- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Sagol cicimeşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
geçmiş olsun pinkcim..hg canım....
@Veson hg canım....nerde kaldın bakayım sen....?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cicimeşin doğru düşünüyo..bu devir gebe kalmak o kadar zorlaştıki...Allahım inşallah hayırlısıyla çok bekletmesin....
geçmiş olsun pinkcim..hg canım....
@Veson hg canım....nerde kaldın bakayım sen....?
![]()
cnm ne gerek var cnm ya ben vallahi bak kan aldırırken bayılan biriyim tansiyonum felan düşer şunu söliyim spekulum muaynesi varya rahim ağzına bakılırken yapılan o kadar acımıyo düşün:)O zaman sedasyonu da mı istemiyeyim
Bitanem 26 ne ki, ikinizde daha genceciksiniz. Benim esim 33 yasinda, biz alip basimizi nerelere gidelim o zamanoyy saolasın inş. hepimizin duaları kabul olur. kısmetse zaten olur okonuda rahatım...genciz ama eşim26 yaşında oda ondan üzülüo sorun varsa iş işten geçmeden tedavisini oluruz diyo biraz tedirginlik var işte...
Cok gecmis olsun, migren mi?Kizlar ben yeni uyandim neler neler olmusbasimin agrisi gozume vuruyor gozum sismis acamiyirum yaa nerden ciktiysa bu .
![]()
Arzu edersen yaz kuzum eklerim :)Ebrulim yeni bat larimi yazacagiz :)
Hayirli olsun gülüm, güzel geciyordur insallah :)İşteyim biraz yoğundu şimdi öğle arası benim kızında bugün kreşte ilk günü Aklım hep orda
Cok dogru dedin cnm.... bide artik cebre baskisida baslar hadi yap ne duruyosun buyur bi yandan.yoksa olmuyomu bak filanca sizke evlendi onlarin var vs vs. Ayy bayramda cok yasadim bunlari.işte bu yüzden tedirgin olmam gayet doğal herkez gençiniz dioda yıllarca upraşanlar var..
rabbim herkese hayırlısını versin inş. en yakın zamanda.
meyvesiz ağaç meyvesiz aile bırakmasın rabbimm ... aminnn..![]()
Migrenim yoktu sinüzit vardi cnm gozume hic vurmazdi agri ari sokmus gibi sismis gozum yahu anlamadim cnm hep uyumak istiyorBitanem 26 ne ki, ikinizde daha genceciksiniz. Benim esim 33 yasinda, biz alip basimizi nerelere gidelim o zaman
Cok gecmis olsun, migren mi?
Arzu edersen yaz kuzum eklerim :)
Hayirli olsun gülüm, güzel geciyordur insallah :)
Kadin dogumdami calisiyosun cnm.ama sıkılan ilaç ona bişi demiosunn :):) ayy valla 2 sene önce calıstıgı hastanede yapılıodu o zaman dedim bi cesaret geldi dr yaptırımm die oda dedi daha evli değilsin bi evlen ondan sonra yaptırırsın simdi cihaz bozuk yapılmıyor hastanede keske o zaman yaptırsaydımmmm![]()
![]()
aymen daha tokmu bişiCok dogru dedin cnm.... bide artik cebre baskisida baslar hadi yap ne duruyosun buyur bi yandan.yoksa olmuyomu bak filanca sizke evlendi onlarin var vs vs. Ayy bayramda cok yasadim bunlari.![]()
![]()
daha önceden evet calıstım 4 sene kadar 1 sene önce birim değiştirdim cagrı merkeızndeyım :)Kadin dogumdami calisiyosun cnm.![]()
