- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
evet kuzum çigt çizgi çıktı ddoktor bile şaşırdı tekrar bi kan alalım dedi aldılar falan baklıöanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm musmutlu haber hade bakalımmm idrarmı yaptın sen şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzum çigt çizgi çıktı ddoktor bile şaşırdı tekrar bi kan alalım dedi aldılar falan baklıöanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm musmutlu haber hade bakalımmm idrarmı yaptın sen şimdi?
Ayyy gerçekten mi sonuç kaçgelyo minnağımmmm![]()
Ne guzel canim masallahhevet kuzum çigt çizgi çıktı ddoktor bile şaşırdı tekrar bi kan alalım dedi aldılar falan baklıö
Dr ne anlar yahuAyyy gerçekten mi sonuç kaçDr Şüphe etti ama biz hiç şüphe etmemiştik
![]()
Ay hadi gözün Aydın darısı biz isteyenlere kan sonucunu da yaz o da yarın mı çıkacak yoksa o hastane bizi fıtık etti amaevet kuzum çigt çizgi çıktı ddoktor bile şaşırdı tekrar bi kan alalım dedi aldılar falan baklıö
Cevirmezzzzdaarısı başımıza dualar işe yarayacak rabbim el açan elleri geri çevirirmi hiç:)
allahıma bin şükürrr darısı isteyenlerin başınaaaa♥Ayyy gerçekten mi sonuç kaçDr Şüphe etti ama biz hiç şüphe etmemiştik
![]()
O kadar uzman olmuşuz Şunun Şurası'nda.mesajla hamile OLDUĞUNU anlıyoruz artıkDr ne anlar yahu![]()
oda yarın çıkcak ama yarına randevu aldım kadın doğuma gidiom kendi doktorumaAy hadi gözün Aydın darısı biz isteyenlere kan sonucunu da yaz o da yarın mı çıkacak yoksa o hastane bizi fıtık etti ama
O kadar uzman olmuşuz Şunun Şurası'nda.mesajla hamile OLDUĞUNU anlıyoruz artık![]()
Iyi edersin canimoda yarın çıkcak ama yarına randevu aldım kadın doğuma gidiom kendi doktoruma
yani aman ne sağlık ocağıymış beynim çatlıo ağrıdan vallaaIyi edersin canim![]()
hahhh o bağ ağrısı hamilelikten sağlıkocağından değill:):):):)::):)yani aman ne sağlık ocağıymış beynim çatlıo ağrıdan vallaa
Kiz bi dur yaaa. Bi sevincini yasa hemen baslama kendini bunaltmaya. Hayırlısı ole sagkikli bir gebeliktir insallah canim. Canim bunay neler yaptin simdi bize onu soyke bakalimçok şükür bide ultrasonda görsekkk inş.. dış gebelik falan çıkmazz yaaa![]()
Tebrikler canim.allah kucaginada,almayi nasip etsin taze anneoda yarın çıkcak ama yarına randevu aldım kadın doğuma gidiom kendi doktoruma
bişi yapmadım doktor adetken kullan die tarlusal vrrmişti onu kullandım okdar çalışmalara devam ettik öle hiç ovulasyona falan bakmadımKiz bi dur yaaa. Bi sevincini yasa hemen baslama kendini bunaltmaya. Hayırlısı ole sagkikli bir gebeliktir insallah canim. Canim bunay neler yaptin simdi bize onu soyke bakalim![]()
Vakti gelmis demekki cnimbişi yapmadım doktor adetken kullan die tarlusal vrrmişti onu kullandım okdar çalışmalara devam ettik öle hiç ovulasyona falan bakmadım
Ayy şükür canım sonuc belli olmuş :) gözün aydın inşallah keseyide bebegıde hiç durmayan kalp atısınıda gorursunbişi yapmadım doktor adetken kullan die tarlusal vrrmişti onu kullandım okdar çalışmalara devam ettik öle hiç ovulasyona falan bakmadım