Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben cok grip oluyorum cnm ama asi olduğum sene az oluyorum. Birazda cesaret edemedim. Dr sorup belki yaptırabilirim. Hehehe onlari gecen oldum kopek isirdi bacagimi :p:p
oy kıyamam az grip olmak istiosan ıhlamur ve meyve takviyesine başla pazartesi hasta oldum dün biraz yattım kolay geçirdim ama ben hasta olmadan ıhlamur nane limon ve meyve yedim ilaç kullanmadan geçti

Bat 16 ekım ama bu kadar karın agrısına olsa olsa kimyasal olur :-) zaten gebelik yoksa kesın horman tahlılı vercem cunku bata 5 gün kala yumurtlamak neden anlamadım :KK43:
PEKİ YENİMİ YUMURTLADIN GERÇEKTEN CNM SEN TEST YAPTINMI TEKRAR?

Günaydınnn .. Uyandım ama uyanmasamıydım ikilemdeyim accık daha yatsam mı yok yok kalk evını temizle pzrtsı dedın carsamba oldu hala temızlık yapmadın :KK49::p
Hahahaha cnim yaaa valla bende oyle daha yapmadım. Artik kusun tüyleri ucusmaya basladi bugun kurtuluşum yok :KK54:. Cuma gununicinde randevumu aldim hehehehe ons hayırlı olur :nazar::KK200:. Bandana ordum canim ark bebegine. Suslemeleri bitmedi henuz :KK69:

Hahahaha cnim yaaa valla bende oyle daha yapmadım. Artik kusun tüyleri ucusmaya basladi bugun kurtuluşum yok :KK54:. Cuma gununicinde randevumu aldim hehehehe ons hayırlı olur :nazar::KK200:. Bandana ordum canim ark bebegine. Suslemeleri bitmedi henuz :KK69:
Cuma mı gec degıl mı ikinci gunu gıtmıyormusun hastaneye .. Hızlı cıktın walla bandana bıtmış hemen ;)

oy kıyamam az grip olmak istiosan ıhlamur ve meyve takviyesine başla pazartesi hasta oldum dün biraz yattım kolay geçirdim ama ben hasta olmadan ıhlamur nane limon ve meyve yedim ilaç kullanmadan geçti
Kisin caubyerinw ihlamur demkiykrum heo gecen kis iyiydim ;)evlikik yaramisti hhaha ;)

Cuma mı gec degıl mı ikinci gunu gıtmıyormusun hastaneye .. Hızlı cıktın walla bandana bıtmış hemen :KK66:
Cnm dr ucuncu gunu gel dedi ve ben hala lekeliyim aktif kanamam baslamadi ted olduğum ayda böyleydi adetim. Bende hafta bitmeden alayim bari dedim. Dr dicem kahve siyah kirmizi böyle geliyor igrenc . Aksam bitirdim cnim heveslendim ;). Bugunde sis alicam belki komsudan isterim :KK48:

DESIGNER27 DESIGNER27 cnm bak bu tablo çok ilginç dpo 15 ve 16 da ateş iyice Düşüyor bakınca tabloya sanki regl geliyor gibi ama ertesi gün ateş bir tık yeniden yükseliyor tabi kadın Ateş'in yükselmesinden şüphelenip test yapıyor ve :)))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 36
DESIGNER27 DESIGNER27 cnm bak bu tablo çok ilginç dpo 15 ve 16 da ateş iyice Düşüyor bakınca tabloya sanki regl geliyor gibi ama ertesi gün ateş bir tık yeniden yükseliyor tabi kadın Ateş'in yükselmesinden şüphelenip test yapıyor ve :)))
Istatistik dersi geldi aklima :KK53:

CNM BUNLARIN HEPSİ HAMİLEMİ ŞUAN
Evet cnm bunlar hamile tabloları ama yeni değil dikkat edersen tabloların üzerinde tarihler var ateş ölçme topiğimdrn bir kaç tanesinin fotosunu çektim gönderdim sana incele diye daha bir Sürü var ben bazen benim tabloma benzeyen var mı diye girip inceliyorum da :))

image.webp
Bugun ki ov. Testın sonucu 3 gündür atesımı ölçüyorum 36.5 keske once olcmeye baslasaymısım .. Birde bu ıkı cızgı koyulugu benım 14. Gundekinin aynısı bundan koyu zaten cıkmıyor bende yumurtlama gunumde de ..

Back
X