İŞTE O SKILAN İLACIN ACISIZ OLMASI ÖNEMLİYMİŞ ZATEN CNM TIKALI OLANLARDA BASINCTAN DOLAYI AĞRI OLUYOMUŞ HERYERDE AYNI DEĞİLMİŞ SİSTEM SANA NEKADAR FİYAT ÇEKTİLERama sıkılan ilaç ona bişi demiosunn :):) ayy valla 2 sene önce calıstıgı hastanede yapılıodu o zaman dedim bi cesaret geldi dr yaptırımm die oda dedi daha evli değilsin bi evlen ondan sonra yaptırırsın simdi cihaz bozuk yapılmıyor hastanede keske o zaman yaptırsaydımmmm![]()
![]()
hayırlı olsun canım...bende dün götürdüm..bugünde gece uyumadı sabahta tabi kalkamayınca gitmedi kreşe...ne yapcaz bu çocuklarla bilmem vesoncum...İşteyim biraz yoğundu şimdi öğle arası benim kızında bugün kreşte ilk günü Aklım hep orda
Ayyyy Allah sabir versin cagri merkezi cokk zorrr. Bende tüp bebekte calistim hasta kabulde ameliyathane katina ve santrale ve randevuyada destek atiyordum isim azmis gibi birde saglik net dosyalarini siteme giriyordumdaha önceden evet calıstım 4 sene kadar 1 sene önce birim değiştirdim cagrı merkeızndeyım :)
Cnm madem istanbuldasin bide bahceci klinigini arasana orasida iyi agrisiz450 tl echomar diğer yerler 400 tl bide bi hastaneyle görüştüm ii kalıteli bi hastane orasıda 350 tl dedi ama detayını sormadım hatta orada radyoloji bölümünde çalısan arkadasım var. tetaylarını ona sorarım belki anestezilidir :):):)
Tekrar cok gecmis olsun canimMigrenim yoktu sinüzit vardi cnm gozume hic vurmazdi agri ari sokmus gibi sismis gozum yahu anlamadim cnm hep uyumak istiyorvalla cnm ben bu ay kendi halimde takildim tarih vereyim yinede ay hatirlayamadim takvimden bakim cnm yazicam
Ekliyorum canim :) zaten batlarimiz birbirine yakin hepimiz pes peseyiz :)Ebrulim sat 15eylul bat 13 ekim az kalmis :))) gelsinde toktora gidiyim![]()
Amannnn relax ol istedigin gibi calis. bendede belirti yok ama ben zaten pco luyum acaip kagam rahat dr a gidince stres olucam :)KIZLAR YAA BUGÜN REGLİMİN 14.GÜNÜ BEN HALA YUMURTLAMAADIM YA AŞILAMADAN SONRA İLAÇLARMI BÖLE ETKİLEDİ HAYRET YA TEST YAPIORUM NEGATİF NEGATİF HAYRET BİŞİ :) AYYY SKILDIM YAAA ŞEYTAN DİO AKIŞINA BRAK![]()
BAK BEN SANA ŞÖLE SÖLİYİM BEN OZAMAN BURDA İSTANBULDA ÇOK BÜYÜK Bİ HASTANEDE TÜP BEBEK DOKTORUNA GİTMİŞTİM O HASTANEDE RAHİM FİLMİ ÇEKİOLARDI DOKTOR DEDİKİ BURDA ÇEKİLİYO AMA CANIN ACIR TEK ACISIZ ÇEKEN YER RADYOMAR-RADYOTOM DEDİ KENDİ ÇALIŞTIĞIM HASTANEDEKİ ÇEKİMİ ÖNERMİYORUM CANIN ACIMASIN DİYE DEDİ:)450 tl echomar diğer yerler 400 tl bide bi hastaneyle görüştüm ii kalıteli bi hastane orasıda 350 tl dedi ama detayını sormadım hatta orada radyoloji bölümünde çalısan arkadasım var. tetaylarını ona sorarım belki anestezilidir :):):)
akisina birak ki bebis gelsin, takma kafana rahat ol bence :)KIZLAR YAA BUGÜN REGLİMİN 14.GÜNÜ BEN HALA YUMURTLAMAADIM YA AŞILAMADAN SONRA İLAÇLARMI BÖLE ETKİLEDİ HAYRET YA TEST YAPIORUM NEGATİF NEGATİF HAYRET BİŞİ :) AYYY SKILDIM YAAA ŞEYTAN DİO AKIŞINA BRAK![]()