Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

bencede antalya daha iyi alanında ama bu işler kısmet birazda oldumu dağın başındaki hastanede de olur tabi tedbir kuldan taktir ALLAH tan ne yapalım kader kısmet bende aşılam hiç istemiyorum ama durumum tüp bebeğe uydun değil maddi yani bakalım hayırlısı inşallah benim pek umudum yok aşılamadan ama annem çok ısrar ediyor

Doğru söylüyorsun ama gelde anlat. Üstelik iğnelere bile Afyon 'a gidip geldim. Ben yapamam eşime sen yap dedim bende yapamam dedi. Adetin 2. gününden transfer, yumurta toplamaya kadar hergün gidip geldim. Bende eşimin aklında bişey kalmasın diye ses çıkarmadım.Ama olmayınca olmuyor işte.

Evet bana da dediler Antalya iyi diye gelde anlat.

o zaman canım en rahat neresi olacaksa senin için orayı tercih et, stresten uzak olup rahat olman herseyden önemli .İnşallah hepimize yarabbim nasip eder anne olmayı

bencede antalya daha iyi alanında ama bu işler kısmet birazda oldumu dağın başındaki hastanede de olur tabi tedbir kuldan taktir ALLAH tan ne yapalım kader kısmet bende aşılam hiç istemiyorum ama durumum tüp bebeğe uydun değil maddi yani bakalım hayırlısı inşallah benim pek umudum yok aşılamadan ama annem çok ısrar ediyor

Tabiki kısmet işi ama maddi manevi çok yorduğu için insan ister istemez en iyisi olsun istiyor. Belli olmaz canım aşılama ilede çok hamile kalan var. Şansını dene bol bol da dua et. Bizim hiç şansımız olmadı direk tüp bebeğe geçin başka şekilde boşuna denemeyin olmaz dediler.
Umutsuz olma canım, inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız

Doktor uygun gördüyse olur merak etme sen. Bende 2. denemeye başlayamıyorum maddi olarak. Biraz daha bekliycem sanırım.İnşallah aşılama ile ikizlerin olur.

Bizde de tüp bebekten başka şans yok. Eşimin tese olması lazım.

walla öle oldu , toplama günü yaklaştıkça heyecan artıyor , bide karnımın içinde iğlenerden feci bir hareketlilik var yoğun çalışıyorlarr:)))

Back
X