Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

esra8 kimse bilmesin diye bayramda dişlerim kısıldı çok zor taşıyamamak çok zor bi yük var arkamızda taşımaktan yorulduğumuz kimse yok gibi geliyor yanımda çok yalnız hisettim gerçekten bu bayram bir de kurban bayramı ne zaman bitecek çilemiz bitsin artık ağlamaktan bile bıktım ağlamasın gözlerimiz hiç bu kadar dobra topik görmedim birine anlatmaya kalkarsın mesela annen eşin ablan arkadaşın sanki çok uzak bi konu gibi anlamaz gözün içine bakarlar herkez seni yok zanneder akrabalarının bebekleri sevilir evdede kardeşlerin seni alışsın diye bak teyzesi bak halası çok tatlı dimi derler güya bize iyilik ederler sanki biz hiç bebek sevmeyiz daha neler neler eve gidersin ev boş bomboş balkona oturursun çocuk sesi parka gidersin bebek ben çok sulu gözüm zaten vallahi kim kınayan kınasın kim eleştiren eleştirsin ben böyleyim

bu kınanılacak bır durum deıl rabbımden gelen bişi
onun kudretınden sual olmaz
ama ınş bu gunlerın sonu mutlu bıtıcektır herkes ıcın
rabbım senınde benımde tum muhammet ummetınınde gonlundekını versın
evımızı bebek seslerıylen cınlatsın ınşşşş:Saruboceq::nazar::Saruboceq:

sizleri çok çok iyi anlıyorum klasik bir söz olucak ama sabredin asla ve asla vazgeçmeyin bende tam 11. yıl sonra hamile kaldım 10 yılda 4 aşılama 3tüp bebek ve 3. de aldık o güzel haberi inşallah sizlerde alıcaksınız yeterki vazgeçmeyin

destegın ıcın saol canım
saglıklan buyut bebegını ınşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme canım
ayrıca sızde sorun neydı ?

sağol esracım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere hep dua ediyorum bende belirgin bir sorun yoktu eşimdeydi bizim sorun ayrıca emriyolara genetik uygulandı ve 4 taneden 2 tanesi sağlıklı çıktı ve transfer edildi bir tnesi tuttu ayrıca bu kez bana uzun protokol uygulandı 3 denememiz ankara mayada oldu

sağol esracım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere hep dua ediyorum bende belirgin bir sorun yoktu eşimdeydi bizim sorun ayrıca emriyolara genetik uygulandı ve 4 taneden 2 tanesi sağlıklı çıktı ve transfer edildi bir tnesi tuttu ayrıca bu kez bana uzun protokol uygulandı 3 denememiz ankara mayada oldu

ne gusel canım saglıklan buyut ınşşşşşşşşş:nazar:

kızlar ben çok kötüyüm ya bu bana çok agır geldi
benim eltimin üç aylık bi kızı var biz aynı evde yasıyoruz
bana sizin yanınızda çocugu sevemiyorum sizi yanlış anlıycak diye alamıyorum diyor
bide çocugu kucagıma alacak oluyorum biyeri acıycak,
sevecek olurum acıktı,altını batırdı diyor
bu beni çok üzüyor
sizce içinden geçeni bu şekilde dile getirmek dogrumu
oda beş sene çocuk aradı
şimdide kendi hiç yasamamış gibi davranıyor
acaba ben olsam aynısını yaparmıydım

kızlar ben çok kötüyüm ya bu bana çok agır geldi
benim eltimin üç aylık bi kızı var biz aynı evde yasıyoruz
bana sizin yanınızda çocugu sevemiyorum sizi yanlış anlıycak diye alamıyorum diyor
bide çocugu kucagıma alacak oluyorum biyeri acıycak,
sevecek olurum acıktı,altını batırdı diyor
bu beni çok üzüyor
sizce içinden geçeni bu şekilde dile getirmek dogrumu
oda beş sene çocuk aradı
şimdide kendi hiç yasamamış gibi davranıyor
acaba ben olsam aynısını yaparmıydım

