- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
EVET CNM BUGUN SON GÜN ALLAHIN İZNİYLE ARA VERMEDEN DİĞERİNE GEÇELİMKızlar bugun duanın son gunu hülyadaydı sıra dimi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CNM BUGUN SON GÜN ALLAHIN İZNİYLE ARA VERMEDEN DİĞERİNE GEÇELİMKızlar bugun duanın son gunu hülyadaydı sıra dimi..
oy kıyamam az grip olmak istiosan ıhlamur ve meyve takviyesine başla pazartesi hasta oldum dün biraz yattım kolay geçirdim ama ben hasta olmadan ıhlamur nane limon ve meyve yedim ilaç kullanmadan geçtiBen cok grip oluyorum cnm ama asi olduğum sene az oluyorum. Birazda cesaret edemedim. Dr sorup belki yaptırabilirim. Hehehe onlari gecen oldum kopek isirdi bacagimi![]()
Bat 16 ekım ama bu kadar karın agrısına olsa olsa kimyasal olurCNM SENİN KIRMIZILAR YOK DİMİ ÇOK ŞÜKÜR:)
PEKİ YENİMİ YUMURTLADIN GERÇEKTEN CNM SEN TEST YAPTINMI TEKRAR?Bat 16 ekım ama bu kadar karın agrısına olsa olsa kimyasal olurzaten gebelik yoksa kesın horman tahlılı vercem cunku bata 5 gün kala yumurtlamak neden anlamadım
![]()
Hahahaha cnim yaaa valla bende oyle daha yapmadım. Artik kusun tüyleri ucusmaya basladi bugun kurtuluşum yokGünaydınnn .. Uyandım ama uyanmasamıydım ikilemdeyim accık daha yatsam mı yok yok kalk evını temizle pzrtsı dedın carsamba oldu hala temızlık yapmadın![]()
Evet cnmKızlar bugun duanın son gunu hülyadaydı sıra dimi..
Bu ay reglı 14. De yumurtladım canım ama ov. Testınde koyu cıkıyor son 3 gundur anlamadım kı neden hormonlarda sıkıntı var sanırımPEKİ YENİMİ YUMURTLADIN GERÇEKTEN CNM SEN TEST YAPTINMI TEKRAR?
Cuma mı gec degıl mı ikinci gunu gıtmıyormusun hastaneye .. Hızlı cıktın walla bandana bıtmış hemenHahahaha cnim yaaa valla bende oyle daha yapmadım. Artik kusun tüyleri ucusmaya basladi bugun kurtuluşum yok. Cuma gununicinde randevumu aldim hehehehe ons hayırlı olur
. Bandana ordum canim ark bebegine. Suslemeleri bitmedi henuz
![]()
Kisin caubyerinw ihlamur demkiykrum heo gecen kis iyiydimoy kıyamam az grip olmak istiosan ıhlamur ve meyve takviyesine başla pazartesi hasta oldum dün biraz yattım kolay geçirdim ama ben hasta olmadan ıhlamur nane limon ve meyve yedim ilaç kullanmadan geçti
ツツツKisin caubyerinw ihlamur demkiykrum heo gecen kis iyiydimevlikik yaramisti hhaha
![]()
Cnm dr ucuncu gunu gel dedi ve ben hala lekeliyim aktif kanamam baslamadi ted olduğum ayda böyleydi adetim. Bende hafta bitmeden alayim bari dedim. Dr dicem kahve siyah kirmizi böyle geliyor igrenc . Aksam bitirdim cnim heveslendimCuma mı gec degıl mı ikinci gunu gıtmıyormusun hastaneye .. Hızlı cıktın walla bandana bıtmış hemen![]()
Istatistik dersi geldi aklimaDESIGNER27 cnm bak bu tablo çok ilginç dpo 15 ve 16 da ateş iyice Düşüyor bakınca tabloya sanki regl geliyor gibi ama ertesi gün ateş bir tık yeniden yükseliyor tabi kadın Ateş'in yükselmesinden şüphelenip test yapıyor ve :)))
Evet cnm bunlar hamile tabloları ama yeni değil dikkat edersen tabloların üzerinde tarihler var ateş ölçme topiğimdrn bir kaç tanesinin fotosunu çektim gönderdim sana incele diye daha bir Sürü var ben bazen benim tabloma benzeyen var mı diye girip inceliyorum da :))CNM BUNLARIN HEPSİ HAMİLEMİ ŞUAN
Valla matematik yapar gibi çocuk yapmaya çalışıyoruz sonuç ne oluyor hüsranIstatistik dersi geldi aklima![]()
Valla matematik yapar gibi çocuk yapmaya çalışıyoruz sonuç ne oluyor hüsranIstatistik dersi geldi aklima![]()
Matematiktende hiç anlamam kiValla matematik yapar gibi çocuk yapmaya çalışıyoruz sonuç ne oluyor hüsran![]()
Valla matematik yapar gibi çocuk yapmaya çalışıyoruz sonuç ne oluyor hüsran![]()