Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

benimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum :KK20::KK20:
:KK48: Sen cocuga cok baski yapiyosun amaaa :KK53::KK53::KK53: benimki tulu kemiriyo yinede kizmiyorum :KK45: bende daha yeniyim hatta gecen tirnagi tule takildi azcik kestik :KK15: . Koltuklara falan hep tata yapiyo yem dokuyo :KK51::KK51::KK51: disi mi erkek mi kusun cnm erkek olanlar konuşuyormus bizimki erkek gagasi mavi :KK8:

Bizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat :KK71::KK71:
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istediginde ;) meyve aliskanligimizda pek yok ;)

Bizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat :KK71::KK71:
Ne yemek yapacaksın canimmm ;)bende daha yapmadım birazdan baslicam ;)

:KK48: Sen cocuga cok baski yapiyosun amaaa :KK53::KK53::KK53: benimki tulu kemiriyo yinede kizmiyorum :KK45: bende daha yeniyim hatta gecen tirnagi tule takildi azcik kestik :KK15: . Koltuklara falan hep tata yapiyo yem dokuyo :KK51::KK51::KK51: disi mi erkek mi kusun cnm erkek olanlar konuşuyormus bizimki erkek gagasi mavi :KK8:
galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi

Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istediginde :KK66: meyve aliskanligimizda pek yok :KK66:
Ne yemek yapacaksın canimmm :KK66:bende daha yapmadım birazdan baslicam :KK66:
Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyor ;) dün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım ;)

galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi
Heheheheh ;) benimkide mavi. Ve bu 5.kusumuz hepsinin basina is gecti ;))) .ama cidden anlıyorlar yaa cok tatliii cici kuslar

Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyor :KK66: dün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım :KK66:
Benimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedim :KK45:. Ohhh afiyet olsun cnim ;) benim bugunki biraz ugrasririci yemek ;)

Back
X