sanırım hepınız kayınvalıde evınde yasıorsunuz
bu durum bana gore cok acı verıcı
nıspetlık davranısı hıc sevmem
allh verdıgı gıbı almayıda bılır
hayatım boyunca kımseye yapmadım
ben evlı deılken evlı olan arkadslarım bana evde kaldın derlerdı :)ben daha 20 yasındaydım
asla ne evlıyken nede nısanlıyken demedım kımseye bu lafı dememde....
sevsen kskanır olursun sevmesen kıskanır olursun
rabbm ınş snaada verır
ısteyen herkese versın yarabbım...
yuregındekı acının boyutunu cok ıı tahmın eedebılıorum
zaten hep öle olur ona sorsan hemen oldu cocugu
5 yıl beklemedım ben
ıstemıyorduk der...
allh herkesı ıslah etsın vede gonlune gore versın

amin inşşşşşşşşşşş ben onun çocugunu kerndimin gibi görmüstüm ama degilmiş kimsenin çocugu kimseye olmazmış

amin inşşşşşşşşşşş ben onun çocugunu kerndimin gibi görmüstüm ama degilmiş kimsenin çocugu kimseye olmazmış

tabıkı kımsenın cocugu kımsenın olmaz canım
rabbm sanada verecek ınşşş
hepımıze verecek ınşşşşşş
sadece dua ve sabretmek lazım o kadar

ben ısparta da tıp fakültesinde doktorum prof.hilmi baha oral çok iyi çok bilgili bir doktor tüp bebek yapmıştı bana geçen aralık ayında tuttu çok şükür ama düştü 3 aylıkken şimdi de aşılama deneyelim dedi ben direk tüp bebeğe geçmiştim ben tüp bebek istiyorum ama doktorum ille bi aşılama diyor bakalım hayırlısı

Çiğdem ıspartada mı başlıyorsun tedaviye. Afyon kadar bana uzaklığı. 2. deneme için karar veremedim daha onun için merak ettim
canım antalyada çok iyi doktorlar var ama sen bilirsin çok iyi doktorum sen ilk denemeni nerde yaptın biraz anlatsana

herkez aşılamadan tüpe geçer bende tüp bebekten aşılamaya geçiyorum nasıl olacak bilmiyorum bundan öncede düşüklerim oldu ama gebelil ite kaka oluyor ne yapacağımı bilmiyorum

[ canım antalyada çok iyi doktorlar var ama sen bilirsin çok iyi doktorum sen ilk denemeni nerde yaptın biraz anlatsana[/QUOTE]

Bende antalyada yaptırmak istiyorum ama Şu an Afyonun bir ilçesindeyim. Malisef işim dolayısıyla ya Isparta ya da Afyona gitmem lazım. 2side 1 saat uzak buraya. İlk deneme Afyonda oldu. Herşey çok güzel dediler ama sonuç negatif. Problem eşimde. Ailem Antalya da.
2.denemeyi Antalya ya gidelim rapor alayım diyorum ama eşim Afyon'dan çok memnun kaldı.

[ canım antalyada çok iyi doktorlar var ama sen bilirsin çok iyi doktorum sen ilk denemeni nerde yaptın biraz anlatsana

Bende antalyada yaptırmak istiyorum ama Şu an Afyonun bir ilçesindeyim. Malisef işim dolayısıyla ya Isparta ya da Afyona gitmem lazım. 2side 1 saat uzak buraya. İlk deneme Afyonda oldu. Herşey çok güzel dediler ama sonuç negatif. Problem eşimde. Ailem Antalya da.
2.denemeyi Antalya ya gidelim rapor alayım diyorum ama eşim Afyon'dan çok memnun kaldı.[/QUOTE]

Canım Antalya da merkezler çok başarılı , benim gittiğim yere istanbuldan bile gelenler var. Ayrıca şehir dışından gelenler için misafiraneleride mevcut, gerçi senin ailen burdaymış ama . Birde hem çalışıp hemde 1 saat uzağa git gel zor olmazmı senin için ?

Doğru söylüyorsun ama gelde anlat. Üstelik iğnelere bile Afyon 'a gidip geldim. Ben yapamam eşime sen yap dedim bende yapamam dedi. Adetin 2. gününden transfer, yumurta toplamaya kadar hergün gidip geldim. Bende eşimin aklında bişey kalmasın diye ses çıkarmadım.Ama olmayınca olmuyor işte.

Evet bana da dediler Antalya iyi diye gelde anlat.

Back
X