Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetliyken mi anamm kız ben baktırmam o zamanAdetli iken alttan da bakıyor benim Dr um
Devam gülüm devam, pes etmek yok. Siz bana burada güclü olmayi, ayakta durmayi ögrettiniz. Yüregim yorulmus olsada geri dönmek yok. Sonuna kadar savasacagiz hep birlikte, gerisi takdir-i ilahi. Hakkimizda hayirlisi olsun...E-brulim can'ım karar verdın mı ne yapacagına .. Tedavıye devam mı
Üzülmedim canım içim biraz buruldu o kadar .. Daha cok enerjim var walla aynen durmak yok allah'ın izniyle o bebekler gelecek .. Doktora gıdınce iğneyi sormayı unutma .. Ben dırek iğne istiycem yarın yazarım doktor sonrası yeni doktor yeni umutlar .. Hadi bismillah ..Devam gülüm devam, pes etmek yok. Siz bana burada güclü olmayi, ayakta durmayi ögrettiniz. Yüregim yorulmus olsada geri dönmek yok. Sonuna kadar savasacagiz hep birlikte, gerisi takdir-i ilahi. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Sende adet olmussun üzüldüm canim... Insallah kenzül ars derdimizin dermani olur.
Doktorla randevusuz görüsemiyorum canim, yaninda calisan kizlara sormak zorunda kaldim onlarda doktor bir sey not etmemis klomenle devam edin dediler. Bu ay mecbur klomenle deneyecegim tekrar, ultrason icin gittigimde de doktora eger tutmazsa ilaclari degistirmek istedigimi söyleyecegim.Üzülmedim canım içim biraz buruldu o kadar .. Daha cok enerjim var walla aynen durmak yok allah'ın izniyle o bebekler gelecek .. Doktora gıdınce iğneyi sormayı unutma .. Ben dırek iğne istiycem yarın yazarım doktor sonrası yeni doktor yeni umutlar .. Hadi bismillah ..![]()
Insallahh hayırlısı olur cnimEVet canım özele gıdıyorum bu ay kararım kesın doktorumu degısecegım herseye sil baştan başlayacagım hormon vs ne test varsa yaptırıp nasip olursa aşılama deneyecegım ..
Turkce derken turkce meali canim. Turkce yazili sekli degil yani.Adetliyken duanın turkcesını okuyorsunuz ya okunuyormu ben hep turkce okuyorum ama cekınıyorum acıkcası .. Kenzul ars da okunuyor mu sıra nasıl aynı sekılde mı gidecegız .. Aksam belli olsun ki hemen baslayalım
Bence tekrar kura cekelim ama tabi siz bilirsiniz, ayni sekilde devam edelim derseniz ona da tamam. Aksam kararlastiririz, yarinda Allah'in izniyle baslariz.Adetliyken duanın turkcesını okuyorsunuz ya okunuyormu ben hep turkce okuyorum ama cekınıyorum acıkcası .. Kenzul ars da okunuyor mu sıra nasıl aynı sekılde mı gidecegız .. Aksam belli olsun ki hemen baslayalım
O doktoru dovecem ha!! Yahu ıkı kere denedın klomenle olmadı işte nıye ısrar edıyor allah allah .. İnşallah sonuc güzel olur bu sefer canım .. Benim yeni gidecegim doktor iyi hatta cok iyi riskli gebelik uzmanı aynı zamanda .. Bir kere gittim cok hos bilgili adam .. Benım doktora alıştıgım için degıstıremıyordum ama yenı mekan iyi olacak yeni baslangıc için ..Doktorla randevusuz görüsemiyorum canim, yaninda calisan kizlara sormak zorunda kaldim onlarda doktor bir sey not etmemis klomenle devam edin dediler. Bu ay mecbur klomenle deneyecegim tekrar, ultrason icin gittigimde de doktora eger tutmazsa ilaclari degistirmek istedigimi söyleyecegim.
Bismillah her hayrin basidir :) insallah iyi bir doktordur seni tedavi edecek olan.
Bilemedim ki o nasıl oluyor .. Meal anlamı degıl mı ..Turkce derken turkce meali canim. Turkce yazili sekli degil yani.
Hersey yeni olsun yarın temiz sayfa acıyorum oda yenı olsun kura cekılsınBence tekrar kura cekelim ama tabi siz bilirsiniz, ayni sekilde devam edelim derseniz ona da tamam. Aksam kararlastiririz, yarinda Allah'in izniyle baslariz.
Enaaaaavar evinde domestos:) sodyum hipoklorit
Yok canim bak sana iki uc cumle yazayim anlaminin. Kaf ha ya ayn sad. Bu rabbinin kulu zekeriyyaya olan rahmetini anmadir.... biyke turkce meali oluyor canim.Bilemedim ki o nasıl oluyor .. Meal anlamı degıl mı ..
http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=19Eki Görüntüle 1657511 Canım boyle mi okunacak degılse resım atarmısın ?
Klomen öncesi adet üçüncü gün hep bakardı kist falan var mı diye olabilir nadiren adetli iken de yumurtlayan var ben bir keresin de denk geldim 6. Gün yumurtladım 19. Gün regl geldiAdetliyken mi anamm kız ben baktırmam o zamanbir kız dün dıyordu ki adetliyken az gelince merak ettim ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı adetliyken yumurtluyormus .. O geldi aklıma
Yapmicam cnim ya mikroo kapmaktan korkuyorumHipo çamaşır suyu cnm aman sen şu steril kaplardan bulmaya çalış en iyisimi
Yok canim bu arapca okunus ama türkçe harflerle yazilmis adetkiyken bu okinmaz turkce anlamini okuyacaksinE-brulim can'ım karar verdın mı ne yapacagına .. Tedavıye devam mı
Tamam canım sagol ..http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=19
al gülüm burda var bak