslında mutluydum bayrama kaadr kendi bebegim gibi seviyorum eve dönünce onun kokusu burnumda tütüyodu bayram sabahı kötü oldum 8 yıldır oldugu gibi yine bu bayramda evde sadecee eşim ve benoraya gittim belli etmiyosun ama içim gidiyo annemin babamın bebişi sevmeleri eksik olan tarafımın agır bastıgını daha iyi anlattı bana evet bebegi çok seviyorum ona bişey olacak die aklım çıkıyo ama bari tüp bebegi denedigimde tutsaydıda şimdi karnımda 2-3 aylık olup onun varlıgını bilseydim ama olmadı napalım Rabbim hayırlsını nasip eder inşallah diyerekyine herzamanki gibi kaderime razı oluyor eksik tarafımı bastırmaya çalışıyorum
bendeanladım ilk defa değil 9 senedir ne olduğunu bayram gelmesinden ailenin bir araya gelmesi benden sonra evlenelerin elinde çocukları çok zordur her maçtan malüp çıkmak gibi yenilirsin hele o eziklik tarif edilemez için acır ama kimselere sesini çıkaramazsın burnun sızlaması böyle birşeydir ablam uzakta olduğu için onu aradım hiç konuşamadım ben ağladım o anladı sadece ben ağladım o anlattı bak olacak sende güleceksin bu günler geçecek dedi ama ne zaman içimde bi sıkıntı gülsem içimde ağlasam içimde ne yapsam eşimde yoktu yanımda çok üzüldüm her arife ağlarım hem evimin işini yapar hem ağlarım annem bize hep arifelerde bayramlık alırdı ama ben daha
canım benim bir,icik yavrum
seni daha nekadar bekliyecegimi
ne zaman sana kavusacasgımı henüz bilmiyorum
AMA O GÜNÜ SABIRSIZLIKLA
BEKLLİYORUUUM
O İLK OLDUGUN GÜNÜ
ilk hamile oldugumu ögrendigim günü
o anki sevincimi müjdeyi verecegim BABANIN HEYECANINhastaneye gidişimi çektigim sancıları
o acıyı o acıyla doguşunu
acımı unutupta seni kucagıma verdikleri anı sabırsızlıkla
BEKLİYORUM
SENİ BABANIN KUCAGINA VERDİGİM ANI
onun ve benim mutluluktan olacak gözyaçlaRIMIZI TUTAMAYACAGIMIZ ZAMANI
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
HERKES GİBİ BEBEK EŞYALARI ALIP HAZIRLIK YAPMAYI
ÇEŞİT ÇEŞİT GİYDİRMEYİ
ANNE BABA DEYİŞİNİ
UMUTLA BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZ
ALLAH HEPİMİZE GÖSTERSİN
HAYIRLI ÖMÜRLÜ EVLAT NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
ÇOK GÜZEKL Bİ SAYFA OLMUŞ TEBRİKLERR
çok zor çok.........................................
sizce aşılamamı tüp bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?